Şimdi Ara

Toyota corolla gli alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
4.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm abilerim foruma yeni katıldım uzatmadan konuya gireceğim abilerim aile olarak ilk arabamızı alıcaz ve bizim için tercihen az yakmalı ve masraf açmamalı benim aklımda şuan toyota corolla 1.6 gli var ve 24 bin civarı paramız var sizce bu araba alınırmı ve eksi ve artı yönleri neşerdir yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla

• 2001 modeline bakın olmazsa 2000 üzeri honda civic
  • 2001 modellerine baktım ve terralar var abicim sizce bu arabaların otomatik videsleri nasıldır ve kilometreleri genelde160.000 bin civarlarında bunun ilerde bana eksi bi yönü olabilirmi saygılarımla
  • 97-98 cok iyi gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • corolla her zaman alınır. ama o fiyatlara focus öneririrm daha konforludur.
    alacağın aracın özellikle motorunu kontrol ettirmen gerekiyor yaşı itibarı ile km de yüksek motor yaptırma gibi durum çıkabilir.
  • Bu fiyatlara baktığkmda opel astrada alınabiliyor gerçekten kararsız kaldım
  • Bu fiyatlara baktığımda opel astrada alınabiliyor gerçekten kararsız kaldım ilk arabam olacağı içinde sorun yaşamak istemiyorum açıkcası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chevrolet captiva alınırmı?
    10 yıl önce açıldı
    Hyundai Accent Era Alınır Mı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 95corolla xei var 6.7 yıldır kullanıyorum değer kaybetmeyen nadir araclardandir temizini sanayiye uğramadan yanıtını koyup binersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada astra focus diyenlere takılmamanı öneririm. Bir arkadaşta xli modeli vardı. Senelerce sanayiye gitmedi araba yağ bakımı dışında.Bu araçların tek eksiği frenleridir. Bu kasalarda egsozların çok hafiften patırdaması beni benden alıyor şuan ki piyasasını bilmiyorum ama eğer araç temizse sahibini üzmez.
  • Peki abilerim bu gli lerin otomatik videsleri iyimidir istanbulda oturduğum için manuel videsler trafikte insanı çok yoruyor
  • Alınır alınmasına da ,

BU 20 yıllık efsanelere artık kimse yüksek fiyat vermezse iyi olacak, 20 yıllık araç efsane de olsa 24 bin TL vermek büyük saçmalıktır... 15 bin TL filan olmalı en çok bunlar. O bile çok da neyse...
  • Merhaba

Aşağıda görülen tabloda istediğiniz arabayı düşündüğünüz fiyata alabileceğiniz görülmektedir. Bu fiyata bu aracı rahatlıkla bulur ve alırsınız.

Kolay gelsin
    Toyota corolla gli alınırmı
  • Laguna al deri,ısıtmalı koltuk,dijital klima ve dahasına sahip ol.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cok-temiz-dosta-gider-full-laguna-383329848/detay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.