Şimdi Ara

Toyota Corolla Partikül Filtresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2014 model 75000 km'de dizel düz vites corolla aracım bulunmakta. Bir kaç gündür servis ışığı yanıyordu. Servis ışığı resetleme işlemi yaptım acaba son bakımdan önce resetlenmedi mi düşüncesi ile. Bu arada bakımı da 1000 km önce yaptırmıştım. servis uyarı ışığı söndü fakat bugün tekrar yandı. Bir kaç servisi aradım partikül filtresinde sorun olabileceğini söylediler fakat benim anlamadığım nokta zaten partikül filtresi uyarı ışığı da mevcut aracımda. Neden servis lambası yandı?

Bu konuda fikirlerinizi almak isterim. Eğer sorun dizel partikül filtresinde ise sorun nasıl çözülür? Kendi kendine temizleme durumu mevcut diye duymuştum. Acaba temizler mi? Temizlenmez ise ortalama ne kadar bir maliyet söz konusu olur?

Herkese teşekkür ederim.

Edit: Sorun çözüldü. Partikül filtresinde sorun yokmuş. Yağ seviyesi fazla olduğu için sorun oluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknlmh -- 6 Mayıs 2018; 18:56:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Madem partikül filtresinin kendi uyarı ışığı var, o zaman servise gidip hata koduna baktırsanız daha sağlıklı olacaktır.
  • Bilgisayarlı arıza tespit cihazı olan bir yere giderek arıza kodunu ve açıklamasını öğrenin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    toyota corolla motor yıkama
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.