Şimdi Ara

Toyota corolla vs Ford Focus 3 (2012)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 0 kilometre araba almayı düşünüyorum. Toyota Corolla 1.4 dizel comfort extra ve yeni Ford focus 1.6 tdci style arasında kaldım.

İkisinin de fiyatı hemen hemen aynı. Toyota'nın motoru 1.4 90 beygir 205 Nm tork ama Ford'un 1.6 115 beygir ve 270 Nm tork. Toyotanın kalitesi ve sağlamlığı var gibi geliyor ama yeni Focus hakkında da çok bi bilgim yok açıkçası.

Görüşleriniz nelerdir?

• çok yol yapmıyorsanız 10000 TL altına benzinlisini alın.
  • yılda 20000 km yapıyorsanız dizel alın yoksa dizelin bi anlamı yok bu arada ben ford tavsiye ederim
  • doğru diyorsunuz fiyat farkı çok fazla ama dizellerde tork'un fazla olması da cezbetmiyor değil
  • Corolla artık yaşını iyice belli ediyor.

Bekleyebilirseniz 5-6 aya kadar yeni kasa Corolla'nın çıkması muhtemel.

İlle de Corolla diyorsanız yeni kasayı alın.

Yoksa Focus 3 alın.
  • Golf Highline 1.4 TSI da alabilirsiniz. 50.000'e alınır sanırım.
    Ya da yeni Civic Sedan bekleyin. 1 ay sonra çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 13 Kasım 2011; 20:20:36 >
  • yıllık yaptığınız yol 20bin km gibi bir miktara ulaşmıyorsa golf 1.4 tsi hıghline ya da focus titanium (isterseniz X donanım opsiyonu ve yeni gelen dokunmatik multimedya sistemi Ford My Torch) arasında seçim yapın bence. ha dizel derseniz focus tabi ki de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni focusun bagajı çok küçük, onun yerine hb araç almak daha mantıklı bence. Corolla da çok pahalı. 7-8bin ucuza auris veriyorlar. Auris daha mantıklı bence.
  • Toyota kasa değiştiriyor.

Focus çok pahalı.

Renault megane tavsiye ediyorum, hem yerli üretim, paranızın çoğu ülkemizde yan sanayiye gidecek, ülkemize olan zararınız az olacak.

Önemli bir karar bu.

Hem yeni Renaultlar eskilerinden çok daha kaliteli.

O saydığınız araçlardan da daha iyi Megane.

Tasarımı güzel, içi ferah, parçası ucuz, servisi bol, performansı yüksek, sorunu az, daha ne istersiniz ki?

Fiyatı da ucuz, donanımı da çok.

Aklın yolu bir.

Akıllı adam Megane alır, şekil a ben
  • İkisi arasında hiç düşünmeden focus derim.
  • :) yorumlar için teşekkürler, çok faydalı oldu. büyük ihtimal focus olacak herhalde tercihim.

ranault'ya bi ısınamıyorum, fransız arabaları hep uzak geliyor bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.