Şimdi Ara

TOYOTA'DA YAKITMAKİT'İN OLUMSUZ SONUÇLARI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim 2001 model 1.6 special toyotam var bu benim ilk arabam aracı sırf hoşuma gittiği için aldım özelliklerini fazla bilmiyordum. Taki geçen yıla kadar ama şimdi aracımı iyi tanıdığıma inanıyorum. Benim sorunum, ben bu aracı alırken aldığım şahıs kendisininde araçla ilgili bir geniş bilgisinin olmadığını yeni aldığını söyledi ve bana ...... sattı. Daha sonra arıza lambasının devre dışı bırakıldığı lambayı yerine taktırdığımda daima yandığı bu yanmanında aracın zamanında şirket arabası olması sesebiyle yakıtmatik takıldığı sökülüncede kadran üzerinde şase yaptığı sonuçta yol bilgisayarının devre dışı kaldığı (oran vermiyor) lambanın yanma sebebinin bu olduğu şimdi bu lambayı faal hale getirmek için göstergenin tamamıyla değişmesi gerektiği, yenisi ile birlikte hem yolbilgisayarının hemde motor arıza lambasının faal hale gelebileceği yetkili servis tarafından (Diyarbakır Kardelen Toyota servisi) söylendi bununda bana maliyetinin işçilik dahil 490 YTL olduğunu bildiriydi. Fakat gösterge kadranının değiştiğinde km sayacının sıfırlanacağı yani 0 km gözükceğini söyledi benim aracım şuan 115000 yarın bu aracı satmaya kalktığımda müşteriye ne derim diye düşünceler içindeyim. Bu nedenledirki araç alırken özellikle mekanik yanında elekronuk aksamınada dikkat edin ben gibi temiz kalbinizin kurbanı olmayın aracıda bana satan maalesef meslektaşımdı gerisi size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi at4680 -- 4 Kasım 2008; 15:24:39 >

• Geçmiş olsun, üzücü bir durum. Bu işlemi serviste yaptıracağınız için satarken çok problem yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ama yine de bu işin uzmanı arkadaşlar yanıtlarsa daha yararlı olacaktır.
  • Aracınızın kadranını tarih atan bir makine ile fotoğraflayın, aynı zamanda servisin doldurduğu servis fişine de aracın servise girdiği KM yazılıyor, değişen parçanın ve yapılan işçiliklerin gösterildiği bu servis fişini de saklarsanız sanırım satarken alıcılarınıza yeterli güveni vermiş olursunuz.
  • tavsiyeniz için teşekkür ederim saygılarımla arkadaşlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.