Şimdi Ara

Toyota'dan yine yine yine geri çağırma. TOYOTA SIENNA'nızı tamir götürün.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Chevy VOLT modelinden ağır darbe almaya hazırlanan Toyota'ya bir darbe de SIENNA modelinden geldi. Yedek lastiğin yola düşmesi sonucu toplam 8 kazaya sebep olduğu ileri sürülen Toyota, bu araçları servislere davet etti...

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=992053&Date=18.04.2010&CategoryID=80,

İmaj iyice yerlerde. Artık Toyota Türkiye, imajı kurtarmak için en ucuz Yaris'ler 50.000 liradan, Corolla'larıda 65.000 liradan satmaya başlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAST_DRIVER -- 18 Nisan 2010; 20:02:45 >

• Tipsizler listesinde başta olması gereken bir araçmış kendileri
  • Hacı bence, Amerikancıların bedduasından oldu bu durum.

2009 yılında, Gm Ford ve Mopar sanırım bir ayin töreni düzenlemişti. 3-4 tane farklı markalardan Jip işte, okuyup üfletmişlermiydi ne yapmışlardı...

Hahahah, adamlar tamamen Japon'ları hedef almış zaten. Buick'in sitesinde direk Lexus ile karşılaştırıyor herifler arabalarını.
  • Hicbir sey olmaz Toyota'ya
  • Rekabetten daima tüketici kazançlı çıkar.

Bütün bu uykusuz kalmış, ezik mühendis hataları araçların daha da iyi olması yönünde birer adım olacak. Tabi Toyota'lar yüzünden tahtalı köyü boylayanlar o günleri göremeyecek...

Ben Toyota'dan şahsen büyük ve beklenmeyen bir yangın bekliyorum.. Sebepsiz yere içindekilerle yanan otomobil hatası çıkmadıkça, Toyota teslim olmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.