An itibariyle karşılaştığım durumdur, en boş manuel fiyatı 254.300 TL olmuş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogremagix -- 26 Kasım 2021; 17:5:3 > |
Toyota Fiyat Listesi Güncellendi
-
-
otomatik giriş paketi kaç olmuş acaba?
-
-
Dream otomatik birkac ay once 248 bin liraydi. 100 bin tl zam yemis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
250ye 2017 1.33 satıyorlar
Piyasaya göre fiyatları uygun .
Küçücük polo dan ucuza sedan Corolla dream veriyor halen..
Benzinli diye kimse almıyordu. Diğerlerine göre şu an daha uygun. Uygunu kalmadı o da ayrı ama işte.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Egea’dan kalite,işlesellik, fonksiyonellik ve verimlilikte daha altta olmasına rağmen bu fiyatlar hakikaten çok fazla. Tüpte yalan oldu.
Alana hayırlı olsunda bir corollo kullanıcısı olarak corollo mu aman aman Rabb’im korusun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
265 bine otomatik corolla bulabilen varsa kaçırmasın, olmayan arabaya sırf müşteri çekmek için clio fiyatına yazıyorlar. sıraya girenleri de 3-5 ay beklettikten sonra zamlı fiyattan geçiriyorlar. sadece toyota da değil zaten hepsi aynı, tesla gibi bayii olmadan online sitesinden sıraya koyup araç geldikçe teslim eden kimse yok.
-
2 ay önce de 265 e satılmıyordu zaten. Fiyatlar göstermelikti. Şimdi yine de piyasaya göre uygun görünüyor. Civic ile arasındaki makas daha da açılmış. Bu kadar farkı hak edecek bir fark yok. Orta paket polo fiyatına da en dolu corolla alınıyor.
-
2 gün önce 303.000 tl ola hybrid dream 399.350 tl olmuş. Vay be
-
Gercekten burada yazan liste fiyatina toyota alinabiliyor mu ? Bugunku piyasada uygun kalmis.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 26 Kasım 2021; 21:48:55 >
neden mesela açar mısın ?
-
Olmayan araca 100 bin TL yazsan ne fark eder. 350 den aşağı Corolla yok.
O kadar kotu degil yapmayin. Egea’den kotu iscilik vs.. Siz heralde hybrid veya benzinli passion x pack modeline binmemissiniz. Ayrica fiat once elektrik motorunu kesfetsin toyotanin yaptiklarini yapsin sonra bence konusalim. Bu kadar gomulecek bir arac degil.
Flame x pack kullanıyorum adaptif hız sabitleyici şerit takip kablosuz şarj araçta yok yok egea ile kıyaslayan olmuş şaka gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayide 265 bin fiyat yazan arabanın malum yerdeki fiyatları 350 bin.
Tamam ekonomi rezalet,döviz yüksek falan ama bu ülkenin insanlarının birbirine attığı kazığı hiç bir DIŞ GÜÇ YAPAMAZ
Liste fiyatı 265 bin olan arabayı adam 4000 km'de 2.ele 365 bin fiyat yazmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_özcan -- 27 Kasım 2021; 17:31:9 > -
Haklisiniz. Ayrica bu donanimlar gercekten guzel calisiyor. Bende bir donem chr kullanmistim. Cok keyif alarak kullanmistim. İc malzeme kalitesi vs cok memnun kalmistim.
Bulabileceğinizi asla sanmıyorum. Baz fiyatlı araçları bayiide asla göremiyorum. Bi i.nelik dönüyor yani o işte. Listedeki fiyattan alamiyorsunuz. Yok çekiyor kalmadi diyor gelmeyecek diyor. Vw yapmıştı bize 230k yazan golfe o yok ama ikinci eli var istersen 260a demisti yuzsuz yuzsuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 27 Kasım 2021; 18:40:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Piyasaya göre fiyatları uygun .
Küçücük polo dan ucuza sedan Corolla dream veriyor halen.. |
Gercekten burada yazan liste fiyatina toyota alinabiliyor mu ? Bugunku piyasada uygun kalmis.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X