Şimdi Ara

Toyota Hiace 1.000.000 KM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaynak çok sağlam olmayabilir yanlız paylaşmak istedim.

Bir HİACE sahibi olarak beni bu haber mutlu etti.

http://www.toyotronic.com/duyuru_detay.php?duyuru_id=22

http://www.toyotronic.com/duyuru_detay.php?duyuru_id=24

Transportercılarla kedi köpek gibi kapışırken çok haklıymışım :D:D:D

• Toyota gerçekten uzun ömürlü araçlar üretiyor. Benim corolla da şuan 200 bin km de ama en az 100 bin km kadar km ile oynandığı serviste ortaya çıktı.

yani 300 bin km yol yapmış bir araç kullanıyorum bende ve ve hiç üzmedi çok şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: omercan_84

Toyota gerçekten uzun ömürlü araçlar üretiyor. Benim corolla da şuan 200 bin km de ama en az 100 bin km kadar km ile oynandığı serviste ortaya çıktı.

yani 300 bin km yol yapmış bir araç kullanıyorum bende ve ve hiç üzmedi çok şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: İlkerA.

Alıntıları Göster
    toyotaya motor konusunda güvenim sonuz kendi corollamızı 280 binlerde sattık hiç sıkıntı yoktu canavar gibiydi =) hatta bir tane corolla görmüştüm 97 model 470 bindeydi motora hiç dokunulmamıs ve hala hiç bir sıkıntısı yoktu...

• quote:

Orijinalden alıntı: witchking34

toyotaya motor konusunda güvenim sonuz kendi corollamızı 280 binlerde sattık hiç sıkıntı yoktu canavar gibiydi =) hatta bir tane corolla görmüştüm 97 model 470 bindeydi motora hiç dokunulmamıs ve hala hiç bir sıkıntısı yoktu...

Alıntıları Göster
    bu aracın transporterdan daha sağlam olduğunu bir allahın kuluna anlatamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

49. saniyede birden " Allahhhh, adam yanlış filmi koymuş" dedim ki sonradan düzeldi gidişat

toyota olsun mazda olsun veya başka bir motor olsun pek fark etmez, büyük motor-düşük devir-kaliteli dizel uzun yol dörtlüsü bu tür sonuçlar rahat doğurur. esas toyotayı değil kullanan adamı tebrik etmek lazım 1 milyon km boyunca çakma mazot almadığından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikum -- 2 Şubat 2011; 9:42:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alikum

quote:

49. saniyede birden " Allahhhh, adam yanlış filmi koymuş" dedim ki sonradan düzeldi gidişat

toyota olsun mazda olsun veya başka bir motor olsun pek fark etmez, büyük motor-düşük devir-kaliteli dizel uzun yol dörtlüsü bu tür sonuçlar rahat doğurur. esas toyotayı değil kullanan adamı tebrik etmek lazım 1 milyon km boyunca çakma mazot almadığından

51. saniyede adam yalanıyor neredeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 2 Şubat 2011; 11:20:46 >

• Motor ömrü bakımında Japon, İngiliz araçları ve Mercedes üzerine yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Motor ömrü bakımında Japon, İngiliz araçları ve Mercedes üzerine yok.

MERCEDES bu konuda bir numaradır,ve dünya rekorunu da elinde bulundurmaktadır,tamı tamına 4.600.000km.(4.6 milyon):
    http://www.worldcarfans.com/104092910195/proverbial-longevity-in-46-million-kilometers
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Motor ömrü bakımında Japon, İngiliz araçları ve Mercedes üzerine yok.

MERCEDES bu konuda bir numaradır,ve dünya rekorunu da elinde bulundurmaktadır,tamı tamına 4.600.000km.(4.6 milyon):
    http://www.worldcarfans.com/104092910195/proverbial-longevity-in-46-million-kilometers

Alıntıları Göster
    Alman grubunda bu kilometreyi çevirebilecek başka bir marka yok zaten.

Japonlarda milyon kilometre çevirebilecek araçlara sahiplerdir yanlız 4.6 biraz zor bence

• quote:

Orijinalden alıntı: aahmet_23

Alman grubunda bu kilometreyi çevirebilecek başka bir marka yok zaten.

Japonlarda milyon kilometre çevirebilecek araçlara sahiplerdir yanlız 4.6 biraz zor bence

Alıntıları Göster
    site toyotronic yani mithat ustanın sitesi, bence haber doğrudur. ben de aracımı mithat ustaya götürüyorum gayet memnunum.
  • quote:

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: trust_company

site toyotronic yani mithat ustanın sitesi, bence haber doğrudur. ben de aracımı mithat ustaya götürüyorum gayet memnunum.

Alıntıları Göster
    Tebrik edelim biz de o zaman.
    4.6 milyondaki mercedes ayrı bir güzelmiş belirtmeden edemeyeceğim.
  • Evet, Almanlar'da Porche'nin, özellikle de BMW'nin arızaları meşhur.

Japon'larda Mazda kesinlikle Mercedes ile yarışır. İngilizler'den hiç bahsetmeyeceğim, çok yüksek km'lere sahip Rolls Royce'lar var; Double Decker'lar (Routemaster) hâlâ yollarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 2 Şubat 2011; 13:24:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

Evet, Almanlar'da Porche'nin, özellikle de BMW'nin arızaları meşhur.

Japon'larda Mazda kesinlikle Mercedes ile yarışır. İngilizler'den hiç bahsetmeyeceğim, çok yüksek km'lere sahip Rolls Royce'lar var; Double Decker'lar (Routemaster) hâlâ yollarda.
    çok iddialı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

çok iddialı

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,
    Japonlar Dünyanın en çalışkan insanları. Adamlardan zeka fışkırıyor. İcat yapıyorlar devamlı, sebebi devamlı beyin çalışıyor, hayatı kolaylastırcak bi seyler arayısındalar.
    Japonya icin araba demek hayat demektir.
    Araba ihracatı sayesinde ülkelerini kalkındırdılar.
    Hala da Dünyanın en iyi araclarını yapıyorlar.
    Dayanıklılık konusunda 1 numaralar.
    Manyak insanlar bu Japonlar.
    Japonyaya gidin görün, ufkunuz genişlesin, Japonya degil sanki baska Dünya degil de baska gezegene gidiyor gibi olcaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: forester34

Arkadaşlar,
    Japonlar Dünyanın en çalışkan insanları. Adamlardan zeka fışkırıyor. İcat yapıyorlar devamlı, sebebi devamlı beyin çalışıyor, hayatı kolaylastırcak bi seyler arayısındalar.
    Japonya icin araba demek hayat demektir.
    Araba ihracatı sayesinde ülkelerini kalkındırdılar.
    Hala da Dünyanın en iyi araclarını yapıyorlar.
    Dayanıklılık konusunda 1 numaralar.
    Manyak insanlar bu Japonlar.
    Japonyaya gidin görün, ufkunuz genişlesin, Japonya degil sanki baska Dünya degil de baska gezegene gidiyor gibi olcaksınız

Alıntıları Göster
    Gördügüm en yüksek km li arac seat inca idi wv cady'nin akraba evliliginden olan kuzeni araç 670.000 km'deydi ve hala tıkır tıkır çalışıyordu..

Önemli olan araç değil bence sahibi bahsettigim araç iç anadoluda her gün uzun yola çıkan bir araçtı sahibi sürekli kontrol bakım vsini ihmal etmez gözü gibi bakardı aracına...

• quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Gördügüm en yüksek km li arac seat inca idi wv cady'nin akraba evliliginden olan kuzeni araç 670.000 km'deydi ve hala tıkır tıkır çalışıyordu..

Önemli olan araç değil bence sahibi bahsettigim araç iç anadoluda her gün uzun yola çıkan bir araçtı sahibi sürekli kontrol bakım vsini ihmal etmez gözü gibi bakardı aracına...

Alıntıları Göster
    1 milyon km way beee
  • quote:

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Diferansiyeli kırarsın!

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    4,6 milyon km yapan Mercedes'in o kadar km yaptığını nasıl tespit etmişler?
    Km göstergesi eski araçlar için 7 haneli değil diye biliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.