Şimdi Ara

Toyota, Türkiye'de dizel araç satışını sonlandırdı! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
3
Favori
9.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sekiz Silindir
    Dizel mi benzin mi daha kirli ve zehirli bir akaryakıttır?
    https://www.sekizsilindir.com/2016/10/dizel-mi-benzin-mi-zehirli.html

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT86

Araba dediğin benzinli olur. Kamyon gibi çalışmaz. Sessizce akar yolda. Dizel araçların Türkiye çok satması tamamen fakirlikten
    Zenginliğimiz den yollar tüplü Şahin dolu. Adam zevkine göre modifiye ediyor hem. Paraya bak millette be. Keşke dizel alanlarda para olsa da tüplü Şahin'e terfi etseler. X5e tüp takılması da tamamen zenginlikten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet benzin fiyatini acilen mazotun altina cekmelidir.Bunun yaninda lpg ye de daha fazla drstdk verilmeli

• inşalah şu petrol belasından tüm dünya kurtulur...
  • Devlet benzin fiyatini acilen mazotun altina cekmelidir.Bunun yaninda lpg ye de daha fazla destek verilmeli

• Evet çok güzel bir adım atmışlar ama bizim ülkemizde işe yaramaz. Diğer ülkeler teşvik için Elektrikli araçlardan vergi indirimi yapmış vergiden muaf etmiş bizde ise tam tersi olur Elektrikli araçlara ekstra vergi koyarlar..

• Adamlar 15 senelik yağ yakmasıyla ünlü 1.4 dizel motorumuz euro 6d standartlarını karşılayamadı, türkiye pazarına uygun başka motor üretmeyi de beceremedik demiyor da dizele karşı savaş diyor. Buradaki japoncu tayfa da toyotaya alkış tutuyor.

Merak etmeyin toyota dizele karşı savaş açsa ilk olarak şehir merkezlerine dizel araç alınmasını yasaklayan, dizel araç satışları gittikçe düşen ülkelerde reklamını yapardı. Her yıl dizel araç satışında yeni rekor kıran türkiyede değil. Avrupada dizel toyotalar hala satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white without pressure

Adamlar 15 senelik yağ yakmasıyla ünlü 1.4 dizel motorumuz euro 6d standartlarını karşılayamadı, türkiye pazarına uygun başka motor üretmeyi de beceremedik demiyor da dizele karşı savaş diyor. Buradaki japoncu tayfa da toyotaya alkış tutuyor.

Merak etmeyin toyota dizele karşı savaş açsa ilk olarak şehir merkezlerine dizel araç alınmasını yasaklayan, dizel araç satışları gittikçe düşen ülkelerde reklamını yapardı. Her yıl dizel araç satışında yeni rekor kıran türkiyede değil. Avrupada dizel toyotalar hala satılıyor.
    Aynen öyle. Argeye para harcayıp salınımı düşük dizel motor üretmekle uğraşmak yerine tamamen hibride geçmeyi daha karlı bulmuşlar. Unutmayın firmalar kar odaklı çalışır. Çevre mevre hikaye. Alkışlamayı da kesin. Komik oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Sabanci'nin elinden 2009'da çıktı Toyota.

• İyi güzel de haberin küçük resminde neden toshiba yazıyor onu anlayamadım...
    https://i.hizliresim.com/9amWOQ.jpg

• mvn_ M kullanıcısına yanıt
    Dizel son bulmaz, otobüs,kamyon türevleri en az 50 yıl daha kullanır havamızın içine eder.

• Dizel motorda geç kaldılar çevre ile alakası bile yok. Bu saatten sonrada yatırım yapmak maliyetli olduğu için vazgeçtiler. Benzin ve dizel lobisi oluştu tüm dünyada avrupanın elinde elektrik üretim fazlası var bu sebeple acilen elektrikli otomobillere geçiş için öncelik veriyorlar. 1.6 atmosferik bir araba ile 1.6 dizel bir araba arasında 2 katı tork farkı %30 yakıt farkı var eğer aradaki fiyat farkı vag grubundaki arabalar gibi değilse her zaman avantajlısınız. Bir yere gitmek istiyorsun arkadaşlarla kimse benzinli olanın arabası ile gitmek istemiyor. Ya 90_100km hızla gidicen canın çıkıcak yolda yada biraz hızlı gidip kıyacan paraya.

• 1.33 benzinliyi satmaya devam etsin capon kafası.

• dizelin zararlı olduğunu iddia edenlerin hepsi dizeli beceremeyen marka neden acaba?
  • İyi tamam da başlığın ufak simgesi neden Toshiba? Neden kimse bunu merak etmedi

• Ben bu dizel mevzusunda bir bit yeniği olduğunu düşünüyorum niye yok efendim dünya korunsun küresel ısınma vs umurlarında olsaydı her alanda bunu yaparlardı karı artırma hamleleri olarak nitelendiriyorum

(Araba konusuna yabancıyım dizel nedir onu dahi bilmem dışardan bir göz olarak yorumladım)

• Corolla Hybrid de CHR gibi 1.8 motor ile geliyorsa görecek herkes Toyota mı dizele elveda diyor, Türkiye Corolla Hybride mi elveda diyor..

• DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt
    Durum bundan ibaret

• SertyAdams kullanıcısına yanıt
    https://m.donanimhaber.com/MTVde-yeni-olcut-Motor-gucu--97403
    Sırf küçük hacimli diye mtvden kaçış yok artık...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.