Şimdi Ara

TP LINK 422G WINDOWS7 BAĞLANTI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 aydır kullandığım tp link 422g v2 model wireless alıcım artık windows 7 de sorun çıkarıyor.Komşumla ortak kullandığım philips marka modeme artık bağlanmıyor.İlk taktığımda kısa süreliğine bağlanıyor sonra sınırlı bağlantı diyo ve arkasında bağlı değil uyarısı veriyor.Sorun gider dediğimde ise ethernet kablosu takılı değil veya cihazınızın kablosu kopmuş olabilir diyor.Driverını güncelledim ama sorun çözülmedi? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• Yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar..?
  • Arkadaşlar başka bi wireles adaptör modemime bağlanıyor şimdi denedim sorun yok.Şu an TP link de bağlı ama internet erişimi diyo ve ortak ağa bağlı diyo sorun nerede acaba bi yardım edin be...
  • güncel, lütfen yardımmmmmm
  • Arkadaşlar komşunun pc de denedik orda sorunsuz çalışıyor.Driverlarını kontrol ettim aynı driver aydnı dsoya.Fakat bende üretici bilinmiyor diyo onda ise üretici adı yazıyor sorun bundan olabilir mi?
  • diğer dikkatimi çeken konu ise denetim masası aygıtlar usb 2.0 wlan dan özellikler dediğimde aygıt işlevi olarak bende 2 isim çıkıyor biri WRILESS G USB ADAPTER diğeri MICROSOFT VIRTUAL WIFI MINIPORT ADAPTER diye bişey yazıyor, aynı zamanda ağ bağlantılarında da gözüküyor bu... Nedir anlamadım yardım lütfen?
  • Muhtemelen driver problemi var.

Denetim masasından driverii kaldırıp tekrar kurmanı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.