TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri (73. sayfa)
-
-
Dün Mercusys Halo 80X elime geçti ve kurulumunu yaptım. İlk halo yu router olarak kullandım. Yanlız şöyle bir durum var WiFi 6 ibaresi kablosuz ağda görünmüyor. WiFi 6 için ekstra yapmam gereken bir şey var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum bir de bu aralar nereye girsem robot olmadığınızı kanıtlayın diyor. benim IP spama filan mı düştü anlamadım ki.
-
yok
-
Ubiquiti markasının unifi model mesh serisi oldukça övülen ve profesyonel ürünler. Daha üst olsun derseniz aruba networks, daha alt olsun ülke içi bulunabilirliği daha rahat olsun derseniz tp-link omada ürünlerine bakabilirsiniz.
Daha çok marka önerisi için ruckus, cisco, airspan, cambium, ruijie vs.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel,kallteli cihazlar alıp kullanmak isterim ama epey pahalıdırlar.
Fiyatları hakkında bilgim yok, yurtdışı ürün kullanıyorlar genelde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
amazonTP-Link TL-WA854RE N300 Mbps Wi-Fi Menzil Genişletici, 300Mbps Veri Aktarım Hızıhttps://www.amazon.com.tr/TP-LINK-TL-WA854RE-Repeater-Geni%C5%9Fletici-Elektrik/dp/B00H32T3M4
n300 kullanıyorum bağlantısı ucu ucuna yetiyor. fakat çok iyi değil. şimdi 2 tablet ve 1 tv eklelndi daha da kötü oldu. 800 lira benzer cihazlar var onları mı yoksa aşağıdaki gibi bir mesh mi almalıyım?
amazonTP-Link Deco E4 (2-Pack), AC1200 Mbps, Dual-Band, 10/100Mbps Portları, 100 Cihaza Kadar Bağlanılabilirlik, 260 m²'ye Kadar Kapsama, Mobil Uygulama ile Kolay Kurulum, Wi-Fi 5 Mesh Sistemihttps://www.amazon.com.tr/Tp-Link-Deco-E4-Kapsayan-Sistemi/dp/B07P7KM4Y6
-
DECO M4 alın.
TP-Link Archer AX23 aldım, olmadı iade eder meshe geçerim. Teşekkürler.
-
merhaba,
şu cihazdan almayı düşünüyorum. arka oda da internet çekmiyor pek.
bunu istediğimiz yere koyabiliyor muyuz yoksa modemin yanında mı olması gerekiyor?
internet hızım 1000 mbit fiber
amazonTP-Link Deco S7(1-pack), AC1900 Mbps, Dual-Band, Gigabit Portları, 100'den Fazla Cihaz Bağlantısı, Mobil Uygulama ile Kolay Kurulum, Wi-Fi 5 Mesh Sistemihttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BFBC7VB4/?coliid=I9PARXDRDIEPC&colid=10EEZ4A0W1UO&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it -
2 tane alıp birini modeme bağlamanız gerekiyor. Diğerini ise kablosuz olarak istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. Fakat internet hızınız 1000mbps olduğu için bu cihaz ile internet hızınız yarı yarıya düşer. Bütçeniz yeter ise TP-LINK DECO X60 alın. İnternet hızınıza yakın sonuçlar alırsınız.
Bu bilgi iyi oldu hocam. İkili almam lazım o zaman.
Bana daha uygun bir şey önerebilir misiniz? İlla tp-link olmasına gerek yok. Tenda yada zte falan var. Onlar nasıllar acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1000mbps internet hızınız olduğu için o modeli önerdim. Uygun fiyatlı cihazlar ile o hızlara erişemezsiniz. TP-LINK DECO X10 veya Mercusys Halo H80X olabilir. Sizin için internet hızı sorun değil ise istediğiniz modeli alabilirsiniz.
1 tane deco ile mesh yapamazsınız. Modemin wifisini de kullanacağım diyorsanız bence sıradan bir access point alıp, modemden kablo çekerek maksimum hızda kullanabilirsiniz. 1 gigabit interneti alamazsınız sıradan bi access point ile de .
-
tamam hocam bakacağım. teşekkürler.
-
ben 1 tane ile oluyor sanıyordum ama olmuyormuş. bakacağım duruma göre hocam. teşekkürler.
-
Redmi K20 pro cihazı odadan odaya geçtiğimde internete bağlantı sorunu yaşıyordu. Cihaz üstünden baktığım zaman Wi-Fi full çekiyor görünüyor, Deco app üzerinden baktığım zaman da deco değişmiş gözüküyor, ancak Wi-Fi kapatıp açana kadar internet bağlantısı gelmiyordu. Diğer cihazlarımda ise herhangi bir problem yoktu. İnternette pek fazla bir şey bulamadım sadece yabancı forumda bir tane açıklama ve çözüm önerisi buldum ve işe yaradı, aynı sorunu yaşayan olursa diye burada da paylaşmak istedim.
Xiaomi cihazlarının bazılarında bu sorun yaşanıyor.
SORUNUN NEDENİ: Deco değiştiğinde Deco'nun Wi-Fi 5 Ghz gösterip buna bağlan demesine rağmen Xiaomi cihazların ısrarla 2.4 Ghz bağlantı yapmaya çalışması.
SORUNUN ÇÖZÜMÜ: Eğer bu seçimi destekleyen bir Deco modeline sahipseniz, Xiaomi cihazı için sadece 2.4 Ghz bağlantısına izin vermek sorunu çözecektir.
-
Selamlar, Kablonet 100mb internetim var, Bostancı'da kentsel dönüşüm ile yapılmış yalıtımı yüksek bir apartmanda oturuyorum. Bu nedenle telefonun hatlarının dahi zor çektiği bir durumda, 2 oda yana internet ulaştıramıyorum.
Aşağıdaki modem ile Deco S7 kullanmayı düşündüm, tavsiye eder misiniz?
-
Selamlar, bu fiyat karşılaştırmasında hangisini önerirsiniz?
100 mbit ftth kullanıyorum altlı üstlü iki dairede kullanılacak.
TP-LINK DECO X10 300MBPS-1201MBPS DUAL-BANT Wi-Fi 6 MESH ROUTER (2'Lİ)
3.239 TL
TP-Link Deco M4(2-pack), AC1200 Mbps, Dual-Band, Gigabit Portları, 100 Cihaza Kadar Bağlanılabilirlik, 260 m²'ye Kadar Kapsama, Mobil Uygulama ile Kolay Kurulum, Wi-Fi 5 Mesh Sistemi
2.165 TL
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X