Ben 2 senedir kullanıyorum çok mennunum bu cihazdan. |
TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri (75. sayfa)

-
-
4600 dü ben aldığımda. Evim de 50mb VDSL bağlantı var. Modemi köprü yapıp, x50 ye bağlı kullanıyorum.
Bana hızdan çok stabil ve ağ akışı lazım olduğundan tercih ettim. Oyun oynuyorum çünkü PS5 üzerinde.
Öncesin de aynı noktada Keenetic Hopper ve Sprinter Mesh vardı. Şuan eski sisteme göre daha stabil bir durum mevcut. Özellikle Keenetic son güncellemeler ile Qos tarafını bozmuştu baya x50 de Qos çok iyi çalışıyor. Evde 1 tane kablolu alet bağlı değil. Ağ da video veya sosyal medya aktif olsa bile PS5 üzerinde Valorant 10-13ping arası hep.
Şuana kadar ben çok menunum. 50mb i evin her yerinde görebiliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ülkeye sadece V1 geldi muhtemelen. Vatan, mediamarkt vs. de haftasonu kontrol ettim, hep V1 vardı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evde 1 adet masaüstü 1 adet nas 2 adet telefon 1 adet rog ally pc 1 yazıcı 1 tv 3 akıllı ev cihazı ortalama 10 cihaz var. X50 1000mbit internette bana şuanlık yetti.
-
Hocam size tavsiyem ki buradaki herkeze tavsiyem decoları mutlaka birbirine kablo ile bağlayın. İmkan varsa hepsine cat6 kablo çekin. 3 katlı demişsiniz. Duvarlar ve katlar kablosuzda meshler arası çok hız kesiyor. Buda 3 adet x60da yanlış anlamayın parasının hakkını vermemiş oluyor. Şahsi fikrim bir hanede 1000mbit kapıya kadar geliyorsa bu hızı alabildiğince en uç noktaya kadar alabilmek.X60 üst seviye bir cihaz ve bunu boşa harcamayın. Hepsine(her kata) bir adet cat6 çekin ve aşşağıdaki 1000 mbiti her katta alın derim. Saygılar
-
Aynı konuda sorun yaşıyorum. Dediğin çözümü denedim ama işe yaramadı bende. x50 kullanıyorum. Servise gönderdim bakalım ne olacak. Sizin deco modeli neydi?
-
2 li veya tekli deco x50 veya s7 satan olursa pm atabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
x50 hocam. Beamforcing kapatıp deneyin bir de
-
Arkadaşlar 1 tane deco için maksimum kablolama uzunluğu kaç metre bilen var mı ?
-
Hocam cat6 da 100metreye kadar sıkıntısız kullanabilirsiniz
S7 modelini kullaniyorum 3 portlu. Her port icin mi 100 metre yoksa decodaki butun portlarin toplami mi 100 metre?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aralarındaki bağlantıyı ethernet kablo ile gerçekleştireceğim bir mesh sistemi kurmaya ihtiyacım var. 160 mhz, wifi 6 gibi öncelliklerim olduğu için Halo H80X ile Deco X50 arasında kaldım. Her ikisinin de 3'lü paketlerinin arasında 2000 TL civarı bir fiyat farkı var (Amazon'da). Sizce bu farka değer mi? Gördüğüm kadarı ile kağıt üzerinde özellikleri aynı. Birinde olup diğerinde olmayan kaçırdığım önemli bir özellik var mı? (Abonelik 1 Gbit/s). Kablosuz olarak her iki model de hizmet aldığım hızları sağlar mı?
-
Aboneliğim 1.000 mbps süperonline fiber x60 bütçemi aşıyor.s7 veya x50 düşünüyorum,cevabı bende merakla bekliyorum.
-
Uygun fiyatlı olarak aynı özellikte olan TP-Link HX520 alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazılım özellikleri x50'de daha iyi. birinde dns için doh/dot var, vpn var. diğerinde bu ikisi de yok. donanım olarak ben de aynı gördüm. ikisi de 2022 versiyon. vs..
-
Doh/dot dns olayı en son güncelleme ile aktif oldu. Bu ne işe yarıyor tam olarak. İnternet ayarları kısmına dns girmekten ne farkı var yada.
Siz bu cihazı kullanıyormusunuz?Uygun fiyata nerde satılıyor?
-
Mercusys Halo H80X kullanan arkadaş varsa değerlendirme yapabilirmi?X50 yerine bunu alabilirim.
-
Yok hocam decodan decoya bir kablo olur. Diğer ethernet portları başka cihazlar bağlamak için
Belirttiğiniz TP-Link HX520 cihazı "deco" olarak geçmiyor ve sadece Türk Telekom satıyor görünüyor. Bu yüzden acaba kendilerinin verdiği TP-Link EX20V modemi ile mesh yapma imkanı söz konusu olabilir mi? Eğer öyle olursa modemin kendi kablosuz özelliğini de meshe dahil olacağı için 2'li cihaz da işimi görür.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X