Şimdi Ara

Tp-Link Kablosuz Güçlendirici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaldığım yerde çok sık olmasada net genelde yavaşlayıp bazende hızlanıyor ve kopuyor. Modeme olan uzaklığım 6-7 metre civarı ve aramızda asansörün geçtiği duvar haricinde birşey yok. Asansör ne zaman geçse kopma veya yavaşlamalar çoğunlukla o zaman yaşanıyor. Acaba alttaki adreste verdiğim kablosuz sinyal güçlendirici nasıldır sorunuma çare olabilir mi? Online oyun ve işlemlerde hiç değilse uzun süre bağlantının kopmamasını sağlayabilir mi? Ufak bir not geçeyim sistem tepsisindeki kablosuz göstergesinde genelde 5 çizginin 4 ü ya da 3 ü çekiyor.

http://www.bimeks.com.tr/urun/108198/tp-link-tl-wn722n-150m-wireless-lite-n-usb-adaptor.aspx#specs

• Bende merak ediyorum aynı konuyu. Takipteyim.
  • Net bir şey söylemek zor. İşe yarayabilir de yaramayabilir de :( Denemekten başka çare yok gibi.
    Kablo çekme şansınız varsa en güzel yöntem bu...
  • Arkadaşlar ne söylesem bilemiyorum ama şuan o kadar mutluyum ki. Neyse sadede geleyim yukarda verdiğim modeli bulamadım ve sanırım bir üst modeli olan TP-LINK TL-WN7200ND modelini bimeksten aldım. Kutudan çıkan küçücük sürücü cd si nedense benim yazıcıya uymadı bende kendi sitesinden yazılımını indirip kurdum, daha sonra kendi dizüstümün kablosuz bağdaştırıcısını devredışı bıraktım ve sadece bu aleti etkinleştirdim ve sonuç benim açımdan inanılmaz, harika. Hemen bende yaşattığı şoklamalara geçiyorum.
    1- Öncelikle sağ alttaki çubuk ya full ya da 4 çizgiden aşşağıya inmiyor.
    2- Daha önce web tarayıcısını açtığımda google anasayfam geç geliyor ve sürekli dönüp duruyordu, şimdi ise direk google açılıyor. Örneğin google da donanım habere girmek için dh yazar ve bir müddet beklerdim ama şimdi direk öneriler önüme sıralanmaya başlıyor.
    3- Hemen deneme amaçlı knight online açtım yarım saat luferson townda bekledim dc yani bağlantı kopması yaşamadım(genelde 2 dakika sürmezdi kopması), tabi bununla da yetinmeyip moradona gidip en kalabalık yerinde gezdim durdum bilenler bilir en çok lag olan yerdir orası, tabi biraz takılmalar oldu ama bağlatım yine kopmadı.

Sonuç olarak ben çok memnun kaldım ama henüz tavsiye etmek için erken olduğunu düşünüyorum yani biraz daha kullanıp görmek lazım, yanlış yönlendirme yapıpta üzülmenizi istemem ama bendeki sonuçta bu oldu yani. Aldığım modelin linkini altta veriyorum.

http://www.gold.com.tr/tp-link-tl-wn7200nd-antenli-lan-usb-150mbps-adaptor_u

• Tp link 7200nd. Birçok marka model kullanmış ve enson bunu almısım ve 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Pc pencere kenarında ve cıhazı cama yapıstırdım ve hem kendı ınternetımızı kullanıyoruz hemde etraftakıleri görebılıyoruz. 3 sokak ilerdeki arkadasın internetını bıle görüp bağlanabılıyorum. Kesınlikle TAVSİYE EDERİM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.