Arkadaşlar modemin usb portunda hdd paylaşıma açmak istiyorum. Gerek media player ile gerekse tv den taktığım harddiske ulaşmak istiyorum.
Şimdi arayüzden media server olarak açınca media playerım upnp seçeneğinden (noontec v8) girip içeriği görebiliyor okuyabiliyor ancak tvden (lg42lm760s) girince giriş seçeneklerinde görüyor dlna ( media server ) diye ama girişe basnca bilinmeyen hata deyip giremiyor. sebebi hakkında bir fikri olan var mı acaba?
Aynı şekilde media server değil de file sharing olarak aktif ettiğimde media player Ağ başlığı altında görüyor ama tv onu hiç görmüyor zaten.
HDD i taşımak zor geliyor bazen. Her yerden tek seferde ulaşabileyim istiyorum. Aslında bu modemi almış olmam da o amaçla idi usb port olayıyla paylaşımla her cihazdan dosyalara paylaşımla ulaşabilmek. Ama yalan oldu işte :)
Fikri olan varsa çok sevirinirm. Şimdiden sağolun.
Değerli Müşterimiz ;
Kullanmakta olduğunuz TD-W8968 modemimize HDD usb bağlantısını gerçekleştirdikten sonra yapmanız gereken Ekstra olarak bir ayar bulunmamaktadır. Televizyonunuz üzerinden yapılması gereken ayarlar olabilir. Detaylı bilgi için Çağrı Merkezimizden (0850 724 44 88) yada teknik destek mail adresimiz üzerinden bilgi alabilirsiniz. iyi günler dileriz.
Teşekkürler. Önce LG servisi onlar çözemezse tekrar size çağrı merkezi ile dönüşü denerim. Kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: levent.kirca
Teşekkürler. Önce LG servisi onlar çözemezse tekrar size çağrı merkezi ile dönüşü denerim. Kolay gelsin.
Sorununuza çözüm bulabildiniz mi acaba. Yöntemi paylaşabilirseniz memnun olurum. Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum şuan.
Çözüm bulamadım serviste olumlu yönde dönmedi zaten.