Şimdi Ara

Tp-link TD-W9970 Modem Bağlantı kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cihazlar modeme ve internete bağlı iken modem bağlantısı kesiliyor bu tüm cihazlarda oluyor fakat modemdeki tüm ışıklar yanmaya devam ediyor.Wifi açık iken wifi ağı görünüyor fakat hiç bir modemden bağlantı sağlayamıyorum ağa bağlanılamıyor diyor.Modeme reset attığım zaman sorun düzeliyor fakat bir kaç saat içinde bu sorun tekrarlıyor.Gün içerisinde 10 20 kez reset atmam gerekiyor artık modem değiştirmeyi düşünüyorum bu sorun o kadar can sıkıcı bir hal almaya başladı.Uzun süredir bu sorunu yaşıyorum fakat bir çözüm bulamadım ve son zamanlarda baya arttı.Modemi fabrika ayarlarına yapılandırdım çeşitli ayarlar denedim fakat nafile.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Modem bilgileri aşağıdaki gibidir

Firmware Versiyonu:17.12.27.01005
    Donanım Versiyonu:TD-W9970 v3 00000000
    Seri No:C4E984686B31

Ttnetin hediye ettiği modemdir ve türknet kullanıcısıyım fakat internet bağlantısı ile alakalı bir sorun yaşamıyorum modem bağlantısı ile sorun yaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraser_6 -- 13 Aralık 2018; 18:0:20 >

• Hat değerlerinizi paylaşır mısınız?
    Birde kaç cihaz wireless üzerinden bağlanıyor?
  • feramor F kullanıcısına yanıt
    Tp-link TD-W9970 Modem Bağlantı kopma sorunu

hocam değişiyor ama ortalama olarak 6 7 cihaz(1 2 laptop 5 6 cep telefonu )hepsi aynı zamanda bağlı değil ama akşam saatlerinde hepsi bağlanıyordur.İnternet bağlantısı ile alakalı değilde modeme bağlanma konusunda sıkıntı yaşıyorum wifi bağlantısı birden kopuyor ve wifi görünmesine rağmen reset atmadan hiçbir cihazdan bağlanamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.