Şimdi Ara

TP LINK TL-WA901ND (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
5
Favori
47.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir şey sorucaktım halen sorulan suallere cevap veriyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canturkkara

Bir şey sorucaktım halen sorulan suallere cevap veriyormusunuz?

Sayın canturkkara,

Tabi ki nasıl yardımcı olabiliriz ?

Saygılarımızla,
     TP LINK TL-WA901ND
  • Öncelikle teşekkürler
    Konuyu uzatmadan kısaca özetleyeyim ifade eksikliğim olursa sorarsınız

6 ay öncesine kadar TD-W8961ND kullanıyordum modem vasıtası ile ev ağı olarak (DNLA televizyon,laptop ,cep telefonu)birbirleri resim,video alışverişi yapabiliyordum.
    Daha sonra 901 ND modelini aldım kullanmaya başladım (interneti komşudan kablosuz alıp eve dağıtıyorum üniversal modda)
    Fakat bir süre sonra ev ağındaki diğer cihazlarla paylaşım yapamadığı fark ettim,Panasınic stw 60 plazmama defalarca reset attım(o aralar yazılım güncellemesi gelmişti plazmama ondan kaynaklı olabileceğini düşündüğümden)

Modeme defalarca resetledim farklı ayarla denemeler yaptımhttp://kolaykurulum.net/ neki kurumlarla denemeler yaptım netice hep aynı oldu

Ama ben bu arada modemi değilde,genelde televizyonumdan kaynaklandığını düşünüyor onunla ilgili internette DNLA ile ilgili çözümler arıyorum.

Geçen akşam çok eski bir airties kablosuz modem geçti evde elime.

Sadece fişe takıp (internet bağlantısı olmadan) tüm cihazlarla bu modeme kablosuz bağlantı yaptığımda sorunun anında çözüldüğü gördüm herşey eskisi gibi idi sistem ağı çalışıyor cihazlar birbirlerini görüyorlardı

Aynı denemeyi telefonumun internetini paylaşıma açıp diğer cihazları buradan internete bağlayarak yaptım her şey yine normal ve çalışıyordu yani neticede sorun kesin 901 modemden kaynaklanıyordu ( TD-W8961ND modemi deneyemedim çünki yazlıkta olması sebebi ile )

Bu garip durum ile ilgili sorun yazılımsalmıdır donanımsalmıdır bilmiyorum ama gerçek şu ben altı aydır ciddi zamanlar ayırarak bu işi çözmeye çalıştım, keşke bilse idim de bu modemi almasaydım bu kadar zaman kaybı ve sinir sahibi olmasa idim çok yazık gerçekten.

Daha iyi bir model alıp kullanalım derken dert sahibi oldu sorunum budur inşallah ifade edebilmişimdir

• quote:

Öncelikle teşekkürler

6 ay öncesine kadar TD-W8961ND kullanıyordum modem vasıtası ile ev ağı olarak (DNLA televizyon,laptop ,cep telefonu)birbirleri resim,video alışverişi yapabiliyordum.
    Daha sonra 901 ND modelini aldım kullanmaya başladım (interneti komşudan kablosuz alıp eve dağıtıyorum üniversal modda)
    Fakat bir süre sonra ev ağındaki diğer cihazlarla paylaşım yapamadığı fark ettim,Panasınic stw 60 plazmama defalarca reset attım(o aralar yazılım güncellemesi gelmişti plazmama ondan kaynaklı olabileceğini düşündüğümden)

Modeme defalarca resetledim farklı ayarla denemeler yaptımhttp://kolaykurulum.net/ neki kurumlarla denemeler yaptım netice hep aynı oldu

Ama ben bu arada modemi değilde,genelde televizyonumdan kaynaklandığını düşünüyor onunla ilgili internette DNLA ile ilgili çözümler arıyorum.

Sadece fişe takıp (internet bağlantısı olmadan) tüm cihazlarla bu modeme kablosuz bağlantı yaptığımda sorunun anında çözüldüğü gördüm herşey eskisi gibi idi sistem ağı çalışıyor cihazlar birbirlerini görüyorlardı

Aynı denemeyi telefonumun internetini paylaşıma açıp diğer cihazları buradan internete bağlayarak yaptım her şey yine normal ve çalışıyordu yani neticede sorun kesin 901 modemden kaynaklanıyordu ( TD-W8961ND modemi deneyemedim çünki yazlıkta olması sebebi ile )

Bu garip durum ile ilgili sorun yazılımsalmıdır donanımsalmıdır bilmiyorum ama gerçek şu ben altı aydır ciddi zamanlar ayırarak bu işi çözmeye çalıştım, keşke bilse idim de bu modemi almasaydım bu kadar zaman kaybı ve sinir sahibi olmasa idim çok yazık gerçekten.

Daha iyi bir model alıp kullanalım derken dert sahibi oldu sorunum budur inşallah ifade edebilmişimdir

Sayın canturkkara,

Bu problem şifreleme türünden dolayı kaynaklanabilmektedir. Sinyali aldığınız ana modem dahil TL-WA901ND cihazınında şifreleme türünü WEP olarak değiştirip tekrar kontrol etmenizi tavsiye edebiliriz.

Saygılarımızla,
     TP LINK TL-WA901ND

• Sayın Yetkili,

Access Point - Client - Repeater bu modların hangisi sinyali daha kuvvetli yayın yapar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan3535

Sayın Yetkili,

Access Point - Client - Repeater bu modların hangisi sinyali daha kuvvetli yayın yapar?
    şimdi bu cihaz cisco x2000 modemle uyum sorunu var mı benim modemin IP Adresi Aralığı: 192.168.1. 100 to 149 bu şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan3535

Sayın Yetkili,

Sayın ilhan3535,

Cihazın sinyal gücü standarttır yayın mesafesi ise gücün standart olması ile birlikte çevresel faktörlere göre değişiklik gösterebilir, Client modda sinyal yayını yapmaz. Access Point modunda veya Repeater modunda sinyal yayını yapmaktadır. Aralarında ki fark Access Point modunda ana modemden sinyali kablolu alırsınız, Repeater modunda ise kablosuz sinyal alırsınız.

Sinyal kuvveti için bulunduğunuz ortamda ne kadar mesafede çekecektir net bir şey söylemek mümkün değil, duvarın yapısı çevrede ki sinyal kalabalıklığı değişiklik gösterebilir.

Saygılarımızla,
     TP LINK TL-WA901ND

• quote:

Orijinalden alıntı: cagatay_16

şimdi bu cihaz cisco x2000 modemle uyum sorunu var mı benim modemin IP Adresi Aralığı: 192.168.1. 100 to 149 bu şekilde

Sayın cagatay_16,

Ürünlerimiz farklı fabrika çıkışlı olarak farklı markalarla test edilmediği için net bir bilgi iletmemiz mümkün değil, ancak deneyen kullanıcılarımız mevcut ise bu konuda sizleri bilgilendirebilirler ya da almadan önce sorun çıktığı takdirde değişim veya iade şartıyla alabilirseniz kendiniz deneme yapabilirsiniz.

Saygılarımızla,
     TP LINK TL-WA901ND

• Cevap için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

quote:

Öncelikle teşekkürler

Sayın canturkkara,

Bu problem şifreleme türünden dolayı kaynaklanabilmektedir. Sinyali aldığınız ana modem dahil TL-WA901ND cihazınında şifreleme türünü WEP olarak değiştirip tekrar kontrol etmenizi tavsiye edebiliriz.

Saygılarımızla,
     TP LINK TL-WA901ND

Sayın yetkili şifrelem sisteminden kaynaklanabileceğini söylemişsiniz.
    Tamanda yaklaşık bir yıl ben TD-W8960ND modelini kullandım böyle bir sorunla karşılaşmadım
    Sorunlar bu modemi satın almamla başladı ya bir ayar eksikliği yada yazılımsal bir sorun var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

quote:

Öncelikle teşekkürler

Sayın canturkkara,

Saygılarımızla,
     TP LINK TL-WA901ND

Sayın yetkili şifrelem sisteminden kaynaklanabileceğini söylemişsiniz.
    Tamanda yaklaşık bir yıl ben TD-W8960ND modelini kullandım böyle bir sorunla karşılaşmadım
    Sorunlar bu modemi satın almamla başladı ya bir ayar eksikliği yada yazılımsal bir sorun var

Sayın canturkkara,

Şifreleme türünü kontrol ettikten sonra sorunun devam durumunda cihazın yazılımını güncelleyip kontrol etmenizi tavsiye ederiz.

Güncelleme sonrasında aynı problemi yaşıyor iseniz yakın zamanda aldıysanız aldığınız yer ile görüşerek değişim taleb edebilirsiniz veya garantiye yönledirebilirsiniz. Garanti kontrolleri için seri numarasını bizlere özel mesaj olarak iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,
     TP LINK TL-WA901ND

• 2 antenli usb den bağlanan güçlendirici rangemax yerine bu cihazı koyup tek laptop değil birkaç cihaza internet cafeden gelen interneti dağıtmak istiyorum.acaba bu 3 anten sinyalı alıp verirken nasıl paylaştırılıyor.2anten alıcı 1 anten verici şeklindemi acaba?repeater modda şifreleme türleri neler?
  • Iyi günler;
    Tp link 901 nd ap kullanıyorum. Repeater modunda kablosuz alıp kablosuz kullanmatayım yani.901 nd cihazımı 3-4 kademe çeken bir yere bıraktım. Memnunum fakat şu şekilde bir sorunum var bağlantım günde 4-5 kez kopuyor. TP link müşteri hizmetlerini aradım ana modemden ayar yapılması lazım dediler zyxeli aradim ayar yaptırdım fakat hala sorun düzelmesi Yardımınızı bekliyorum teşekkür.
    TP link Türkiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akimyager46

Iyi günler;
    Tp link 901 nd ap kullanıyorum. Repeater modunda kablosuz alıp kablosuz kullanmatayım yani.901 nd cihazımı 3-4 kademe çeken bir yere bıraktım. Memnunum fakat şu şekilde bir sorunum var bağlantım günde 4-5 kez kopuyor. TP link müşteri hizmetlerini aradım ana modemden ayar yapılması lazım dediler zyxeli aradim ayar yaptırdım fakat hala sorun düzelmesi Yardımınızı bekliyorum teşekkür.
    TP link Türkiye.

Dhpc yi kapatip varsayılan ağ geçidi ve birinci dns yi modem ip verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

2 antenli usb den bağlanan güçlendirici rangemax yerine bu cihazı koyup tek laptop değil birkaç cihaza internet cafeden gelen interneti dağıtmak istiyorum.acaba bu 3 anten sinyalı alıp verirken nasıl paylaştırılıyor.2anten alıcı 1 anten verici şeklindemi acaba?repeater modda şifreleme türleri neler?

Sayın _Riven_

TL-WA901ND cihazlarında 3 anten hem alıcı hem verici olarak çalışmaktadır. 64/128/152-bit WEP / WPA / WPA2,WPA-PSK / WPA2-PSK şiflreme türlerinde kullanabilirsiniz.

Saygılarımızla,
     TP LINK TL-WA901ND

• quote:

Iyi günler;
    TP link Türkiye.

Sayın akimyager46,

Ana modem tarafında ayarları gerçekleştirdiyseniz, son olarak TL-WA901ND cihazını resetleyerekhttp://www.kolaykurulum.net/video24 linkinde yer alan videolu anlatıma göre tekrar kurulumunuzu gerçekleştiriniz.

Kurulum sonrasında System Tools > Ping Watch Dog kısmına gelerek Enable butonunu işaretleyin ve IP adres kısmına ana modeminizin IP Adresini yazınız.

Sonrasında değerli forum kullanıcımız yücel52'ninde belirttiği gibi Network sayfasına gelerek Primary DNS ve kısmına aynı şekilde ana modeminizin IP adresini yazıp kaydediniz.

Problemin devamı durumunda TL-WA901ND cihazınızın yazılımını güncellemenizi ve işlemleri tekrarlamanızı tavsiye edebiliriz.

Saygılarımızla,
     TP LINK TL-WA901ND

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-Link Türkiye -- 31 Mart 2015; 15:15:44 >

• Teşekkür ederim. Söylediklerinizi yapma fırsatı bulamadım, umarım işe yarar ilginize teşekkürler.
  • Iyi günler;
    Söylediklerinizi yapmaya çalıştım. Ama olmadı kurulumu bitiriyor.Kurulumdan hemen sonra ayarları değiştirmek istediğimde 901 in ara yüzüne giremiyorum girsemde bağlantı zaman aşımına uğradı diyor.Tekrar da ara yüze giremiyorum.
  • quote:

Iyi günler;
    Söylediklerinizi yapmaya çalıştım. Ama olmadı kurulumu bitiriyor.Kurulumdan hemen sonra ayarları değiştirmek istediğimde 901 in ara yüzüne giremiyorum girsemde bağlantı zaman aşımına uğradı diyor.Tekrar da ara yüze giremiyorum.

Cihaza modem aralığında bir ip verin
  • Nasıl verebilirim ?
    ip yi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.