Şimdi Ara

TP LINK TL-WA901ND (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
5
Favori
47.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar ;

TL-WA901ND cihazının DHCP özelliği devre dışı olacağından dolayı DHCP listesinin başlangıç ip adresinin bi önemi olmamaktadır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

Merhabalar ;

TL-WA901ND cihazının DHCP özelliği devre dışı olacağından dolayı DHCP listesinin başlangıç ip adresinin bi önemi olmamaktadır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
    selam TD-W8961ND model modemin şifresini değiştirdim ve TL-WA901ND model AP nin arayüzüne giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayakbiyik

selam TD-W8961ND model modemin şifresini değiştirdim ve TL-WA901ND model AP nin arayüzüne giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

901 nd ip yi modem araliginda bir ip verip deneyin
  • korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    TL-WA901ND Access Point cihazınızın İP adresi nedir ?

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • quote:

TL-WA901ND Access Point cihazınızın İP adresi nedir ?

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
    IP ile alakalımı bilmiyorum ama ethernet kablosunun diğer ucunu AP"ye takıp o şekilde arayüze girdim ve yeni şifreyi AP ye girdim sorun halloldu.ilginize tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayakbiyik -- 11 Haziran 2014; 0:22:17 >
  • korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir problem anında daha hızlı bir çözüm için 0850 724 44 88 numarasını arayarakta bilgi alabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • quote:

Herhangi bir problem anında daha hızlı bir çözüm için 0850 724 44 88 numarasını arayarakta bilgi alabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
    Arka odaya cihazımı repeater olarak kurdum. (Aynı SSID).

Ön odada ana modemim bulunuyor. (Zyxel)

Cep telefonumu Ön odadan arka odaya getirdiğimde wireless bağlantısı modem den repeatera otomatik geçiş yapmıyor.(Tek dişe düşmüş olarak kalıyor)

Mutlaka arka odada cep telefonumun wirelesinı kapatıp tekrar açarsam repeater sinyaline bağlanıyor.(4 diş)

Bu durum notebook ve Ipda imin için de geçerlidir.

Yardım lütfen.

Slm,
  • Ya ben universal repeater modunu kurdum güzel bir şekilde fakat sıkıntım şu, ethernet kablosunu 901nd'ye taktığımda gayet güzel ve hızlı bir şekilde bağlanıyorum fakat wifi'dan bağlanınca 1-2 dakika sonra bilgisayarım gidip 2 çubuk çeken, aynı adı taşıyan modemimden sinyal almaya başlıyor, 901nd'den değil.

Merak ettiğim şey şu, acaba biz bu 901nd'nin yine kablosuz olarak farklı bir SSID'den yayın yapmasını sağlayabilir miyiz? Çünkü aynı SSID'den yayın yapınca dediğim gibi bilgisayarım gidip az çekenden alıyor sinyali. Bahsettiğim işlem için hangi modu kullanmamız gerekir?
  • Do Bemol Kerim kullanıcısına yanıt
    Merhaba @Do Bemol Kerim ,

Bridge with AP modunu kullanarak ana router'ın SSID'sinden farklı bir SSID ile yayın yapabilirsiniz. Bridge with AP kurulumu için SSS ID:176'daki talimatları izleyebilirsiniz.

Fakat bağlantının Universal Repeater modunda aygıtı eşleştirdiğiniz ana router ile eşleşmediğini gösterir.

System Tools > Diagnostic sayfasından Diagnostic Tools'ta ana router'a ping atarak cihazlar arasındaki bağlantıyı test ediniz. Eğer yapacağınız testte ana router'a ping atılamıyorsa bağlantı kurulmamış demektir.

Ayrıca Wireless > Wireless Settings sayfasından Survey'e tıklayarak bağlandığı istemciden aldığı sünyal değerinin yeterli düzeyde olduğundan emin olunuz. Aksi halde yetersiz sinyalde aygıtlar arasındaki kablosuz bağlantı kopacaktır.

Cihaz ile ilgili herhangi bir sorun yaşadığınızda lütfen bizimle iletişim kurmaktan çekinmeyiniz.

TP LINK TL-WA901ND

AC1900 Wireless Dual Band Gigabit Router Archer C9

Ürün hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayınız!

• quote:

Merhaba @Do Bemol Kerim ,

Bridge with AP modunu kullanarak ana router'ın SSID'sinden farklı bir SSID ile yayın yapabilirsiniz. Bridge with AP kurulumu için SSS ID:176'daki talimatları izleyebilirsiniz.

Fakat bağlantının Universal Repeater modunda aygıtı eşleştirdiğiniz ana router ile eşleşmediğini gösterir.

System Tools > Diagnostic sayfasından Diagnostic Tools'ta ana router'a ping atarak cihazlar arasındaki bağlantıyı test ediniz. Eğer yapacağınız testte ana router'a ping atılamıyorsa bağlantı kurulmamış demektir.

Ayrıca Wireless > Wireless Settings sayfasından Survey'e tıklayarak bağlandığı istemciden aldığı sünyal değerinin yeterli düzeyde olduğundan emin olunuz. Aksi halde yetersiz sinyalde aygıtlar arasındaki kablosuz bağlantı kopacaktır.

Cihaz ile ilgili herhangi bir sorun yaşadığınızda lütfen bizimle iletişim kurmaktan çekinmeyiniz.

TP LINK TL-WA901ND

AC1900 Wireless Dual Band Gigabit Router Archer C9

Ürün hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayınız!
    BURADAN TÜM ARKADAŞLARA SESLENİYORUM HİÇ BİR MODEL AP - ROUTER UNİVERSAL REPEATER MODDA VERİMLİ ÇALIŞAMAZ
    ÇÜNKÜ HEM SİNYALİ ALIP HEM VERECEK BİR ÜRÜN DEĞİL VE TEKRARLAMA HİÇBİR ZAMAN VERİMLİ OLMAMIŞTIR EN SAĞLIKLISI İSTEMCİ OLARAK BİR CİHAZ DAHA ALMAK VE AP İLE DAĞITMAK
    BURADAN UTKANİZMİT USTAYA SELAM BİLGİLERİ BANA İLHAM VERDİ

• quote:

Orijinalden alıntı: zutestisi

BURADAN TÜM ARKADAŞLARA SESLENİYORUM HİÇ BİR MODEL AP - ROUTER UNİVERSAL REPEATER MODDA VERİMLİ ÇALIŞAMAZ
    ÇÜNKÜ HEM SİNYALİ ALIP HEM VERECEK BİR ÜRÜN DEĞİL VE TEKRARLAMA HİÇBİR ZAMAN VERİMLİ OLMAMIŞTIR EN SAĞLIKLISI İSTEMCİ OLARAK BİR CİHAZ DAHA ALMAK VE AP İLE DAĞITMAK
    BURADAN UTKANİZMİT USTAYA SELAM BİLGİLERİ BANA İLHAM VERDİ

Alıntıları Göster
    Merhaba TP LINK TL-WA901ND modem aldım 1 hafta uğrastım çözemedim.
    Universal repeater olarak kurulumu yapıyorum. Sadece kurulumu yaptığım laptop bağlanıyor. Fakat iphone , ipad , smart tv vs bağlantı sağlamıyor. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacxer -- 13 Kasım 2014; 14:54:03 >

• Beyler bu cihaza access point modunda ayni anda kaç kişi bağlanabilir diyelim ki 15 kisi bağlandı veriyi sırayla mi verir bazılarını atıp durur mu yoksa önce bağlanan yer kapar filan seklindemi davranır cevaplarinizi bekliyorum herkese iyi forumlar
  • Beyler yok mu sorunumum cevabını bilen
  • quote:

Orijinalden alıntı: yspyavuz

Beyler bu cihaza access point modunda ayni anda kaç kişi bağlanabilir diyelim ki 15 kisi bağlandı veriyi sırayla mi verir bazılarını atıp durur mu yoksa önce bağlanan yer kapar filan seklindemi davranır cevaplarinizi bekliyorum herkese iyi forumlar

Cihazda dhpc kapali ise modemin ip havuzu kadar client baglanir
    Kendi dhpc si aciksa kendi ip havuzu araliginda ip dagatir clientlere
    Mac filitre ile bir sinirlama yoksa ip havuzu dahilinde istedigi kadar client baglanir
  • Kardeş tmm da 10 kişiyi geçtiği bazilarinki ya baglanmiyor ya net hızı çok dusuk olduğundan yok gibi birşey oluyor çoğunlukla çoğunda wifiye bağlı olmasina rağmen net gidip geliyor bilmem anlata bildim mi bu arada DHCP kapalı bir ilgisi olabilirmi
  • quote:

Kardeş tmm da 10 kişiyi geçtiği bazilarinki ya baglanmiyor ya net hızı çok dusuk olduğundan yok gibi birşey oluyor çoğunlukla çoğunda wifiye bağlı olmasina rağmen net gidip geliyor bilmem anlata bildim mi bu arada DHCP kapalı bir ilgisi olabilirmi

Dhpc yi kapatip varsayılan ag gecidi ve birinci dns yi asil modem ip yi verip deneyin
    Firmware guncel olsun
  • Bildiğim kadarıyla zaten öyle yapıyoruz
    Ne yapacağım ben ya
  • quote:

Bildiğim kadarıyla zaten öyle yapıyoruz
    Ne yapacağım ben ya
    Merhaba access point için bu ürünü kullananlar tavsiye eder mi ? Yada akıllarında bulunan tavsiye ettikleri ürünler var mıdır?Bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5E7BB8CDC

Merhaba access point için bu ürünü kullananlar tavsiye eder mi ? Yada akıllarında bulunan tavsiye ettikleri ürünler var mıdır?Bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Ürün güzel fakat bazen kafayı yiyor. Wireless bir kapanıp bir açılıyor bir kapanıp bir açılıyor. AP yi kapatıp açınca düzeliyor. Yazılımsal olması muhtemel. Bu sorunu yaşayan var mı? Bir de şunu belirteyim cihaz modemden sinyali düzgün almazsa çalışmıyor emin olun. Yoksa ayarlarda çok bi şey yok. Ip ver universal repeater moda al dhcp yi kapat wirelesi ayarla bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: VetBat

Ürün güzel fakat bazen kafayı yiyor. Wireless bir kapanıp bir açılıyor bir kapanıp bir açılıyor. AP yi kapatıp açınca düzeliyor. Yazılımsal olması muhtemel. Bu sorunu yaşayan var mı? Bir de şunu belirteyim cihaz modemden sinyali düzgün almazsa çalışmıyor emin olun. Yoksa ayarlarda çok bi şey yok. Ip ver universal repeater moda al dhcp yi kapat wirelesi ayarla bu kadar.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar hiç uğraşmayın en kolayı müşteri hizmetlerini arayın öyle yapın ben öle yaptım o size herşeyi anlatır.
    Müşteri Hizmetleri Numarası:08507244488

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgn_oztrk_ -- 28 Şubat 2015; 17:19:07 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.