Şimdi Ara

TP LINK TL-WA901ND (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
5
Favori
47.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaza kurulum esnasında modemin IP bloğunda bir IP verebilirsiniz. Örnek: modem 192.168.1.1 ise cihaza 192.168.1.254 gibi bir IP vererek cihazın IP adresini sabitlemiş olursunuz ve hep o IP üzerinden arayüze giriş yapabilirsin.

Kurulum bittikten sonra arayüze IP adresinden giriş yapamıyorsanız, tplinkap.net yada tplinklogin.net adreslerinden giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Giriş yapabilirseniz Network > Lan sayfasından IP adresini sabitlemeyi deneyin.
  • Arkadaşlar Tp-link TL-WA901ND 300Mbps Access Point arayüzüne giremiyorum 192.168.1.254 denedim "bağlantı zaman aşımı" hatası verdi. ethernet kablosu taktım yine girmedi. ne dandik bir alet ! ! ! 5 dk önce giriyordum
  • 45 metre ilerideki binaya koyduk canavar gibi çalışıyor.arasıra kopuyor.elektriği söküp takınca düzeliyor. reapter modda. kurulumu 30 sn sürdü. cok basitmiş. konumladığımız yerde -50 dbm sinyal var
    ana modemde hız 12 mps ,901 de de 12 mps sorun yok. ayarlarını yapamayan arkadaşlar en iyi konumlama yeri iin cep telefonunuza wifi analyzeri kurup en iyi sinyal alan yeri bulunuz. doğru konujmlama için sart
  • Bu kopmaların çözümü kesinlikle tplink ürünlerini alırken dikkatli davranmaktan geçiyor. Şöyleki; daha önce bende modem olarak tplink TD-W8951ND modem router vardı çatı katında çekmiyor diye yine tp link'in TL-WA901ND access point i aldım unuversal repeater modda sürekli kopmalar yaşayıp sürekli elektirği açıp kapatarak gidermeye çalıştım, ne yaptıysam düzen tutmadı, bende accsess pointle uyumlu bir model aramaya başladım ve modemi tplink TD-W8961ND ile değiştirdim. Alırken birlikte kullanılması öngörülen (tp link kutularında sol alt köşede) birlikte çalışması önerilen ürünler kısmında TL-WA901ND olduğunu teyit ettikten sonra aldım. Şu an kullanıyorum her hangi bir hız kaybı ve her hangi bir kopma olmuyor , öyleki kat arasında geçiş yapıldığında nete kaldığınız yerden devam etmek için daha önce cihaz wifi sini açıp kapatmak gerekirken şu anda her hangi bir işleme gerek duymadan kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz eğer ki tp link kullanılacaksa ne alırsanız alın ancak bir biri ile uyumlu ürün almaya gayret edin. Bu sorun böylece çözülmüştür 3 gündür kullanıyorum ne kopma ne hız kaybı. Bilginize..

• Bu üründen 2 tane aldım. İkisinde de aynı problem var. Online oyun oynarken lanet ettiriyor. Sürekli kopma oluyor. Defalarca yeniden kurdum.sonuö değişmedi. Kesinlikle berbat bir ürün. Kurulum yapıyorum. 1 Saat kadar sorun yok. Sonrasında hız düşüyor ve kopmalar başlıyor. Ardı ardına hemde. İllallah edip kapatıyom da kurtuluyorum. İşini görevini yapamayan bir cihaz. Hem kendi evimde hem de babamlarda aynı cihaz ve aynı sorunlar. Beendeki kaynak tılgın. Babamlardaki zyxel ikisinde de aynı sorunu yaşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de bu üründen var.Kurulumu yaparken her türlü forumdan yardım almaya çalıştım ancak kurulumu biraz canımı sıktı.ben de paylaşmak istedim sizlerle.

REPEATER İÇİN
    -ilk olarak modemizin şifreleme türünü wep olarak ayarlıyoruz.
    -daha sonra modemimize bağlıyken sabit ip atıyoruz.denetim masası-ağ ve paylaşım merkezi-bağdaştııcı ayarlarını değiştirin-yerel ağa sağ tık-özellikler-TCP/IPv4-özellikler-aşağıdaki ip adresini kullan-192.168.1.100 ağ alt maskesine dokunmuyoruz.
    -modemle bağlantıyı kesip cihazı kablo yardımıyla pc ye bağlıyoruz.
    -tarayıcımıza 192.168.1.254 yazıp arayüze giriş yapıyoruz.(eğer benim gibi uzun süre giremezseniz reset tuşuna basılı tutun, muhtemelen sorun hallolur.)
    -en kritik aşama olan bu adımda ise, network kısmına gelip kendi modemimizin arayüz giriş adresine göre bu bölümü dolduruyoruz.

örneğin modem arayüzünüze 192.168.1.1 ile giriyorsanız, statik ip kısmına 192.168.1.254 , ağ alt maskesine dokunmuyoruz, ağ geçidine de 192.168.1.1 yazıyoruz.
    eğer modem arayüzünüze 192.168.2.1 ile giriyorsanız, statik ip kısmına 192.168.2.254 , ağ alt maskesine dokunmuyoruz, ağ geçidine de 192.168.2.1 yazmalısınız.

-bir sonraki aşamada ise wireless kısmına gelerek operation mode'u universal repeater olarak seçiyoruz.bölge tr seçtikten sonra survey yapıyoruz.bağlanmak istediğimiz ağı, açılan pencereden seçiyoruz.

-en son olarak da wireless security kısmından şifre ayarlıyoruz. wep türü seçildikten sonra modemimizinki ile aynı olmak şartıyla şifremizi giriyoruz.

kurulum tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi At Kafası13 -- 15 Temmuz 2015; 19:15:47 >

• Merhaba. Abimde uydunet 25mb var. Benim ev karşı bina. Tp link menzil arttırıcı var. Abimde 22mb çeken internet bizde 9-12 cekiyor. Bu alet faydalı olur mu hem menzil hem hız için veya başka birşey mi önerirsiniz?

• Bu üründen birtane aldım, kopmalardan dolayı servise yolladım.
    Birebir değişimle yenisini yolladılar. Kopma süreleri birazcık uzamıştı sadece (repeater modunda)
    Tekrar yolladım, sorun yok diyerek geri yolladılar. İade istedim kabul etmediler.
    Aldığıma bin pişmanım.
    Alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmiyorum.
    İyi günler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: confidant58

Bu üründen birtane aldım, kopmalardan dolayı servise yolladım.
    Birebir değişimle yenisini yolladılar. Kopma süreleri birazcık uzamıştı sadece (repeater modunda)
    Tekrar yolladım, sorun yok diyerek geri yolladılar. İade istedim kabul etmediler.
    Aldığıma bin pişmanım.
    Alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmiyorum.
    İyi günler,

Kurulumda sorun vardır

• Üç defası servisle birlikte olmak üzere, defalarca kurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: confidant58

Üç defası servisle birlikte olmak üzere, defalarca kurdum.

bu işler tek taraflı olmuyor öncelikle modem tarafında sorun varmı onu kontrol edin
    veya iade ederim oda olmadı kurarım ddwrt veya gargoyle keyfime bakarım
  • tl wa901nd acces point var firma arayuzune girip ayarları yapamıyorum hangi ip kullanacam kafayı yedim
  • Tp linkin modemini ve acces pointini kullanıyorum modem değişti sinyal gucu zombicell gibi yasayan ölu acces pointi uyumlu olsun dedik hikaye alacak olan arkadaş varsa uzak dursun firmadan yetkili varsa oda duysun abi huawei bunlara bin basar be begenmezler havaları 1500 evlerden ırak tplınk
  • quote:

Orijinalden alıntı: almiranda

tl wa901nd acces point var firma arayuzune girip ayarları yapamıyorum hangi ip kullanacam kafayı yedim

Sorun nedir tam olarak

• acces pointi bağlıyorum bilgisayara içine 192.168.1.254 ip veriyom girmiyor 192.168.1.254 veriyorum ve diğerlerini giriyorum acces pointin içine girip ayarını yapamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almiranda -- 4 Ocak 2016; 14:35:23 >
  • almiranda A kullanıcısına yanıt
    Pc ye manüel ip verin

• Ben de 801 nd var 3 antenli bir tanesini değişiklik yapsam 8 de likit sinyal de değişik olurmu

• merhaba arkadaşlar
    Ben cihazı televizyon için kullanıyorum
    TP-LİNK TL-W901ND CİHAZLARDA

önce bilgisayarınıza kablolu bir şekilde bağlayın
    Arayüze 192.168.1.254 ile giriş yaptıktan sonra,
    arayüze girin wireless bölümünden ilk önce wireless setting den operation mode ''UNİVERSAL REPEATER'' yapın
    Daha sonra altta SURVEY yazan yere tıklayın
    açılan pencerede modeminizi(modem adı) bulun sağ tarafta connect'e tıklayın ve SAVE edin
    2.ADIMDA--- wireless Setting'den modemin şifreleme sistemi Genelde WPA PSK 2 dir onu seçin Solda Tik noktası sonra modeminizin şifresini girin
    SAVE edin Altta kırmızı bir yazı çıkacak Rebot otomatik yeniden başlatma
    şuan hala kullanmaktayım bu işlemleri yaparak
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: At Kafası13

Bende de bu üründen var.Kurulumu yaparken her türlü forumdan yardım almaya çalıştım ancak kurulumu biraz canımı sıktı.ben de paylaşmak istedim sizlerle.

REPEATER İÇİN
    -ilk olarak modemizin şifreleme türünü wep olarak ayarlıyoruz.
    -daha sonra modemimize bağlıyken sabit ip atıyoruz.denetim masası-ağ ve paylaşım merkezi-bağdaştııcı ayarlarını değiştirin-yerel ağa sağ tık-özellikler-TCP/IPv4-özellikler-aşağıdaki ip adresini kullan-192.168.1.100 ağ alt maskesine dokunmuyoruz.
    -modemle bağlantıyı kesip cihazı kablo yardımıyla pc ye bağlıyoruz.
    -tarayıcımıza 192.168.1.254 yazıp arayüze giriş yapıyoruz.(eğer benim gibi uzun süre giremezseniz reset tuşuna basılı tutun, muhtemelen sorun hallolur.)
    -en kritik aşama olan bu adımda ise, network kısmına gelip kendi modemimizin arayüz giriş adresine göre bu bölümü dolduruyoruz.

örneğin modem arayüzünüze 192.168.1.1 ile giriyorsanız, statik ip kısmına 192.168.1.254 , ağ alt maskesine dokunmuyoruz, ağ geçidine de 192.168.1.1 yazıyoruz.
    eğer modem arayüzünüze 192.168.2.1 ile giriyorsanız, statik ip kısmına 192.168.2.254 , ağ alt maskesine dokunmuyoruz, ağ geçidine de 192.168.2.1 yazmalısınız.

-bir sonraki aşamada ise wireless kısmına gelerek operation mode'u universal repeater olarak seçiyoruz.bölge tr seçtikten sonra survey yapıyoruz.bağlanmak istediğimiz ağı, açılan pencereden seçiyoruz.

-en son olarak da wireless security kısmından şifre ayarlıyoruz. wep türü seçildikten sonra modemimizinki ile aynı olmak şartıyla şifremizi giriyoruz.

kurulum tamamdır.

Kesinlikle Sorun yaşıyorum ve verdiğiniz Döküman ile hiçbir Çözüm bulamıyorum. Sitenizde yayınlanan bilgiler haricinde şuan bütün sıkıntılarımı buraya yazacağım. Video hariç buraya kendi teknik elemanlarınızın yazmasını rica ediyorum.

Yararlandığım DÖküman :

https://www.youtube.com/watch?v=iSP7k5MAqhc

Ana Modemim 192.168.1.1 (Asus N55U ) adsl modem

WA901ND v3.1 mevcut son firmware yüklü.

Bu Ürününüzüzü Repeater ( Sinyal Mesafesi Arttırıcı ) olarak kullanmak istiyorum.

DHPC Kapalı ve ve Static IP konumda iken Herhangi bir telefon yada PC Bağladığımda tel yada pc saçma sapan ip alıyor ve sorun gider desem bile ip almıyor. Manuel ip verince sorun yok. bağlanıyor ama her telefonda manuel ip girmem mümkün değil

DHPC açık iken otomatik ip alıyor ama bu sefer de kopmalar yaşıyorum.

Modem Şifrelemem WPA2/PSK

Modem şifrem 243221sEnA

Bunu Aynı Klavuzdaki gibi Quick Setup'dan Next deyip Survey diyorum kendi ağımı seçiyorum wireless şifresi giriyorum.

Burdan TP Link ip sini 192.168.0.254'den 192.168.1.254 olarak değiştiriyorum.

DHPC Off yapıyorum ama dediğim gibi Wireless den bir cihaz bğalanınca otomatik ip almıyor.

bunla ilgili çözümünüzü rica ederim. Videolu kılavuz göndermek yerine REsimli anlatabilirseniz birçok kişinin işine yaracaktır.

ivedilikle cevabınızı beklerim.

• Bazı cihazlar Universal repeater modda sadece wep şifreleme destekliyor buna dikkat etmenizi öneririm.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.