Şimdi Ara

TPS OYUN TAVSİYESİİ ! !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bilen bilir s4league türü veya TPS oyun önerileriniz var mı ?

• BF Heroes biliyorum oyuna gerçek para hâkim ama.
  • Normalde BrawlBusters derdim ama o avrupaya sunucularını kapattı.Onun yerine zombirock çıktı joygame firmasının.Oyun aynı yalnızca Türkçe.Çoluk çocuk olmasa güzel oyun bence bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstiyorsanGitSev

Normalde BrawlBusters derdim ama o avrupaya sunucularını kapattı.Onun yerine zombirock çıktı joygame firmasının.Oyun aynı yalnızca Türkçe.Çoluk çocuk olmasa güzel oyun bence bakabilirsin

VPN ile Brawl Busters'a giriş var ama oyundaki lag çok çok fazla.Aylardır olan BB'deki üye sayısı ZombiRock'ın %20'si bile değilmiş.Ülkedeki ilkokullular sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

quote:

Normalde BrawlBusters derdim ama o avrupaya sunucularını kapattı.Onun yerine zombirock çıktı joygame firmasının.Oyun aynı yalnızca Türkçe.Çoluk çocuk olmasa güzel oyun bence bakabilirsin

VPN ile Brawl Busters'a giriş var ama oyundaki lag çok çok fazla.Aylardır olan BB'deki üye sayısı ZombiRock'ın %20'si bile değilmiş.Ülkedeki ilkokullular sağolsun.

Az maz kaliteli oyuncu olsun yeter
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

quote:

Az maz kaliteli oyuncu olsun yeter

Türkiye'de F2P oyunlarında aklı başında kimse yok ki ?

• bfheroes oynadım beğenmedim ama tavsiyen için saol :) zombirocku bırakmıstım yenıden baslayabilirim tesekkurler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    oyun tavsiyeleri
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.