Bildirim
TR'de küfür yememek için kız rölü yapmak
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
12 sa. önce paylaşıldı
Lepro LED el feneri LE2050, son derece parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932Y7YK4
14 sa. önce paylaşıldı
Gigabyte Aero 14 Oled BMF-H2TRBB3SH i7-13620H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 14" W11H Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/gigabyte-aero-14-oled-bmf-h2trbb3sh-i7-13620h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-14-w11h-dizustu-bilgisayar-53726405?magaza=ebrarbilgisayar
geçen hafta paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mantıklı ama bazıları oyunu bırakıp senle muhabbet etmeye çalışır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şaka mi bu ya
Abi ben "kocasi Riot'ta calisan hamile kadin taklidi" yapani gordum bu ne ki...
Face versene
Şu an çok önyargılıyım ılıklaştı havalarquote:
Orijinalden alıntı: zeuspwnz
Abi ben "kocasi Riot'ta calisan hamile kadin taklidi" yapani gordum bu ne ki... -
quote:
bu arada diğer bir çözüm küfür eden kişi ve kişileri bloklamaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luaz. -- 25 Kasım 2013; 10:16:31 >
-
forumdan birinin karşısına riot charmie gelmiş.kendi takımı feddlemiş ama bütün takım charmie nin peşinde dolaştığı için o arkadan oyun bitirmişquote:
Orijinalden alıntı: HeartQuake
Mantıklı ama bazıları oyunu bırakıp senle muhabbet etmeye çalışır
-
quote:
Orijinalden alıntı: kdfh
forumdan birinin karşısına riot charmie gelmiş.kendi takımı feddlemiş ama bütün takım charmie nin peşinde dolaştığı için o arkadan oyun bitirmiş
Charmie ile diamonda
-
quote:
Orijinalden alıntı: 13rtn!
quote:
forumdan birinin karşısına riot charmie gelmiş.kendi takımı feddlemiş ama bütün takım charmie nin peşinde dolaştığı için o arkadan oyun bitirmiş
Charmie ile diamonda
sen miyidn o hacı
-
quote:
Çok iyiymiş -
dh forumlarında ılık dakikalarquote:
Orijinalden alıntı: Sauronquote:
quote:
Charmie ile diamonda
sen miyidn o hacı
Alıntıları Göster
-
Gereksiz bir taktik.Ama türk insanın pozitif olmasını sağlayabilir. -
quote:
quote:
quote:
Charmie ile diamonda
sen miyidn o hacı
Yok lan nerde bizde o şans karşımıza gelir gelse defeat görürüz
-
daha dün takımımda Jeli10zge diye birisi vardı takımdan birisi seni jelibon gibi yalıyımmı özge yazdı kızmıydı erkekmiydi bilmiyorum ama o yazıyı görür görmez çıktı :Dquote:
Orijinalden alıntı: hydrogena
Gereksiz bir taktik.Ama türk insanın pozitif olmasını sağlayabilir. -
-
Bloklamak varken ne gerek var şekilden şekile girmeye.quote:
Orijinalden alıntı: SyncMC
daha dün takımımda Jeli10zge diye birisi vardı takımdan birisi seni jelibon gibi yalıyımmı özge yazdı kızmıydı erkekmiydi bilmiyorum ama o yazıyı görür görmez çıktı :D
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: bystone01
daha dün takımımda Jeli10zge diye birisi vardı takımdan birisi seni jelibon gibi yalıyımmı özge yazdı kızmıydı erkekmiydi bilmiyorum ama o yazıyı görür görmez çıktı :D
nick yanlış lütfen düzeltin -
tam hatırlamıyorum ama bu olabilirhttp://www.lolking.net/summoner/tr/2083475#history -
Mesene verirmisin? Eskiler geldi aklımaquote:
Orijinalden alıntı: SyncMC
tam hatırlamıyorum ama bu olabilirhttp://www.lolking.net/summoner/tr/2083475#history
Benzer içerikler
- uyumlu sevgili nickleri
- shaco replikleri
- lol ayak bilmece
- işaretçi hassasiyetini arttır nedir
- mmr nedir
- riot mmorpg
- afk nedir
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X