Yer Akyazı, Trabzon Temel atma 24 Kasım 2013 Zemin Doğal Çim Maliyet 230.000.000 TL Yapısal mühendis Sarıdağlar - STY - Yertaş Ev sahibi Trabzonspor Kapasite 41.461 Boyutlar 105 × 68
Stad'a ait konuyu bulamadım/göremedim. Bu sebepten dolayı kounyu açtım . Güncel fotoğraf koyma imkanım olmadı ama Trabzonsporlu arkadaşlar konuyu destekleyeceklerdir eminim .
Yerimizi alalım.
quote:
Orijinalden alıntı: Araxes
Yerimizi alalım.
Şahsen 10-15 senedir Söz verip her seçimde Stad yapacagız diye Trabzonluları kandıranlardan Stad falan istemiyorum.Ben her zaman kendi İmkanlarımızla Stad yapma Taraftarıyım.2011 senesi için Sus payı olarak görüyorum bu Stadı.
quote:
Orijinalden alıntı: loko
Şahsen 10-15 senedir Söz verip her seçimde Stad yapacagız diye Trabzonluları kandıranlardan Stad falan istemiyorum.Ben her zaman kendi İmkanlarımızla Stad yapma Taraftarıyım.2011 senesi için Sus payı olarak görüyorum bu Stadı.
Alıntıları Göster
Bu stada hiçte ihtiyacımız yoktu bence. Siyaset sırf birazda olsa oyları kurtarmak amacı ile yaptırdı bu stadı. Ki kurtardı da. Daha Avni Aker'i dolduramıyoruz, ne yapalım biz 41.000 kişilik stadı ? Bence gereksiz.
quote:
Orijinalden alıntı: nk061
Bu stada hiçte ihtiyacımız yoktu bence. Siyaset sırf birazda olsa oyları kurtarmak amacı ile yaptırdı bu stadı. Ki kurtardı da. Daha Avni Aker'i dolduramıyoruz, ne yapalım biz 41.000 kişilik stadı ? Bence gereksiz.
Alıntıları Göster
proje bu değil yapılan bu
quote:
Orijinalden alıntı: hystria61
proje bu değil yapılan bu
Alıntıları Göster
takip takip
quote:
Orijinalden alıntı: ender ahmet
takip takip
Alıntıları Göster
Ülkemize hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: potur
Ülkemize hayırlı olsun
Alıntıları Göster
10 numara proje denize sıfır
quote:
Orijinalden alıntı: Aerosol 34
10 numara proje denize sıfır
Alıntıları Göster
Stadyum inşaatı beklediğimden çok daha hızlı ilerliyor.
2015-2016 sezonunun ilk haftasında burda oynayabiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: Hernan Cortes
Stadyum inşaatı beklediğimden çok daha hızlı ilerliyor.
2015-2016 sezonunun ilk haftasında burda oynayabiliriz.
Alıntıları Göster
Taraftarımız çoğu konuda olduğu gibi bu konuya da gereken ilgiyi göstermiyor.
Vodafone arenadan çok daha hızlı ilerliyor. Inşaatı yapan firma Trabzonluymuş heralde çok gazlı çalışıyorlar. En kötü 2015 Ocak'ta açılacak. Seneye 2. devre için hazır diyebiliriz. Trabzonlu arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.
quote:
Gereken ilgi? Muhim olan insaat devam ederken ilgi gostermekten ote maclar oynanmaya basladiginda ilgi gostermketir. Neticede burdakiler insaat muhendisi veya ustabasi degil taraftar
quote:
Orijinalden alıntı: muribbi
quote:
Gereken ilgi? Muhim olan insaat devam ederken ilgi gostermekten ote maclar oynanmaya basladiginda ilgi gostermketir. Neticede burdakiler insaat muhendisi veya ustabasi degil taraftar
Alıntıları Göster
seneye rahatlıkla biter
Çöpe atılan milyonlar..
quote:
Orijinalden alıntı: TIRPAN
Çöpe atılan milyonlar..
Avni aker doluyormuda bu kadar kapiseteli stad yapılıyor resmen paralar çöpe gidiyor, doğa katliamıda cabası.
quote:
Orijinalden alıntı: Helgin
Avni aker doluyormuda bu kadar kapiseteli stad yapılıyor resmen paralar çöpe gidiyor, doğa katliamıda cabası.
Alıntıları Göster
dailymotion
Trabzon'un yeni spor kompleksi Akyazı Stadı - Dailymotion Video