arkadaşlar oyuda aarada bir görüyom işte 30 min kaldı falan yazıoo oo ne oluyoo bi türlü anlamadım bilen biri yardım etsin
Traderlik yaparken o süre içersinde kervanı yerine uğlaştırırsan daha fazla para alıyosun edit:Yanlış bilmiyorumdur umarım.
Bandit Kalesi, Tarim Basin, Taklamakan'da bulunan özel trader shopların devreye girdiğini ve bittiğini söylüyo o yazılar.
quote:Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:. Bandit Kalesi, Tarim Basin, Taklamakan'da bulunan özel trader shopların devreye girdiğini ve bittiğini söylüyo o yazılar.
quote:Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:. Bandit Kalesi, Tarim Basin, Taklamakan'da bulunan özel trader shopların devreye girdiğini ve bittiğini söylüyo o yazılar. Bende o yazıyı quote:Traderlik yaparken o süre içersinde kervanı yerine uğlaştırırsan daha fazla para alıyosun olarak biliyodum.
quote:Orjinalden alıntı: dodzill teşekür ederim herkese saolun bilgileriniz için Sorun değil her zaman.
quote:Orjinalden alıntı: CoMaDaNTe quote:Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:. Bandit Kalesi, Tarim Basin, Taklamakan'da bulunan özel trader shopların devreye girdiğini ve bittiğini söylüyo o yazılar. Bende o yazıyı quote:Traderlik yaparken o süre içersinde kervanı yerine uğlaştırırsan daha fazla para alıyosun olarak biliyodum. Yok benim dediğim gibi.
quote:Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:. quote:Orjinalden alıntı: dodzill teşekür ederim herkese saolun bilgileriniz için Sorun değil her zaman. Eywallah
quote:Orjinalden alıntı: _3RC4N3R_ Traderlik yaparken o süre içersinde kervanı yerine uğlaştırırsan daha fazla para alıyosun edit:Yanlış bilmiyorumdur umarım. YANLIŞ !!!!!!!!! 30 dakika içinde adlığın male belirtilen yerlerdeki kenar mahhalle speciallerciye satınca daha çok para alıonnnn
quote:Orjinalden alıntı: oTToman_ARMY quote:Orjinalden alıntı: _3RC4N3R_ Traderlik yaparken o süre içersinde kervanı yerine uğlaştırırsan daha fazla para alıyosun edit:Yanlış bilmiyorumdur umarım. YANLIŞ !!!!!!!!! 30 dakika içinde adlığın male belirtilen yerlerdeki kenar mahhalle speciallerciye satınca daha çok para alıonnnn İmzan kural dışı.
quote:Orjinalden alıntı: oTToman_ARMY quote:Orjinalden alıntı: _3RC4N3R_ Traderlik yaparken o süre içersinde kervanı yerine uğlaştırırsan daha fazla para alıyosun edit:Yanlış bilmiyorumdur umarım. YANLIŞ !!!!!!!!! 30 dakika içinde adlığın male belirtilen yerlerdeki kenar mahhalle speciallerciye satınca daha çok para alıonnnn Ya yazmıyım diyorum zorla yazdırıyosunuz. Post kasmak için cevap verilen konuya neden tekrar yazıyosunuz anlamış değilim.