< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 23 Ağustos 2018; 23:55:47 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 23 Ağustos 2018; 23:55:47 > |
Her konuya Megane yazacağımıza 1 kere bu tarz bir konu açalım 1 kişi harbi ya ben de bundan sonra yaparım veya bir yaya gördüğünde dur şunu yapayım derse benim için kardır.
Kimseye bir şey öğretmeye çalışmıyorum sadece aklınızda bulunsun diyorum. Edit: Kimseyi etkilemeyeceğini de düşünmüyorum burada genelde Ekşi üyeliği olan insanlar da var. Ekşideki çoğu DSG konusu buradan alıntıdır. Milyonlar okuyor ve etkileniyor demek ki bir şeyi etkileyebiliyoruz. Zamanında konu dışında çok kan bağışı olsun, maddi bağış olsun o konular ekşi'de de açıldı ve önemli yardımlar yapıldı. |
Milletin işi gücü yok herhalde yav . Şu foruma Türkiye nüfusunun bilmem kaçta biri ancak giriyor , bu bölümdekilerin çoğuda zaten trafikte nasıl hareket etmesi gerektiğini biliyordur kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz .
|
Bu megane’ci troll’un sozlerine itimat eden bir guruh var bir de su forumda. Adam troll kere troll.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 24 Ağustos 2018; 0:17:36 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 24 Ağustos 2018; 11:29:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bellek -- 24 Ağustos 2018; 11:44:33 > |
|
|
|
|