Şimdi Ara

TRAFİK SİGORTAM DA OLAN FİYAT DÜŞÜŞÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • trafik sigortasına %300-500 arası zamların geldiğini okuyoruz. forum dan herkesin şikayet ettiğini biliyorum.
    geçen yıl sompo japan sig. dan 169.34 tlye yaptırdığım trafik sigortamı, zam beklerken tam tersi indirimle yaptırdım.
    bu gün ergo sigortadan 126.83 tlye poliçemi aldım. araç 9 yaşında ve kazasız. 16 plaka.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustozt

trafik sigortasına %300-500 arası zamların geldiğini okuyoruz. forum dan herkesin şikayet ettiğini biliyorum.
    geçen yıl sompo japan sig. dan 169.34 tlye yaptırdığım trafik sigortamı, zam beklerken tam tersi indirimle yaptırdım.
    bu gün ergo sigortadan 126.83 tlye poliçemi aldım. araç 9 yaşında ve kazasız. 16 plaka.

Hazinenin belirlediği bir fiyat vardır, altına inmez, inmiş gibi gösterselerde inemezler. Firmaların fiyat politikası herzaman farklıdır. 30-35 Yaş altına yeni kayıtlarda yüksek çıkabilir, merkez ve taşra adresli müşterilerde farklı çıkabilir ve daha birsürü fiyat politikası... Eğer hasarsızlığınız var ise ve hasarsızlık basamağınız yüksek ise dip fiyatları görebilirsiniz. Normal...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.