trafik sigortasına %300-500 arası zamların geldiğini okuyoruz. forum dan herkesin şikayet ettiğini biliyorum. geçen yıl sompo japan sig. dan 169.34 tlye yaptırdığım trafik sigortamı, zam beklerken tam tersi indirimle yaptırdım. bu gün ergo sigortadan 126.83 tlye poliçemi aldım. araç 9 yaşında ve kazasız. 16 plaka.
quote:
Orijinalden alıntı: mustozt
trafik sigortasına %300-500 arası zamların geldiğini okuyoruz. forum dan herkesin şikayet ettiğini biliyorum. geçen yıl sompo japan sig. dan 169.34 tlye yaptırdığım trafik sigortamı, zam beklerken tam tersi indirimle yaptırdım. bu gün ergo sigortadan 126.83 tlye poliçemi aldım. araç 9 yaşında ve kazasız. 16 plaka.
Hazinenin belirlediği bir fiyat vardır, altına inmez, inmiş gibi gösterselerde inemezler. Firmaların fiyat politikası herzaman farklıdır. 30-35 Yaş altına yeni kayıtlarda yüksek çıkabilir, merkez ve taşra adresli müşterilerde farklı çıkabilir ve daha birsürü fiyat politikası... Eğer hasarsızlığınız var ise ve hasarsızlık basamağınız yüksek ise dip fiyatları görebilirsiniz. Normal...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme