Şimdi Ara

Trafikte başıma gelen olay !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ramazan günü araba ile iftara yetişmeye çalışıyoruz.Arabayı ben kullanıyorum.Çok cabuk sinirlenirim öle bi tipim var hemende soğurum.Neyse önümüzde bir araba var yol vermiyor deli oldum geçicem vermiyor yol
    .Neyse ilerledik biraz ileride kırmızı ışıkta yanına durdum.Adama ramazanın verdiği sinirle ana bacı kaydım camı açıp adam sağa çek dedi çektim neyse indik arabadan bir ara kareteye gitmiştim ordan hallederim bu adamı dedim arkadaşda indi neyse ilerledik adam önümüze geldi ne diyon sen bilader dedi. diyeceğimi dedim demeye kalmadan bi kafa attı aboww o nedir öle gözlerim karardı burnumu hissetmiyordum.yere öle bi kapaklandım ki arkadan arkadaşın sesi geliyor beni görünce(Yerde)adama hemen tmm abi bu kadara gerek yoktu filan dedi yerden öle bi öfkeyle kalktım ki arabanın bağajda hem uzun cubuk taşırım aldım.arkadaş hala konusuyordu adamla adamın kafasına bi indirdim sen bana nasıl kafa atarsın dedim vurdum vurdum vurdum.... Adam dava acmıs başımız dertte soradan örendim ki 1 hafta hastanede yatmış.Dava devam ediyor bakalım nolacak.

NoT: bu arada adama demir cubukla vurdum arkadaşta o ara 2 tane adama indirdi bitanede arkadaşa vurdum o sinirle ona pek bişi olmadı ama adam iyi bağırdı arabaya atladık hemen o polis korkusuyla nasıl gittimi bilemedim o yolu

FAKE değildir Aksini idda edenleri şikayet edicem paylaşmak istedim cılkını cıkarmayın

• dostum senin yüzüne noolmuş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

dostum senin yüzüne noolmuş ?

sorma gitsin burnum kırıldı zanettim ama bişi olmadı iyi morardı.Tabi bide ağrı çektim..
  • özet
  •  Trafikte başıma gelen olay !
  • çek ordan bir pisikopat acili olsun
  • Tum Cool Story Bro'cular yolda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dayanamadım,bitane daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çünkü Fenerbahçeliyiz.

Dayanamadım,bitane daha.

ben sana dayandım yalnız bro

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.