Şimdi Ara

Trafikte bir anlık dalgınlık çok şeye mâl oluyor..(Kaza)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Dün gece Ankara Kırkkonaklar tarafından evime(Balgat) doğru yola çıkmıştım. Yolu bilmediğimden navigasyondan takip ediyordum. Navi bir anda farklı güzergahlar açınca dikkatim oraya kaydı ve 'bir anda' evet cidden belediyemizin bir anda ortaya çıkan kavşağına sağ taraftan vurdum. Araç kayarken vurduğumdan lastik o an kırıldı ve spin atıp yine sağdan, sağ taraftaki kaldırıma vurdum. Sağ iki lastik ve diskler yok kısacası. Sitenin koruma tellerine de vurdu araç. Kaportada da hasarlar var. Araç megane 2 2007 model 1.5 dci.

Masraf ne olur, dikiş tutar mı bu araç yardımlarınızı bekliyorum.

Trafikte bir anlık dahi dikkatsizlik yapmamak gerek çok şükür ne bana ne başkasına zarar gelmedi. İyi forumlar.

Güncelleme: Alt takım tamiri bitmek üzere. Fotoğrafları da ekliyorum.

29 Ekim günü. Yıkadıktan sonra çekmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 16 Kasım 2017; 13:9:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Geçmiş olsun. Resim olsa daha doğru yorum yapılabilir.

• geçmiş olsun.konuya sigortanın belalısı arkadaşı çağıralım bekiro tuvnero yoksa hakanero muydu

• Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Navigasyonu sesli komutlarla takip etmek daha iyi.

• lastik ebatı ve fotoğraf görmeden kabaca en ucuz 1000 tl den aşağı olmaz diyorum.balata ve diskler orjinal olacak lastik ucuz yollu olacak.yoksa 2000 çıkar cebinden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • navigasyon kullanmak bile tecrübe istiyor aslında.
  • yolcu07 Y kullanıcısına yanıt
    Alınteri bir hurda yığını gibi durunca resim çekmek içimden gelmedi. Dayım halletti fotoğraf işlerini. Sağ iki lastik ve diskler komple kırık. Ön lastik patlak, jant zedelenmiş. Çamurluklar ve ön tampon hasarlı.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Dün n11 den 3500 e ip8 almıştım. Gelir gelmez satacağım malesef.

• absorb3 kullanıcısına yanıt
    Ben rahat 4k+ diyorum. Lastikler 205 55 16 Goodyear EGP idi. Yapıldıktan sonra düzen tutar mı onu merak ediyorum. Takıntılıyız ailecek en ufak ses çıksa çıldırabiliriz.

• Geçmiş olsun Hocam.
  • Lastikler yanak ve sırtlardan hasar aldıysa yaptırmayı hiç düşünmeyin bile. Otobanda 120 ile giderken bir anda yarılıp gidebilir Allah korusun.

Bu arada hızınız kaçtı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 11 Kasım 2017; 15:26:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

Ben rahat 4k+ diyorum. Lastikler 205 55 16 Goodyear EGP idi. Yapıldıktan sonra düzen tutar mı onu merak ediyorum. Takıntılıyız ailecek en ufak ses çıksa çıldırabiliriz.

ben sadece yazdıklarına verdim. balata disk +teker. işçilik tartışmalı. adam gibi birini bulursan sorun çıkmaz.
  • geçmiş olsun dalgınlık gerçekten çok kötü birşey, bende kafa bir anlıgına daldı hızlı gitmiyordum buna rağmen , öndeki araca arkadan vurdum çok erken farkedip frene bastım 40kmh civarı ama arac durmadı abs sagolsun , disk sıkısıp o hızda kızaklasa yada tekerın donmesıne musade etmese duracagım hızda durmadı ve teker done done gıttım vurdum, dalgınlık şakaya gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 11 Kasım 2017; 15:50:4 >
  • Ehliyet aldığım ilk günlerde sabahın köründe okul için yola çıktığında fark etmeden öndekine dokundurdum, okuldan çıkarken bir saniye geçen araçta yazan yazıyı okuyayım derken öndekine dokundurdum, aracın önünde jip olduğu için korumalıklar kurtardı beni ama dikkatin değerini çok iyi anladım o zamanlar, sonrasında kazaşarı minimuma indirdim.

• nacker kullanıcısına yanıt
    70 km/h vardı hocam, şehir içi hiç tasvip etmem hızı lâkin cadde boş olunca çıkmışım o hıza. Kavşak başlangıcında hiçbie uyarı levhası vs. yoktu. Kavşak gözükmüyor dahi. Tatlı yokuş bitince gazı bıraktım kavşağı gördüm allah diyip fren+direksiyonu sola kırdım ama nafile..

• absorb3 kullanıcısına yanıt
    Yüreğime su serptin hocam.. Şasi'de sıkıntı yokmuş gösterdik. Fakat arabanın çıkması 1 ay'ı bulacakmış.. Usta tanıdık başkent oto sanayinde 15 yıllık dostumuz..

• shkoksal kullanıcısına yanıt
    Kutuyu açmadan iade et hocam eğer o degerde satamayacaksan.

• shkoksal kullanıcısına yanıt
    50 km hız sınırı boşuna değil ama olacağı varmış hocam cana geleceğine mala gelsin bir yayaya çarpıp ömür boyu vicdan azabı da çekebilirsiniz. Tekrar sürmeye başladığınızda daha dikkatli olun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.