Şimdi Ara

TRAFİKTE EN SEVMEDİĞİNİZ DAVRANIŞLAR ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
2.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: japon dostu

yeşil ışıkta stop ettirenler

Katılmıyorum. Araba o anda bozulmuş olabilir. Araca yeni alışıyor olabilir. İlk defa trafikte otomoil kullanıyor olabilir. Daha da önemlisi adam/kadın hastalanmış olabilir o kadar ki adam/kadın ölmüş olabilir. Bunlar hep olasılık dahili. Ayrıca size sorarım siz hiç mi aracın motorunu istem dışı durdurmadınız. Eminm ki olmuştur. Lütfen daha anlayışlı olalım. Bir dakikadan hiç bir yere geç kalmazsınız. Saygılar.

(İşleme)
    resmonse Ağabey'de aynılarını yazmış şimdi fark ettim.
    Ayrıca tavsiyem şayet yeşil ışıkta motoru durdurdunuz ve arkadan kornaya basılyorlar (marifet ya). Hemen kontağı kapayın el frenini çekip anahtar ile birlikte araçtan inip size korna basan kişiye anahtarı göstererek
    - Al. Araç bozuldu. Çalışmıyor, çalıştırabilirsen çalıştır çek sağa sonra kendi aracınla devam et!
    Eminim ki bu durumda 10 kişiden 9'u bir şey yapmadan yoluna devam edecektir. Çünkü rezil olmak var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .C.O. -- 28 Ocak 2006 17:06:38 >

• 1-Sen sıraya girer dönmek için yeşilin yanmasını beklersin arkadan gelen uyanık hamamböceği kadar bie zekası olmayan saygısız kişi gelir senin önünü keserek zart diye dalar ve döner
    2-Sinyal vermeden önüne atlayan ve sinyal vermeden aniden duran ve dönen bütün embesiller
  • en gıcık olduğum özellikle sol şeritte giderken yan şerittekinin o kıçına sokası iki lastiği benim şeritten gidiyorsa çok tedirgin oluyorum, sığmıyorlar koca şeride salaklar. hele TEM de yüksek hızlarda yandaki şeridi çok iyi kollmalısınız çünkü her an dallama önünüze atlayabilir. birde şerit değiştirirken sinyal vermeyenlerin sinyal kolu gözüne girsin
  • bi de en soldan kaptırıp giderken önüme yarı hızımda iden bi dallamanın bi anda atlamasına ki orta şerit boşken yapıolar buna kıl oluorm, gerçi ben sağından basıorm gidiorm ama herifin yaptıı yanlış bi iş
  • Babamın bana co-pilotluk yapmasına deli oluyom

bide yanında bi kızarkadaşı falan olanlar böle burnu havada gidiyoya
  • quote:

Orjinalden alıntı: dguler0283

Babamın bana co-pilotluk yapmasına deli oluyom

bide yanında bi kızarkadaşı falan olanlar böle burnu havada gidiyoya

valla bn burnum havada gidemiorm aman yavaş git die çığlık çığlığa oluo,bn de onu susturmaya çalışıorm

• daha sarı ışık yanı yanmaz kornaya basanları öldürmek istiyorum
  • 1-motosikleti araçtan saymayan tüm şöförlere.
    2-makasa giren faça araçlara
    3-yan aynalarına bakmadan , sinyal bile vermeden üzerinize kıran magandalara(bu yüzden 2 defa kaza yaptım,sonuncusunda yokuş yukarı asfaltta 100.mt sürüklendim)
    4-camdan, yanan sigara atanlara.
    5-sol şeridin solundan tabakhaneye bok yetiştiren kuryelere
    6-trafik müsait olmasa bile , sinyal verince şerit değiştirmeye hakkı olduğunu düşünen bayan sürücülere.
    7-sağ şeritten motorla giderken , dibime kadar gelip beni emniyet şeridine atmak isteyen dangalaklara
    8-durakta beklerken bir anda zort diye çıkan otobüs ve dolmuşlara.
    9-normal süratle giderken aynaya bakma gereği bile duymadan kazık fren yapan taksilere
    10-sadece kendisinin acelesi olduğunu düşünen kangoo, transit,doblo gibi ticari araçları ,agresif ve diğer sürücülere saygısız kullananlara...
    bu liste uzar gider...bu tipler yanlışlıkla bana bulaşırlarsa çok şiddetli tepki alıyorlar...ve almaya dewam edecekler...

• *kavşaktan sola dönmek üzere beklerken sağdaki şeritten devam edip sıranın en önüne kaynamaya çalışanlara

*minibüsün, taksinin kapısını açıp gayet sakin bir şekilde yola balgam atan şerefsizlere

*yeşil yandıktan sonra yol boş olduğu halde ilerlemeyip , arkasındakini bir daha kırmızıda beklemek zorunda bırakanlara

*ambulansın önüne-arkasına takılıp millet can derdindeyken kendisi iki dakika erken gidiyim diye düşünen itlere

*kamyonunu haddinden çok fazla yükleyip , yükünün emniyetini almayan, başkalarını tehlikeye atanlara ve buna müsade edenlere

*geçiş üstünlüğü kurallarını hiçe sayıp, erken davranan önce geçer mantığıyla hareket edenlere

*müziğin sesini sonuna kadar açıp, sanki herkes onun dinlediğini dinlemek zorundaymış sanan ve bu şekilde gittiğinde bi bok olduğunu zanneden embesillere

*g.t kadar yolun iki tarafına birden parkederek geçişi imkansız hale getirenlere

*sitenin garaj girişinin hemen önüne her akşam inatla parkedip garaja dönüşü zorlandıran beyaz şahine

uyuzum

• Sağımda yoğun olarak araç varken ve onları sollarken arkadan gelip selektör yapanlar! ne bekliyorlar anlamam ki.. aniden kaybolmamımı? yoksa sağımdaki kamyonun otobüsün üstüne çıkmamımı?
  • -sanki sol şerit kadın onlardan başka kimse geçemez üstünden..

-yapışıyorlar sol şerite bırakmıyorlar deli oluyorum,insan bir aynadan bakar,biraz karşındakini düşünür,sağdan onların önüne kırarak mesaj vermeye çalışıyorum,soyu insandan gelenler anlıyor sağa geçiyor..
    -normalde bu konuda çok hassasım benden gaza çok basan adam varsa herzaman yol veririm.ancak sağ şerit doluyken biri arkama geçip selektör yapmıyormu inip beyinsiz herif(küfür yasak da ondan:)) diye bağırmak istiyorum,onlara sağ şerit boşalınca da yol vermiyorum,deli olsunlar,üstüne bir de frene basıp korkutuyorum..
    -sinyal vermeden hareket yapıp beni tehlikeye atanları korna manyağı yapıyorum..sinyal vermeden yol isteyenlere yol yok..
    -şerit değiştirmek amaçlı sinyal verip o yöne doğru yaklaşınca arkadaki yol vermek istemeyip bir de kornaya basmıyor mu,ulan yanaşmışım,sinyalimi vermişim yol da uygun dönmem lazım,yol versen ne olur?inadına giriyorum artislik yapanlara.
    -bir de başkalarına yol vermek için sert fren yapıp veya güzel kadnılara bakmak için yol verip trafiği tehlikeye atanlar var çünkü kimse fren beklemiyor o yolda.bunlar da bi garip..
    -kendime de kızıyorum,küfüre alıştım bunlara olur olmadık kişilerin yanında refleks olarak rezil oluyorum..

belki uygulamalarım yanlış ama yapıyorum işte,sinirlere hakim olmak gerek..

• Sinyal kullanmayan insan dışı yaratıklara
  • ben en çok sarıda korna çalana gıcık oluyorum.bir hikayemi anlatayım. o gün zaten sinirliydim. kırmızıda durdum . tabi en öndeyim. sarı yandı ve tabiki arkadaki geri zekalı kornaya bastı. . boşa aldım el firenini çektim. kapıyı açtım. adam yanındada bi bayan var. sakince yanına gidiyorum. arkadakilerde bana bakıyo. adama camı açmasını işaret ettim. adam camı açtı. sakin bir biçimde "sarıda kornaya basma nedeninizi öğrenebilir miyim?" dedim. "belki görmemişsiniz diye bastım" dedi. "salağa benziyormuyum" dedim. "hayır" dedi . "teşekkür ederim. bunu öğrenmek için sizi rahatsız ettim " dedim ve arabama bindim. içim o kadar rahatlamıştıkıi... tabi arkadaki araçta 4 ayı oturuyor olsa ne yapardım. onu bilmiyorum ama bunu yapmam lazımdı. adamın yüzü aklıma geldikçe gülüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seksanddirt

-kıçımın dibine gircek kadar aceLesi oLanLara ben de sinir oLuyorum
    -ışıkta bekLerken daha sarı yanar yanmaz geçenLere
    -camını açarak arabasının tüm pisLiğini yoLa dökenLere
    -heLe heLe seyir haLindeyken aracından çöp atanLara
    -yaya geçidinin tam orta yerinde durup yayaLarın geçişine engeL oLanLara
    -sinyaL kuLLanma özürLüLere
    -gereksiz yere kornaya basanLara
    -emniyet şeridini işgaL edenLere
    -yerLeşim aLanLarı içinde sürat yapanLara
    -yoL verdiğim zaman daha da yavaşLayarak uyuz uyuz geçen yayaLara
    ayrıca:
    -aLkoLLu araç kuLLananLara ve bunu özendirenLere

uyuz oLuyorum

+3855453435435

• -ışıkta beklerken yeşil yansında kornaya asılayım diye eli kornanın üzerinde hazır bulunan lavuklara
    -yağmur yağdığında önümdeki arabanın attığı pis sular arabaya gelmesin diye takip mesafesini korurken ikimizin arasıne girip arabamı batıran gıcıklara
    -köprü trafiğinde beklerken herkesi aptal yerine koyan emniyet şeridi fatihlerine ve bunlara göz yuman kan emici polislere
    -makas atmasını bilmeyipde ısrarla trafikte antrenman yapanlara
    -far yükseklik ayarını ayarlayamayan yada uzunları yanan angutlara
    -sinyallerin sadece arabanın kapılarını açtığında uyarı veren lambalar olduğunu sanan idiotlara
    -daracık sokak ve yollara çift taraflı park eden ve bunlara göz yuman öküzlere
    -park yerinde arabamı kanırta kanırta arkama yada önüme park eden hayvanlara
    -camı açıpda yanan sigarayı dışarı atan embesillere

GICIK OLUYORUM ! ! !

• hemen hemen herkes aynı şeyleri söylemiş...ben bi de şeye uyuz oluyorum...ters yönden gelip sanki ben ters yöndeymişim gibi ısrarla beni geri çıkartan gerizekalılara...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK_FB

-beni sağlayarak geçenlere (ben de onları sıkıştıra sıkıştıra yoldan çıkartıorm)
    -sol şeriti boşa işgal edip önünde 1 km mesafe bırakanlara (sağdan önlerine geçip ani fren koyup tekrar gazı köklüorm bana çarpcak die yüreği azına gelio)
    -arkamdan uzunları açanlara (iice yavaşlayıp kudurtuorm ve yol vermiorm)
    -emniyet şeridine habire girenlere (arabanın yarısı en sağ şeritte diğer yarısı da emniyet şeridinde kalcak şekilde gidiorm böylece kimse emniyet şeridinden geçemio)
    -sinyal vermeden önüme atlayanlara (ilerde bi yerde yakalayıp etrafında daire çiverek fıtık ediorm)

sinir oluorm

evet bu dedıgını bende cok yapıyorum korna calsalarda cekılmıyorum kı zaten calmaya cogunun yuzu bulunmuyor ama bazen sıvıller gelıyor zaten onlarda sıren calıyor anlıyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mknsm -- 29 Ocak 2006 15:54:37 >

• en kıl olduğum şey...

bilkent köprüye girerken öne kaynamak için soldan gidip köprü girişinin dibinde trafiği tıkayanlar bazen polis oluyor ve devam ettiriyor bu lavukları ama coğu zaman hep araya kaynamak için bunu yapıyorlar deliriyorum resmen...

benim köprüye giriş yerim geldimi altımdada lada varsa vuracak gibi geçiyorum ve bön bön bakıyorlar resmen vurmaları için bakıyorum bi vursalarda bende tipini değiştirsem diye bekliyorum...
  • Gel kapışalım dercesine, yanıma gelen arabayı patlatacakmış gibi gaz veren DOĞAN SLX ve Kullanıcılarına uyuz oluyorum..

Ya sen kimsin, neyine güvenerek benım yanıma gelip kırmızı ışıkta gaz veriyorsun aptal herif. Altındaki tüplü 94 model Doğan'la ne yapabileceksin? Salak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

Gel kapışalım dercesine, yanıma gelen arabayı patlatacakmış gibi gaz veren DOĞAN SLX ve Kullanıcılarına uyuz oluyorum..

Ya sen kimsin, neyine güvenerek benım yanıma gelip kırmızı ışıkta gaz veriyorsun aptal herif. Altındaki tüplü 94 model Doğan'la ne yapabileceksin? Salak..

impreza sti alırsam bi gün hepsinin neyse katılıyom sana

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.