Şimdi Ara

TRAFİKTE EN SEVMEDİĞİNİZ DAVRANIŞLAR ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR, GÖRÜYORUM Kİ HERKES BAZI KİŞİLERİN SAYGISIZ DAVRANIŞLARINDAN ŞİKAYETÇİ. YAZILANLARIN PEK ÇOĞU DA HEMEN HEMEN AYNI KONULAR. PEKİ SİZLER BU SAYGISIZ DAVRANIŞLARA KARŞIN NE CEVAP VERİYORSUNUZ???

BU DA ÖNEMLİ BİR KONU ASLINDA. SİNEYE Mİ ÇEKİYORSUNUZ, PASİF DİRENİŞ Mİ YAPIYORSUNUZ, POLİSE Mİ ŞİKAYET EDİYORSUNUZ, KÜFÜR MÜ EDİYORSUNUZ YA DA DİREK "LEVYE" Mİ GÖSTERİYORSUNUZ ???
  • +

yok böyle bir şey
    bundan beteri herhalde kaza yapmaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: Launcher

quote:

Orjinalden alıntı: serkes1

gerçekten hepsi uyuz davranışlar.
    ama beni en gıcık eden
    park ettiğin yerde yandaki araçtaki dallamanın biri kapıyı sert açarda senin aracını yamulturya.

işte bu....

yazarken midem bulandı...

+1000000000
    onu yapan okuzlerden 1 ini yakalasam ben yamultacam onu. Şerefsizler yüzünden arabadan soğuyorum o göçükleri görünce

• birde sollarken yakın geçen zurnalar varya...

sollarken camı açıp hareket çekesim geliyor.
    4 şeritli yol,da bile yapıyorlar
  • Yol Akici Durumda iken Sol Seridi 90 a sabitleyerek giden Kendini Kuralci sanarak sol seridin surekli kullanilmamasini unutan dallamalara

Cok acil durumlarda yol vermeyerek arkasinda ambulans gibi ozel araclari bekletenlere

Gecis ustunlugu olmasa dahi Devlet plakasi kullanarak artistlik yapmasina (kirmizida beklememesi E,miyet seridinde Gecmesi gibi)

Trafik cok yogun olmasina ragmen Honk die aran azcik acilir acilmaz giren lavuklara

Uyuz ooluorum/
  • ışıklarda daha sarı yandıında daat diye kornaya basanlara
    yaya geçidinde sallana sallana yürüyenlere
    anayolda sağa girecekken arkamdan gelenin önüme geçip yavaşlamasına
    dolmuş ve taksi şoförlerine (adamlar aynaya bakmadan yola atlıyolar)
    kalabalık yolda ikide bi şerit değiştirenlere (halbuki aynı şeritte gitseler akıcılık sürekli olacak)
    kaldırımda yürürken korna çalan taksici ve dolmuşculara(binecek olsam zaten döner işaret ederim sna ne korna çalıosn yaw)
    dışarı tükürenlere ve bişeyler atanlara
    bayan sürücülere
    şirket arabasını babasının malıymış gibi hor kullananlara
    en sağda olupda ışıkların dibindeyken karşı yola dönmek üzere en sola gelmeye çalışanlara (maltepe sahilde nerdeyse her ışıkta rastlıyorum)
    bir gişeye iki sıra kuyruk oluşturan denyolara
    uzun süre sellektör yaptıım halde yoldan çekilmeyenlere (iyi küfür yiyolar bnden)
    sinyal verdiğim halde yol vermeyenlere
    sol şeride çıkan kamyonlara

uyuz oluormmm...
    bu liste daha çoook uzar gider. saygısız, kişiliksiz, ruh hastası insanlar trafikte olduğu sürece bu yazılanlar olacak merak etmeyin

• peky bu insanlara tepkimizi nasıl göstericez?
    istanbulda her 15 kişiden birinde silah varken ki bunlar kesici aletler dahil değil
    sözlü uyarsan zaten anlamaz
    fiiliyata geçsen kaybedicek pek birşeyi olmyan bu insanlarla ne kadar başa çıkabilirsin 1 dövdün 2 dövdün sonra...

çözüm yok EĞİTİM ŞART...

• bu gün akşam haberlerinde gösterdiler
    konya' da sarı ışıkta geçmedi diye üniversite öğrencisini bıçaklayıp öldürmüşler

millet çıldırmış resmen. gel de şimdi yanlış yapana hareket çek ya da nasihat et. allah korusun, yok yoluna gitmek de var. iyisi mi "haklısın bilader" deyip görmemezlikten gelmek galiba. böylesi de gururuma dokunuyor ama, ölü olmaktan ya da sakat kalmaktan iyidir gibime geliyor. ne dersiniz?
  • arabalarda kamera olması şart bence, millete çıkışamıyorsu bile, silah mı çıkarır satır mı belli değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: resmonse

bu gün akşam haberlerinde gösterdiler
    konya' da sarı ışıkta geçmedi diye üniversite öğrencisini bıçaklayıp öldürmüşler

millet çıldırmış resmen. gel de şimdi yanlış yapana hareket çek ya da nasihat et. allah korusun, yok yoluna gitmek de var. iyisi mi "haklısın bilader" deyip görmemezlikten gelmek galiba. böylesi de gururuma dokunuyor ama, ölü olmaktan ya da sakat kalmaktan iyidir gibime geliyor. ne dersiniz?

Açıkçası bana yapsalar, bende inerim kavgaya ve aynı olay başıma, başımıza gelebilir.. sonuçta o anki sinirle insan bilemez başına ne geleceğini, ama doğrusu bulaşmamak sanırım, tabi sinirlerine hakim olabilene, he diyip geçmeye çalışmak en doğrusu

• quote:

bu gün akşam haberlerinde gösterdiler

En iyisi olmasa bile en mantıklısı sizin söylediğiniz gibi davranmak.Çünkü karşındaki insanın ne olduğunu bilmiyorsun ki .Hayatta kimsenin karşılaşmak istemediği bir adam olabilir,manyak ,psikopat olabilir.
    Yüzde yüz haklı da olsanız bazı geri zekalılara bunu anlatamazsınız.Sınırı çok iyi çizmek lazım...

• haberlerde izlemiştim. biri skoda pikup diğeri tipo yanyana gidiyor, skodadaki herif sarhoş yolda sekiz çiziyor facia 1, sekiz çizerken bir ara tipoya çarpacak gibi oluyor, tipocu hiç beklemeden silahını camdan çıkarıp arapaya bir el sallıyor facia 2, Allahtan tam arabanın kabinle arka kasası arasında bir yere girmişti kurşun,haber çekiminden dönen TV ekibi tesadüfen çekmişti olayı kanım dondu yaw.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nlty2000

Türklerin araba kullanması.

Talihsiz bir yorum, yanlış bir kategorize...
    Sizin memleket neresi?

Kullanmayı bilmiyor çoğu, ondan diyorum.
  • Ben buradaki bir topicten okumuştum.G..çmn dibinden gelen yaratıklara karşı arka sislerimi belirli zaman aralıklarıyla yakıyorum.Adam fren yaptığını sanıyor ve aranız açılıyor. Bu teknik %100 başarılı .....
  • 1-Sinyal kullanmadan dönüş yapan geri zekalılara
    2-Aynaları kontrol etmeden şerit değiştiren molozlara
    3-Sarı ışık ta kornaya deli gibi basan rahatsızlara
    4-Kı..mın dibine yapışıp öylece devam eden dangalaklara
    Gıcık oluyor ve bu hareketleri yapanları kınıyorum.

EDIT:İmla düzeltilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRSrL -- 4 Eylül 2006; 21:20:40 >
  • özellikle büyük şehirlerde, otobüs, taksive dolmuş şöförleri her yerde öncelikliler(!),
    yaya geçidinden geçmediği halde uyuz uyuz geçen yayalar
    sinyal (sinyalsizliğimiz) gerçekten sosyal afetimiz
    birde yollarımız bir facia.
    başka ülkede olduğunu sanmıyorum bu mazgalları yol seviyesinde tutturamıyorlar.
    birde şehirler arası yolda bulunan tünellerde viraj olurmu ya. dağı dümdüz deler yolu yaparsın. ama bizde olmuyor nedense.
    gerçekten sarıda korna çalanlara hastayım bende.

ve bu sürer gider.

ama itiraf edelim bu bütünün parçası olarak biraz biz de suçluyuz galiba.
  • Beni en çok rahatsız eden, parketmiş arabaların arasında park edecek yer olmasına rağmen kolaya kaçarak dörtlüleri yakıp yolun ortasında bekleyen araçlardır. Aynı şekilde dolmuş/taksi/otobüslerin arkadaki trafiği umursamadan tam yanaşmayarak yolun ortasında yolcu indirmeleri/bindirmeleri
  • sonuna kadar katılmakla birlikte ek olarak serit aralarına dalanlara,trafikte herkesi taciz edenlere,tampon tozunu almayı marifet sayanlara gıcık oluyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: seksanddirt

-kıçımın dibine gircek kadar aceLesi oLanLara ben de sinir oLuyorum
    -ışıkta bekLerken daha sarı yanar yanmaz geçenLere
    -camını açarak arabasının tüm pisLiğini yoLa dökenLere
    -heLe heLe seyir haLindeyken aracından çöp atanLara
    -yaya geçidinin tam orta yerinde durup yayaLarın geçişine engeL oLanLara
    -sinyaL kuLLanma özürLüLere
    -gereksiz yere kornaya basanLara
    -emniyet şeridini işgaL edenLere
    -yerLeşim aLanLarı içinde sürat yapanLara
    -yoL verdiğim zaman daha da yavaşLayarak uyuz uyuz geçen yayaLara
    ayrıca:
    -aLkoLLu araç kuLLananLara ve bunu özendirenLere

uyuz oLuyorum

• ben en çok sıkışık trafikte makas atıp geçenlere ve emniyet şeridini işgal edenler sinir oluyorum

resmen bizi enayi yerine koyuyorlar
  • YOLDA MAKAS ATTINI GORUP SENIN ONUNE KIRANA

OTOBANDA SOL SERIT TEN SON SURAT GELIRKEN SELEKTOR YAKTIGIN HALDE ZEVK OLSUN DIYE CIKMIYANLARA

E5 ARKASINA GECIP YOL ISTEDIGIN HALDE YOL VERMIYIP SONRADA ARKASINA IYICE GIRINCE EL KOL YAPANLARA

GECENIN BII YARISI BOS YOLDA EN SOLA GECIP FANTAZI YAPANLARA

TRAFIGIN YOHUN OLDUGU YERDE SIKISIP KALIP SONRADA AGLAMAYA BASLIYIP IYICE YOLLU TIKIYAN BAYAN SOFORLERE((herkes ustune almasın ))

ARABAN MODLUYSA CAMI ACIP NE BU BOYLE ZEVKMI BUDA ARABAMI DIYEM MERCEDES SURUCULERINE :d

SARI ISIKTA GECMEYENLERE TAA YESILIN YANMASINI BEKLIYENLERE

KAZA YAPINCA SUCLU OLUP ABI POLIS GELDINDE SEN SUCU AL BENIM KASKOM YOK YALVARIP POLIS GELDINDEDE DAYILALANAN TIPLERE

BENI GORUP ARKAMDAN GELMEYE CELISANLARA SONRADA SELEKTOR YAPANLARA

YOLDA BAYANLARA YOL VERMIYIP ONLARI AGLATANLARA YADA SINIRLENDIRENE YADA CIKIP LAF SOYLIYEN DENYOLARA

HEPSINE GICIK OLUYORUM UYUZ OLUYORUM HATTA NEFRET EDIYORUM

• Kavşaklarda dönüş için fazladan ayrılmış şeritte bekleyen araçların yanında orta şeridi işgal edenlere kıl olurum. Hem trafiğin düzenini bozuyor hem de başkasının hakkına tecavüz ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.