Şehirlerarası yollarda gece yol üzerine hiçbir ışık,reflektör benzeri şeyler bırakmadan araçlarını terk edenlere, Bi de benim arabanın arkasına park edip saatlerce toz olup kaybolarak benim çıkmama engel olan beyinsizlere. .Ayrıca gece yarısını geçtikten sonra ara sokaklarda uzun uzun korna çalanları.
sol şeridin anlamını bilmeyenler minübüs otobüscüler yanlış yerlere park edilen araçlar Sarı'nın Yanmasıyla Kornaya Asılan Şoförler...
Türklerin araba kullanması.
kesinlikle bayan şöförlerin alayına gıcığım!!!!! kurunun yanında yaşda yansın nasıl olsa kuru olan çok fasla
Kavşakta gideceği yön tıkalıyken geçip diğer yönleri de tıkayanlara
quote:
Orjinalden alıntı: nlty2000
Türklerin araba kullanması.
Talihsiz bir yorum, yanlış bir kategorize... Sizin memleket neresi?
vara yoğa korna calanlara uyuz oluyorum ş.urfada bunu cok guzel basarıyorlar taktir ettim
Yol vermemeyi büyük başarı sayan hırslı, kişilikleri oturmamış sürücüler
duyarsızlıklarda beni çıldırtıyor. bahçeşehirde oturupta altınşehir yan yoldan halkalı gümrük yönüne giden yolu kullananlar varsa bilir. altınşehir merkezi geçtikten sonra yolda bir çukur varki ne biçim. düşen tekerleği orada bırak git daha işine yaramaz çünkü.çukuru bir kez düştükten sonra bilenler bir daha düşmüyorlar ama bir Allahın kuluda gelip onarmadığı gibi birileride arayıp şu çukuru kapatın demiyor(du) dayanamadım ben aradım tabii. ama daha onarılmadı.
haa geçenlerde mahmutbey gişeleri geçtim otobanın ortasındaki lambalar o yoğun kardan filan bozulmuşmu ne yol zifiri karanlık ulan birde ne göriyim önümde bir konteynır belirdi ne park ne fren lambası nede yan ışıklar hiçbiri yanmıyo çamurdanda simsiyah olmuş görünmüyor silüeti, benim frene asılmam uzun sürmedi ama dayımın umrunda değil tabii son gaz orta şerittende gidiyor. şamsımdan otobandan bahçeşehir gişelere saptı affedermiyim gişelerdeki polis merkezine gazladım ben ondan önce tabii veryansın modunda polislerle pusuya yattık bekledik. bizim tırcı dayı ağzında sigarayla gişelere girdi. polis duuuuuur dedi.o gece huzur içinde uyudum.
ya hu hepiniz bir ömürsünüz. hep trafikte karşılaştığımız şeyleri yazmışsınız. Bunun yanında da bazı tarifleri okurken gülmekten gözlerimden yaş geldi nsıl derler resmen koptum. Ama olaylar güzel tercüme edilmiş.. hekese yorumları için teşekkürler.
Bunlara katılmamak mümkün değil...AYNEN KATILIYORUM
quote:
Orjinalden alıntı: seksanddirt
-kıçımın dibine gircek kadar aceLesi oLanLara ben de sinir oLuyorum -ışıkta bekLerken daha sarı yanar yanmaz geçenLere -camını açarak arabasının tüm pisLiğini yoLa dökenLere -heLe heLe seyir haLindeyken aracından çöp atanLara -yaya geçidinin tam orta yerinde durup yayaLarın geçişine engeL oLanLara -sinyaL kuLLanma özürLüLere -gereksiz yere kornaya basanLara -emniyet şeridini işgaL edenLere -yerLeşim aLanLarı içinde sürat yapanLara -yoL verdiğim zaman daha da yavaşLayarak uyuz uyuz geçen yayaLara ayrıca: -aLkoLLu araç kuLLananLara ve bunu özendirenLere
uyuz oLuyorum
yadıklarınızın birçoğuna ama en çok seni enayi sayanlara yani aslında yol tek serit ama zorlasan iki serit olur bu yoldanda ana yola tek şerit çıkar veya tek şerit olarak gişeye girer işte kendini uyanık snan bazı densizler (yola yabancı olanları saymıyorum) yanından zar sor geçmeye çalısıp onunden girerler ....işte buna uyuz oluyorum
gerçekten hepsi uyuz davranışlar. ama beni en gıcık eden park ettiğin yerde yandaki araçtaki dallamanın biri kapıyı sert açarda senin aracını yamulturya.
işte bu....
yazarken midem bulandı...
Götüme girecek gibi arkamdan takip eden hayvanlara. Yüksek müzikle dolaşan kırolara. Arabasının arka camına yada başka münasip yerlerine yazı yazdıranlara. Aynaya cd asanlara. Ön çamurluklara bisürü tuning markası yapıştıranlara. Benimki gibi arabası olup hertarafına boru, merdiven ve ön tampon plakalığını şişiren plastik falan takanlara. Otobanda kamyondan bile yavaş olarak orta şeritte giden uyuzlara.
yeşil ışık yanar yanmaz taaaaa en arkadaki arabanın kornaya basması
Önüme kıran taksilere dolmuşlara , makas atan dallamalara , gereksiz ani fren yapan gereksiz insanlara, Dar bir yolda bile bile sırf ben arabayı bir yere sıkıştırayım diye üzerime üzerime arabanın yönünü değiştirmeden selektör yaka yaka gelen dingilllere[:-javascript:void(AddText('')) javascript:void(AddText(''))]
quote:
Orjinalden alıntı: serkes1
gerçekten hepsi uyuz davranışlar. ama beni en gıcık eden park ettiğin yerde yandaki araçtaki dallamanın biri kapıyı sert açarda senin aracını yamulturya.
işte bu....
yazarken midem bulandı...
+1000000000 onu yapan okuzlerden 1 ini yakalasam ben yamultacam onu. Şerefsizler yüzünden arabadan soğuyorum o göçükleri görünce
quote:
Orjinalden alıntı: milchschnitte
haa geçenlerde mahmutbey gişeleri geçtim otobanın ortasındaki lambalar o yoğun kardan filan bozulmuşmu ne yol zifiri karanlık ulan birde ne göriyim önümde bir konteynır belirdi ne park ne fren lambası nede yan ışıklar hiçbiri yanmıyo çamurdanda simsiyah olmuş görünmüyor silüeti, benim frene asılmam uzun sürmedi ama dayımın umrunda değil tabii son gaz orta şerittende gidiyor. şamsımdan otobandan bahçeşehir gişelere saptı affedermiyim gişelerdeki polis merkezine gazladım ben ondan önce tabii veryansın modunda polislerle pusuya yattık bekledik. bizim tırcı dayı ağzında sigarayla gişelere girdi. polis duuuuuur dedi.o gece huzur içinde uyudum.
herkez sizin gibi duyarlı olup, gördüğü aksaklıkları polise bildirse, vurdum duymaz insanlar kendilerine biraz daha çeki düzen verir. teşekkürler