Şimdi Ara

TRAFİKTE EN SEVMEDİĞİNİZ DAVRANIŞLAR ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
2.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

1- makas atanlar
    2- altında 4 lastik olduğunu unutup son sürat gidenler
    3- yaya geçidinden geçenlere saygı göstermeyenler
    4- herkes kırmızı ışıkta beklerken, kendini uyanık sanıp kırmızı ışıkta geçenler
    5- takip mesafesinde seyretmeyenler, frene basar basmaz araba durcak sanan akıllı insanlar
    6- yola çıkarken sağına soluna bakmayan sürücüler ( bunlar yüzünden çok kaza atlattım) Allah Göz vermiş baksana kardeşim ..
    7- sağ sinyal verip sola dönenler
    8- aracını sürerken makyaj yapan bayanlar, araç sürerken telefonla konuşuna ve bütün dikkatini dağıtan sürücüler ve yolda giderken burnunu karıştırıp leblebi yapan iki ayaklı dostlarımız

ben bu olaylardan nefret ediyorum..
  • belki bana kızacaksınız ama ben hepsini seviyorum arkadaşlar
    nedenmi benim işle evin arası 16km ramazanda hiç unutmam
    iftardan 10 dakka sonra yola çıktım birde cigara tellendirdim cigara bitmeden eve geldim yollar bomboştu
    o an anladım keşme keşin dallamaların kıymetini boş yollar zevk vermiyo beyaaa
  • _ Usta şöför olmayı gaza sonuna kadar kökleyerek diğer insanların hayatını riske atmak olarak görenlere

- Kırmızı ışık sarıya döner dönmez kornaya asılanlara

- Ters yön işaretini gördükleri halde girip,siz karşıdan gelince yol isteyenlere

- Sert bir viraja yanlışlıkla girip geri geri gitmeye çalışanlara

- Taksi ve minübüs şöförlerine(%90'ına )/sinyal vermez,cadde ortasında müşteri indirir bindirir ve siz önlerinde 10 saniye dursanız ortalığı birbirine katarlar.)

* Sonuç olarak arabayı bir yerden bir yere ulaşma aracından çok,kullanmayı çok büyük marifet görerek (aslında hiç bir kural vs.bilmeden)yapılan sabırsız davranışlara çok bozuluyorum.
  • Çoğunuzun söylediğine katılmamak elde değil...Bilinçli Şöför olmak ne kadar güzel bişey ama maalesef Türkiyede bir o kadarda zor. Sen bilinçlisin kurallara uyuyorsun ama sanki sen olmamalısın gibi yanlış birşey yapıyormuşsun gibi davrananların zavallılığı karşısında çok üzülüyorum. Cellat gibi milletin ailesinin sevdiklerinin ve araçlarının tepesinde duran zavallıların nasıl eğitilmesi gerektiğini bilemiyorum...

Hepinize kocaman bir alkış arkadaşlar bilinçli olmak her daim güzel bir şey. Toplumda yaşama bilincide güzel birşey...
  • Yere tükürenlere, selektör yakanlara,gerizekalı jip kullanan sarışın kadınlara,iyi arabası olan magandalara,korna çalınca artislenenlere UYUZ OLUYORUM
  • Ticari araçları spor araba gibi kullananlara...
    Pencereler açık yüksek sesle müzik dinleyenlere...
    Uzun yolda sürekli olarak açtığım farıma karşılık " farın açık kalmış hemşerim kapat " selektörü yapanlara...
    Hemzemin geçitlerde trenin geçmesini beklemeden bariyerin kenarın geçmeye çalışanlara.... ( araçtan 1 yolcunun inip aracın geçmesi için bariyeri elle kaldırmasına da katmerli olarak.... )
    Sinyali TV de bir program sananlara.....
    Küçük bebeğini çocuğunu ön koltuğa hatta kucağına alıp şoförlük eğitimi yaptıranlara...
    Kamyonunun 3 katı yük yükleyip " üzerime devilir mi devrilmez mi " eziyeti yaşatanlara....
    Sollanırken gaza basanlara......
    Havanın kararmasına rağmen farını yakmayanlara....

• quote:

Orjinalden alıntı: jeanneau 46

Hakkaten şu sinyal vermeyenler de çok saç baş yolduruyor.

Bazen mesala sağa dönecem ve ana yola girecem o yol üzerinden gelen aracın geçmesini bekliyorum geçsinde sağa dönüp yola çıkayım adamda hiç bir sinyal verme yok geliyor ve tam yanımdan sağa dönüyor ulan hıyar sinyal versene geçecen diye seni bekliyoruz madem dönecen benim yanımdan ben sinyal vermişim beni ne diye bekletiyon.

Ewt iste beni de delirten olay bu!

• korna korna korna korna korna korna korna korna korna
  • * Gereksiz Korna Çalanlar

* Kıl Kıl Makas Atanlara

* Sol şeriti Gereksiz İşgal Edenlere

* Minübüsçü Ve Taksicilere

* Yayaların Ağırdan Almalarına
  • Minübüs ve taksicilerin sanki yol kendilerininmiş gibi kullanmalarına sinir oluyorum...Saygısızlıkda sınır tanımıyorlar...
  • -sarı yanar yanmaz korna çalanlar
    -adamın dibine kadar girip sellektör yapanlar
    -makas atanlar
    -gereksiz yere korna çalanlar
  • Arkada$lar burdaki yazilanlara tümüyle katiliyorumAma hem suclu hemde güclü gösterisi yapib sonrada NE OLMU$$$$$$$$$$ YAVVVVVV Diyenlere ............?oluyorum?Not:Özür dileme diye bir kavram var dimi?Bir"deeee yanina bayan oturtup müzigi sonuna kadar acip hava atan"laraaaaaaaaaaa..............?oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guide

Benim en çok sinir olduğum şey şu ;

sol şeritte seyirederken önümdeki araçla 1 en fazla 2 araçlık takip mesafesi bıraktığımda , arkamdan gelen aracın yanıma geçip benim önüme geçmesi veya yanımda seyreden arabanın bırakmış olduğum takip mesafesindeki yere geçmesi ...

Ulan ben bilmiyormuyum tampon tampona gitmeyi , sana neden yol veriyim ben ? bende biliyorum bekleme yapmadan ilerlemeyi ...

Genelde bana bu hareketi yapan idiotlara aynısını yapıyorum , kesinlikle affetmiyorum ... Ama benimki baya tehlikeli oluyor onlar için ve bu güne kadar 2 arabayı kaldırıma çıkardım bu sebepten dolayı , diğer olayları saymıyım ...

Trafikte gaza gelen biriyim malesef kendimi bildim bileli, özellikle bir sürücü beni tahrik ettiğinde, artistlik yaptığında. Bu nedenle kapışmak ve makas atarak sürmek benim için alışıldık bir durum.
    Kardeş, makas atarak önüne geçmeye çalışanlara çok sinir oluyormuşsun. Ben de makasa girdiğimde geçmeme izin vermeyenleri görünce çıldırıyorum. 15 yıllık bir şoför olarak zor makaslarda sürüşüm iyidir ve makas attığım kişilerden yukarda yazdığına benzer şekilde tehlikeli hareketlerle beni sıkıştıranlar oldu. Neyse makastayken ya da uzun kapışmalarda kendime güvenirim. Tampon tampona gitmekten korkmam da.

Benim gibi 35 yaşında deneyimli bir şoför nasıl tehlikelerden kaçıyor, göstermek isterdim sana.

• Bir çok şey var ama bu millet uzunca süredir o katılıma girmek için beklerken sağdan soldan kaynak olanlar hatta bu kaynakların giderek büyüyerek şerit halni alması ve katılıma girmeyeceklerinede trafik oluşturmasından nefret ediyorum..
    Bu durumun en çok yaşandığı yerler Okmeydanı E-5 FSM katılımı, Haliç yan köprü anaköprü katılımı, Zincirlikuyu- Mecidiyeköy katılımı, E-5 Edirnekapı - bayrampaşa katılımı, Altunizade-Ümraniye katılımı... Hele birde bu yollarda şerit ayrımına konulan esnek dubaları ezip koparan hayvanlar yokmu bir gece çıkıp içlerine beton doldurmak geçiyor sabahta gidip bunları esneyecek sanıp geçmeye çalışanları izlemek muhteşem zevkli olurdu...
    Özellikle bu ve benzeri yoğun katılım yollarına neden Polis ekibi konulmaz anlamam...

• bugün ümraniye meydan avm'nin kapalı otoparkında modlu şahinin biri drift yapıyordu!!
    gözlerime inanamadım adam az kalsın park halindeki astraya giriyordu son anda durdu. boş da değil epey kalabalıktı bi de.
    gidip hayvanın ağzını burnunu kırasım geldi
  • - onumde en az 2-3 arac var iken ve iki seritli bir yolda sag serit doluyken ( dolu olmasi sart da degil) arkadan gelerek selektor yapanlara
    - cakma xenon yada benzeri mercegi allak bullak ayarsiz farlari kullananlara
    - tragfik isiklarindaki sabirsizlara
  • 1- sinyal vermeyenler. ( çok sövüyorum)

2- gece ayarsız farları olanlar, önündeki aracı uzunları açık olarak takip edenler. (daha çok sövüyorum)

geçen gün intikamımı fena aldım. izmir'den dönüyorum akam da eski kasa corolla içinde ki eminim görgüsüzün teki. neyse yoldayız kamyon kamyonu solluyor kuyruk oluşturduk solda. arkamda bitiverdi davar. uzunları açık; arabamın içi gündüz gibi gözlerim mafoldu. dikizi kararttım, yan aynaları bile kapatacaktım en son. yolda açılmadı şansıma 4lüleri açıyorum el kol yapıyorum yok anlamıyor davar. 5-10 dakika böyle gittik.

en son yol açıldı buna yol verdim, arkasından peşine yapıştım yaktım uzunları, yandaki ayar tuşların 1-2-3-4 den kalkık olana getirdim. bu sefer kendi başladı 4lüleri yakamaya. hemen bırakmadım tabi ızdırap oldum. sonra boşver dedim uğraşma defolsun gitsin.

gece trafik ekipleri farlara müdahale edebilmeli. muayenede hafif kusurlu olarak geçiyorlar.bu arada arabayı kenara çekse iner kavga ederdim o derece bilendim.

bir de bu forumda böyle başlıklarda sinirlerim bozuluyor. içimdeki canavar ortaya çıkıyor.

• Sis farı ve çakma Xenon güzel küfür ettiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk olarak servis araçlarını kullananlar, Ticari taksi, belediye-halk otobüsü ve hatlı minübüs kullananlar bütün yolların kendilerine ait olduğunu düşünüyorlar.
    Bunları farkettiğim yerde uzak durmaya çalışıyorum. Benim canım-malım ve zamanım kıymetli. İnsan müsveddeleri için uğraşmaya değmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.