Şimdi Ara

TRAFİKTE EN SEVMEDİĞİNİZ DAVRANIŞLAR ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ara sokaklarda yolun ortasından yürüyen yayalar. korna çalınmasına rağmen kenera çekilmemeleri

uzununu yakan araçlar

sol şeritte tin tin tin giden insanlar.(genelde yaşlı oluyorlar.)
  • kırmızı ışıkta sürücünün elini burnuna atması ve çıkan parçayı direksyona sürmesi şahit oldum da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat_h_fb

kırmızı ışıkta sürücünün elini burnuna atması ve çıkan parçayı direksyona sürmesi şahit oldum da.

abi koptum varya ama ayıp seyler ab girecegiz

• quote:

Orjinalden alıntı: aligfb_07
    abi koptum varya ama ayıp seyler ab girecegiz

niye ab liler burnunu karıştırmaz mı
  • arkamdan gelenin uzun ve sisleri yakması
  • sabırlı ve sakin olursanız trafikte hiçbir sorun olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

quote:

Orjinalden alıntı: steal_heard

* SOL SERİTTE 90 LA GİDENLERE

UYUZUM

??????????????????????

bende 100 ve 100 ün altında gidenlere (bunlar neden sol şeridi işgal eder)
  • quote:

Orjinalden alıntı: effem

ben en çok sarıda korna çalana gıcık oluyorum.bir hikayemi anlatayım. o gün zaten sinirliydim. kırmızıda durdum . tabi en öndeyim. sarı yandı ve tabiki arkadaki geri zekalı kornaya bastı. . boşa aldım el firenini çektim. kapıyı açtım. adam yanındada bi bayan var. sakince yanına gidiyorum. arkadakilerde bana bakıyo. adama camı açmasını işaret ettim. adam camı açtı. sakin bir biçimde "sarıda kornaya basma nedeninizi öğrenebilir miyim?" dedim. "belki görmemişsiniz diye bastım" dedi. "salağa benziyormuyum" dedim. "hayır" dedi . "teşekkür ederim. bunu öğrenmek için sizi rahatsız ettim " dedim ve arabama bindim. içim o kadar rahatlamıştıkıi... tabi arkadaki araçta 4 ayı oturuyor olsa ne yapardım. onu bilmiyorum ama bunu yapmam lazımdı. adamın yüzü aklıma geldikçe gülüyorum.

Aslında çok da iyi etmişsiniz ama bir yandan da Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz ki arkadaki araba da anlayışı kıt bir mahlukat yokmuş. Aksi takdirde arabasının levyesini sizinle tanıştırabilirdi

• quote:

Orjinalden alıntı: resmonse

quote:

Orjinalden alıntı: effem

ben en çok sarıda korna çalana gıcık oluyorum.bir hikayemi anlatayım. o gün zaten sinirliydim. kırmızıda durdum . tabi en öndeyim. sarı yandı ve tabiki arkadaki geri zekalı kornaya bastı. . boşa aldım el firenini çektim. kapıyı açtım. adam yanındada bi bayan var. sakince yanına gidiyorum. arkadakilerde bana bakıyo. adama camı açmasını işaret ettim. adam camı açtı. sakin bir biçimde "sarıda kornaya basma nedeninizi öğrenebilir miyim?" dedim. "belki görmemişsiniz diye bastım" dedi. "salağa benziyormuyum" dedim. "hayır" dedi . "teşekkür ederim. bunu öğrenmek için sizi rahatsız ettim " dedim ve arabama bindim. içim o kadar rahatlamıştıkıi... tabi arkadaki araçta 4 ayı oturuyor olsa ne yapardım. onu bilmiyorum ama bunu yapmam lazımdı. adamın yüzü aklıma geldikçe gülüyorum.

Aslında çok da iyi etmişsiniz ama bir yandan da Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz ki arkadaki araba da anlayışı kıt bir mahlukat yokmuş. Aksi takdirde arabasının levyesini sizinle tanıştırabilirdi

gerçekten çok şanslıymışsın

• quote:

Orjinalden alıntı: pegasuss

hemen hemen herkes aynı şeyleri söylemiş...ben bi de şeye uyuz oluyorum...ters yönden gelip sanki ben ters yöndeymişim gibi ısrarla beni geri çıkartan gerizekalılara...

Karşımdakinin ters yönde olduğuna yüzde yüz emin olayım (bazı sokakların yabancısı olduğumdan dolayı emin olamuyorum) hiç kimse beni geri çıkartamaz... üstüne üstlük böyle durumlarda inadına karşıdan geleni zor durumda bırakacak şekilde sürüyorum. devlet koskoca tabela koymuş, "buraya girilmez". neden koymuş? araştırmış, incelemiş, o yönden araç girişinin sakıncalı olduğuna karar vermiş. devlete yardımcı olmak lazım

• quote:

quote:

hemen hemen herkes aynı şeyleri söylemiş...ben bi de şeye uyuz oluyorum...ters yönden gelip sanki ben ters yöndeymişim gibi ısrarla beni geri çıkartan gerizekalılara...

Karşımdakinin ters yönde olduğuna yüzde yüz emin olayım (bazı sokakların yabancısı olduğumdan dolayı emin olamuyorum) hiç kimse beni geri çıkartamaz... üstüne üstlük böyle durumlarda inadına karşıdan geleni zor durumda bırakacak şekilde sürüyorum. devlet koskoca tabela koymuş, "buraya girilmez". neden koymuş? araştırmış, incelemiş, o yönden araç girişinin sakıncalı olduğuna karar vermiş. devlete yardımcı olmak lazım

birinde adamın biri ters yönden gelenlere yol vermekten bıkmıştı adam arabayı yola bıraktı kapılarını kilitledi kenarda ters yönden gelenlerin gitmesini bekledi çok komikti yaw

• quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

quote:

Orjinalden alıntı: steal_heard

* SOL SERİTTE 90 LA GİDENLERE

UYUZUM

??????????????????????

HOCAM ???????????????????? NE YA ANLAMADIN GALİBA O YÜZDEN BEN BİR KERE DAHA ACIKLIYIM :

BEN SOL SERİTTE 90-100 KM/H SAAT HIZLA GİDENLERE GICIGIM ÇÜNKÜ SOL SERİT 120+ HIZLAR İCİNDİR BENCE DİGER HIZLARIN YERİ YOK
  • quote:

quote:

birinde adamın biri ters yönden gelenlere yol vermekten bıkmıştı adam arabayı yola bıraktı kapılarını kilitledi kenarda ters yönden gelenlerin gitmesini bekledi çok komikti yaw

• -Aynaya Bakmadan Pervasızca Şerit Değiştirilmesi...
    -Sarı'nın Yanmasıyla Kornaya Asılan Şoförler...
    -Döneceği Kavşağa Gelindiğinde Şerit Değiştirmeyi Akıl Eden Şoförler...

BENİ SİNİR EDİYOR...
  • Bir de şu var, arka sis lambalarını yakarak gidenler. Gözümü öyle alıyor ki. Selektör yapıyorum, anlamıyor, önüne geçip ben de arka sis lambamı yaksam diyorum... anlamıyor ki.

Eskiden trafiği aksatacak şekilde yavaş araç kullananları selektör ve korna ile uyayarır, yol isterdim. Ama şimdi arabada genellikle 1,5 yaşındaki kızım oluyor ve çoğunlukla uyuyor. Mecburen korna çalamıyorum uyanmasın diye. Bu gün Bakanlıklar'dan yolundan Çayyolu istikametine gidiyorum (Ankara). Vatandaş 2 den 2 den gidiyor sol şeritte. Sağından geçmek gerekiyor ama kural olarak soldan geçmem lazım. Bahçeli alt geçitlerindeyiz, arkam doldu, vatandaşa selektör üstüne selektör, yok abi adam bana mısın demiyor. Korna çalsam bir ihtimal çekilecek ama arabada kız uyuyor. uyuz oldum. Müsait bir yerde mecburen sağlıyarak geçtim. Baktım içinde 50 yaşlarında bir şahıs, dünya ile ilişkisini kesmiş... ne diyebilirim ki...

• Normal bir havada sis farı yakanlara.....
  • Altındaki Hyundai Getz'le bana artistlik yapanlara (arkamdan neredeyse g.tme girip) sollayacak yeri olmasına rağmen geçeceğine kornaya basıp ve bununla da kendisini ve kız arkadaşını çok eğlendiren türk gençliğine

Pek çok bayan sürücüye Bunu ayrımcılık olarak söylemiyorum ama öyleleri var ki adamı fitil fitil fitil ötesi ediyorlar.. örneğin kaldırımdan yürümenize rağmen arabasını sürerken site içinde size öküz gibi korna çalıp nerden yürüdüğüne dikkat etsene diye bağırmaları..
  • yorumlar çok iyi..

herkes ne yapması gerektiğinin farkında olsa sorun olmucak
  • valla aramızda varmı bilmiyorum ama taksicilerin %90 ının yaptığı hareketler... Hiç küfür etmem;sinirlenmem ama valla delirtiyolar bazen.....(iyi olan kesime değil sözüm)
  • - EMNİYET ŞERİDİNİ GEREKMEDİĞİ HALDE KULLANAN EVRİMİNİ TAMAMLAYAMAMIŞ İNSAN BOZUNTULARINDAN
    - TRAFİKTE KUYRUK OLUŞMUŞKEN BİRİNİN SAĞDAN VEYA SOLDAN GELİP ÖNÜME GİRMEYE ÇALIŞMASINDAN
    - "ÇOĞU" TAKSİ VE MİNİBÜS ŞÖFÖRÜNDEN
    - UZUNLARINI VEYA SİSLERİNİ (VEYA HERİKİSİNİ ) KEREKSİZ YERE KULLANANLARDAN
    - RAMPA ÖNCELİĞİ KURALINI BİLMEYEN GERİZEKALILARDAN
    - KARDA VE BUZDA KABAK GİBİ LASTİKLERLE YOLA ÇIKANLARDAN
    NEFRET EDİYORUM !!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 30 Ocak 2006 13:17:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.