Şimdi Ara

TRAFİKTE İLGİNÇ OLAY: ARABA KULLANIRKEN CİNSEL ORGANINI GÖSTERDİ :D:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsanlar araba kullanırken cep telefonu ile nasıl konuşur diye merak salardım

Daha zorunu başaran var hey Allahım yaa...
  • Keşke eds veya mobese ye yakalansaydı da haberlere falan çıksaydı :D
  • Nasıl başarmış onu. Camdan mı çıkarmış. Arabanın kapısını mı açmış.
  • Adamın maşallahı var!
    Camdan nasıl göstermiş ki..

Benim fikrimce; trafikte tartıştılar belki birbirlerine hareket yaptılar,
    kadın hızını alamadı, şikayet etti
    (muhtemelen tanıdıklar vardı , emniyetten yada adliyeden) adamı içeri tıkmak için bu suçlama yapıldı..
    Bunun mantıklı bir açıklaması olmalı..
    Eğer adam anormal değilse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decsan -- 15 Haziran 2011; 15:51:40 >
  • yorum yapamıyorum
    hala olayın nasıl olduğunu anlamaya çalışıyorum
  • Adam zencimiymiş ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim anlamadığım şahit yok, kanıt yok sadece bir ifadeyle nasıl adliyeye sevk ediyorlar. Cinsiyet ayrımcılığının bu kadarı !
  • Sitedeki bu habere yapılan bir yorum

" bende şikayet ediyorum çarşıya çıktım bütüüün kadınlar beni taciz ettiler kimisi mini eteğini giymiş (giymemiş anlamadım) bana tacizde bulundu cinsel malzemelerini gösterdi kadının birisi öyle bir dekolte giymiş (giymemiş anlamadım) göğüslerinin sadece ucu görünmüyor aslında görünmüyorda değil belli ama sadece açıkta değil o derece yani bu kadınlardan şikayetçiyim :) taciz ediyorlar beni yahuuuuuuuuuu. "
  • Adam oturduğu yerden?.......
  • Bahsi geçen konu baya uzunmuş anlaşılan.
  • Tipinde var zaten o işe karşı bi ilgi.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 4 Ocak 2016; 3:10:53 >
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 16 Haziran 2011; 17:34:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

Sitedeki bu habere yapılan bir yorum

" bende şikayet ediyorum çarşıya çıktım bütüüün kadınlar beni taciz ettiler kimisi mini eteğini giymiş (giymemiş anlamadım) bana tacizde bulundu cinsel malzemelerini gösterdi kadının birisi öyle bir dekolte giymiş (giymemiş anlamadım) göğüslerinin sadece ucu görünmüyor aslında görünmüyorda değil belli ama sadece açıkta değil o derece yani bu kadınlardan şikayetçiyim :) taciz ediyorlar beni yahuuuuuuuuuu. "

Doğru söze ne denir. Bence tamamen doğru. Kadınlar da giyimlerine dikkat etsinler biraz.

Boğaya kırmızıyı gösterirseniz, boğa azar. Ateşe barutu yaklaştırırsanız, yanar.
  • Yapılan eylem bir yana da... eylemi haklı çıkartırcasına yapılan yorumlar ayrı bir yüz karası.

Tamam karşıdan yapılan bir etki mümkün olabilir fakat etkiye verilen tepkiyi idrak edebilme kontrolüne sahip olduğumuz için insan deniyor bize.

Yada ben bu insanlık vasfını fazla abartıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akustika

Yapılan eylem bir yana da... eylemi haklı çıkartırcasına yapılan yorumlar ayrı bir yüz karası.

Tamam karşıdan yapılan bir etki mümkün olabilir fakat etkiye verilen tepkiyi idrak edebilme kontrolüne sahip olduğumuz için insan deniyor bize.

Yada ben bu insanlık vasfını fazla abartıyorum.

O zaman etki edeni insan sınıfına koymam ben. Karşısında ki de La havle diyip giderse onu da yüceltirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.