Şimdi Ara

trafikte sürekli sellektör yapanlar ve makas atanlar hakkında görüşleriniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
3.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında arkayada selektör tarzında birşey koymak lazım o sana yaktıkça sende ona yakacaksın sonra kavga küfür akşama forumda yazarız bugün kavga ettim 3 vurdum 2 yedim polis geldi ayırdı diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

aslında arkayada selektör tarzında birşey koymak lazım o sana yaktıkça sende ona yakacaksın sonra kavga küfür akşama forumda yazarız bugün kavga ettim 3 vurdum 2 yedim polis geldi ayırdı diye

hani şu jeeplerin tepesinde olan 5-6 tane far varya onlardan bağlamak lazım
  • Sellektörü yol verdim geç diye yapıyorum bir de 4 yollarda gece geldiğim belli olsun diye 4-5 kere yapıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

aslında arkayada selektör tarzında birşey koymak lazım o sana yaktıkça sende ona yakacaksın sonra kavga küfür akşama forumda yazarız bugün kavga ettim 3 vurdum 2 yedim polis geldi ayırdı diye

bu dediğini bizim bi aimiz var eski model bi jeepi var adam far hastası gibi bişey arabanın tavanında 4 tane ikide arabanın kendi farı bide farın altındaplakanın orda 4 tane far var hepsini yakınca ortalık panayıra dönüyo gece karşıdan gelen adam uzunları kapatmıyo mesela bizimki bi iki sellektör yapıyo karşıdaki gene kısaları yakmayınca basıyo ışıkların hepsini adam hem kısaları yakıyo hemde yavaşlıyo belliki hiçbişey göremiyo Bu yazdıkğım kurallara aykırı ve kötü bi davranış ama böyleleride hakediyo yav

• quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

bu dediğini bizim bi aimiz var eski model bi jeepi var adam far hastası gibi bişey arabanın tavanında 4 tane ikide arabanın kendi farı bide farın altındaplakanın orda 4 tane far var hepsini yakınca ortalık panayıra dönüyo gece karşıdan gelen adam uzunları kapatmıyo mesela bizimki bi iki sellektör yapıyo karşıdaki gene kısaları yakmayınca basıyo ışıkların hepsini adam hem kısaları yakıyo hemde yavaşlıyo belliki hiçbişey göremiyo Bu yazdıkğım kurallara aykırı ve kötü bi davranış ama böyleleride hakediyo yav

hak edene hakkını vermiş

• Valla gördüğümü aktariim size arkadaşlar, dümdüz yolumda orta şeritte seyrederken arkadan sellektör yapa yapa gelen Cayennenin önünden ben çekildim ama önümdeki Lincoln Navigator çekilmedi çekilmediği gibi sellektöre dayanamayıp frene asıldı cayenne yanına gelince bide üstüne kırdı Lincoln sonra cayenne yavaşladı benimde arkama düştü ilk gördüğü sapak yani çamlıca sapağından kaçtı bende Lincoln ün arkasında güvenle yolculuğumu yaptım
  • Korna çalan sürücülerin yerine sellektör yapan sürücüleri her zaman tercih ederim.
  • ben 1 kere sellektor yaparim baktim trafiği aksatiyor dayanirim tamponunun arkasina bir korna bak sonra nasi ödü kopup cekiliyor

ha frene basarsa sahadet getirecek kadar vakti olur herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

ben 1 kere sellektor yaparim baktim trafiği aksatiyor dayanirim tamponunun arkasina bir korna bak sonra nasi ödü kopup cekiliyor

çok barbarsın be ceyhun :)

ve tüm bunları yarisle yapıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur-orhun

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

ben 1 kere sellektor yaparim baktim trafiği aksatiyor dayanirim tamponunun arkasina bir korna bak sonra nasi ödü kopup cekiliyor

çok barbarsın be ceyhun :)

ve tüm bunları yarisle yapıyorsun

• sol şeritte önü boşsa ve benden yavaş gidiyosa selektor yaparım, aynı durumda arkamdan selektor yapanada yol veririm bu kadar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesis

sol şeritte önü boşsa ve benden yavaş gidiyosa selektor yaparım, aynı durumda arkamdan selektor yapanada yol veririm bu kadar...

bu normal bişey bu tür durumlara birşey demiyorum
  • geçen hafta istanbuldan dönerken manisa civarlarında bir tane doblo bize sellektör yaptı.daha doğrusu sürekli uzunlarla geliyordu.babam da hemen sağa geçti.neyse adam geçti gitti.3-5 dk sonra ilerke önümüze çıktı.babam bir kere sellektör yaptı yol vermedi,2,3 yine yol vermedi.boş bulunca sağlarından geçtik.yine 2-3 dk sonra sol şeritte 80-90 gibi giden bir 131 şahin vardı.babam bir ker sellektör yaptı.120-130 gibi geliyoruz çünkü.salak herif sert fren yaptı.bir daha sellektör.yine fren.şehirler arası yolda adam 50-60 a kadar yavaşlattı bizi.sağı boş halen geçmiyor.arkadanda uzunları açık hayvan doblocu geldi sıkıştık araya.babamda solundan mıcırdan geçeyim dedi çıktı sola karşısına kedi gözleri filan çıktı.ikinci seferde asıldı gaza mıcırdan solladık bunları.4-5 tane hanzo doluydu içi.içiyorlar mıydı artık bilemeyeceğim.biraz hızlandık,160 gibi...bölge trafiğe şikayet edecektik bunları.bi baktım arkadan şahinci geliyor.adam korkmadan şahin ile 160a çıkmış.neyse sonra toz oldular.
    güler misin ağlar mısın.yanımda bi silah olsa sıkıcaktım lastiğine valla.yada sıkıştırcan bi kamyon arasına gebersin şerefsizler.

birde geçenlerde solda gidiyorum.arkadan biri sellektör yapıyor.yavaş da değilim.önüm araba kaynıyor.olmasa ben gideceğim zaten.sağı boş buldum kaçtım hemen.ben sağa kaçınca uzadı ya abim.

• bende bir tane anlatayım,
    hafta sonu yol boş izmit e-5,
    sol şeritte 120 yle gidiyorum arkadan beyaz bir chevrolet kalos sellektör yaparak geliyor ama aramızda 150-200 km yol var hemen sağa geçtim ilerliyorum adam geldi beni geçti neyse sorun yok ben basar gider diye düşünürken verdi sağa sinyal benim önüme geçti ben 120 yle gidiyorum oda hızını düşürdü benim önüm sıra gidiyor, çattık belaya dedim bas git be adam az önce ortalığı kopartıyordun soldan kapatıp basacam diye sonra geldi benim önüme bende sinir oldum bastım gaza 150 km civarı bunu geçtim ve önüne durdum hızımı kestim yavaşladım 90 a kadar nezaman geçmeye çalıştı bastım gaza bastım gaza, ışığa kadar arkamda geldi ondan sonra ben sağa doğru döndümde kurtuldu (izmitte ışık çok) hiç bu işleri sevmem ama insanı zorluyorlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuci -- 31 Mart 2008; 15:51:24 >
  • şu e-5 te arkadan yanaşıp selektör atanlara önce yol veriyorum,sonra öyle yakın takip edilmez böyle yakın takip edilir deyip giriyorum tamponuna...abartısız 1 karış ya bırakırım ya bırakmam frene dokunsa direk girerim arkadan...o da onu bildiği için frene sert basamazsonra o bana paşa paşa yol verir

tabii bunu gençken yapıyordum ne gerek var diyorum şimdi o ayrı...çok sinir eden olursa o ayrı...döv döv adam mı biter piyasada...

şimdi ara sokakta,e-5 te gereksiz yere selektör atan oldu mu ayağımı iyice gazdan çekiyorum,yol da vermiyorum çıldırıyor arkada...geçebiliyorsa geçsin hiç işim olmaz...ben sinir olacağıma o sinir olsun...ışıklarda attı mı selektör vay haline arkadakinin aheste aheste kalkarım,yolu da ortalarım acelesi olan adam yakar dörtlülerini ona göre gider...acele işinin olması ayrı,saygısızlık ayrı...

• hız sınırının 90 km olduğu bir yerde sol şerit haricinde orta şerit sağ şerit demem yol vermem göbeğide çatlasa yol vermem geçsin sol şeritten kim ne diyebilecek polise gidip abi bu adam hız sınırının 90 olduğu yerde bana yol vermedi mi diyecek
  • hız sınırı 90 km dir ama sollamalarda hız sınırı yoktur yuci senin mantığınla o zaman kimse kimseyi sollayamazdı 85 le giden adamı 90 la sollamaya calısırsan karsıdan gelen kamyonun altında kalırsın 10 yıldır bende arac kullanıyorum bana hiç denk gelmiyo

senin uslubundan asebi oldugun belli o yüzden sana cok geliyodur sen adam yol vermezsin adamdan sağından yapıştırır sora yeni bir konu acarsın makas atanlardan nefret ediyorum diye doğru yerde doğru hızda olursan ne sellektör nede korna ya maruz kalırsın 3-5 tane fırlama genc dışında tabiki
  • üdn sürekli sellektör yaptım ve kornaya bastım.ancak bunu yapma sebebim orta şeritte giderken öküzün birinin sağ taraftan makas atmaya çalışması ve sağ tarafta sıkışınca benim aracımı sıkıştırdı.ben sol tarafa son anda kaçabildim ve o adam o şekilde geçti.eğer ben sol şeride son anda kaçmasaydım kesin bnm aracıma vurmuştu.arabada birde küçük çocuk vardı.benim ani bir şekilde sol tarafa kaçmamdan dolayı küçük çocuk kafasını hafifçe kapıya çarptı.Ama bu beni çok sinirlendirdi ve beni sinirlendiren adamın peşine düştüm.sellektör ve kornayla küfrettim adama.eğer sağa çekse belkide inip dövmeye çalışacaktım belki dayak yerdim belkide döverdim ama o an sinirimi atacak başka birşey düşünemiyordum.daha sonra araçta aile taşıdığım aklıma gelince bıraktım peşini.eğer tek başıma olsaydım o adamı o arabadan indirene kadar sellektör yapmayı kesmezdim.

• quote:

Orjinalden alıntı: selim82

hız sınırı 90 km dir ama sollamalarda hız sınırı yoktur yuci senin mantığınla o zaman kimse kimseyi sollayamazdı 85 le giden adamı 90 la sollamaya calısırsan karsıdan gelen kamyonun altında kalırsın 10 yıldır bende arac kullanıyorum bana hiç denk gelmiyo

senin uslubundan asebi oldugun belli o yüzden sana cok geliyodur sen adam yol vermezsin adamdan sağından yapıştırır sora yeni bir konu acarsın makas atanlardan nefret ediyorum diye doğru yerde doğru hızda olursan ne sellektör nede korna ya maruz kalırsın 3-5 tane fırlama genc dışında tabiki

sayın selim82,
    sen önce alıntı yaptığın yeri oku sol,orta ve sağ şerit diye bölünmüş yoldan bahsettim gidiş geliş yön konu içerisinde hiç geçmiyor, asabi birisi değilim asla da olmam,
    direk olayı anlayıp dinlemeden saldırıyorsun,
    makas atanlardanda nefret ediyorum evet gerekirse onuda açarım,
    yalnız kendini ileri sürücülük uzmanı gibi sanıp makas ata ata yolda gidenler birgün kendini bariyerde bulur,
    doğru hızda ve doğru yerde olupta bahsettiğiniz 3-5 kişilerden bahsediyorum zaten

• yuci sana birşey söyleyeyim mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.