Şimdi Ara

Traktör kazaları hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konunun yeri burasımı değilmi tam kestiremedim.
    Son zamanlarda traktör devrilmesi, traktör kazası, traktörden düşüp tekerin altında kalma, traktörün uçurumdan uçması gibi 2-3günde bir haber görmeye başladım. Hepside ölümle sonuçlanıyor genelde. Neler oluyor bu traktörlere anlamadım.
    Son bir aydır kaza patlaması yaşanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Traktörlerin dengesiz ağırlık yapısından ve sürücü hatası (cesaretinden) kaynaklanıyor, adam dik yokuşa çıkıp tersine yada yana takla atıyor maalesef, esas sorun bu problemin bilinmesine rağmen rollcage (kafes) tarzı bir güvenlik önleminin olmayışı yada varsa bile yaygın kullanılmaması. Yazık daha geçen hafta burada 17 yaşında bir genç öldü, yine iş makineleri özellikle ekskavatörlerde de bu risk oldukça yüksek,
  • Tamam ama benim anlamadığım son 1aydır ne oldu da haberler hep traktör kazalarıyla doldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarlalarda işler başladı herkes tarlasına gidiyor geliyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazakbil -- 30 Nisan 2018; 14:51:8 >
  • Bence Traktör kazaları artmıyorda basına yansıma oranı artıyor olabilir. Çünkü eskidende köylerde çok kazalar olurdu fakat basına yansımazdı en çok olan kazalar ise romork'a doluşan insanların köyden köye düğüne gitmesi, düğünde alkol alan gençlerin dönüşte 1 romork dolusu insanı derelere doldurmasıydı.
    Bizim gençliğimizde en çok yaşanan ikinci trajedi ise aşırı ağırlık ve yükseklikte olan romork yükünün traktörü devirmesi üzerindekilerin altında kalmasıydı ender miktarda araçla çarpışma vakası oluyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.