Şimdi Ara

TRAKYA DİŞ KAZANDIM AMA EL BECERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sınava ikinci kez girişim arkadaşlar 80k dan 22kya çektim bu yüzden kesinlikle tercih etmem gerekiyordu.
    Tıp istiyordum amma velakin olmadı ve de dişe yöneldim.
    Sorun şu ki korkuyorum el becerisi vb şeylerden ya yapamazsam ya eziklenirsem diye.

İlk seneyi diyelim ki atlattım amma istemiyorum burda okumak.Sıralamam ile başka bir bölüme geçebilir miyim??

SIRALAMAM 22.245

Cevaplarınız benim için çok değerli,bekliyorum şimdiden teşşekkürler

(özelden Edirne hakkında bilgi vericek olursa ne güzel olur.)

• UP
  • çok özel bir yetenek olsa ona özel yetenek sınavı yapardılar kalem tutacak kadar el becerin varsa merak etme orada öğreneceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınavexperi

çok özel bir yetenek olsa ona özel yetenek sınavı yapardılar kalem tutacak kadar el becerin varsa merak etme orada öğreneceksin
    Umarım dediğiniz gibi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şifalıbal -- 6 Eylül 2018; 15:32:0 >
  • Nasi cekdin helal olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aylinsum

Nasi cekdin helal olsun
    Kolay olmadı ama birçok şeyden mahrum olarak öncelikle sosyal hayat.Sınav zamanı hayatımın dershane ile ev arası gidip gelmek olması ve günlük en az 6saat.(öküz gibi kaynak çözmek) vb çok şey
  • Ben de orayı kazandım öğrenci şifrenizi aldınız mı siz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakılz

Ben de orayı kazandım öğrenci şifrenizi aldınız mı siz
    evet aldım öğrenci şifresi almak zor değil ki
  • dostum obp kaçdı nasıl bir etki yaptı paylaşırsan sevinirim 73 obp ile o sıralamaları tutturmak için kaç k yapmak gerekir diye düşünüyorumda.
  • şifalıbal kullanıcısına yanıt
    nerden aldınız acaba? Bir de öğrenci bilgi sistemine giriş yapabiliyor musunuz? Ben alamadım şifreyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: quakeU

dostum obp kaçdı nasıl bir etki yaptı paylaşırsan sevinirim 73 obp ile o sıralamaları tutturmak için kaç k yapmak gerekir diye düşünüyorumda.
    Benim obp 85.4 beni 2k geri attı.Temel liselerin artış gösterdiği bu zamanlarda 90+ obpler havada uçarken 73obp sana ne yapar bilemem açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakılz

nerden aldınız acaba? Bir de öğrenci bilgi sistemine giriş yapabiliyor musunuz? Ben alamadım şifreyi.
    Pardon hocam ben şifre almadım öğreni no aldım.Şifre nasıl alınır bilmiyorum ama şifrelik bir işleme gerek varmı ki ? Üniversitenin açıklamasına bakıyorum şifre ile bir işlem yok yazmıyor ?
  • up
  • şifalıbal kullanıcısına yanıt
    Bende bu sene diş kazandım.

Niyeyse bende el becerisi noktasında hiç bir tereddüt yok, insan 3 sene de her türlü halleder diye düşünüyorum. Sizin için de öyle olacaktır kendinize güvenin.

Ben özellikle 4 ve 5. sınıftaki bi yandan teorik bi yanda yok şu kadar diş çekme şu ladar dolgu şu kadar kanal tedavisi şeklindeki sorumlulukları veya stajda deniliyor olabilir, onları nasıl halledeceğimi düşünüyorum. Kahvehanelerde dişinden problemi olan amca arayan öğrenciler duymuştum. O iş bana daha zor gelmişti. Tabi daha çok var oraya :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • El becerisi istiyor adamın çenesini delebilirsin mesela.

Çok yatkın olmalı elin bu işe. Yoksa sıradan bir dişçi olursun. Ya da tazminat cezası ödeye ödeye borç batağına saplanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxyyzztt

Bende bu sene diş kazandım.

Niyeyse bende el becerisi noktasında hiç bir tereddüt yok, insan 3 sene de her türlü halleder diye düşünüyorum. Sizin için de öyle olacaktır kendinize güvenin.

Ben özellikle 4 ve 5. sınıftaki bi yandan teorik bi yanda yok şu kadar diş çekme şu ladar dolgu şu kadar kanal tedavisi şeklindeki sorumlulukları veya stajda deniliyor olabilir, onları nasıl halledeceğimi düşünüyorum. Kahvehanelerde dişinden problemi olan amca arayan öğrenciler duymuştum. O iş bana daha zor gelmişti. Tabi daha çok var oraya :)
    Onları ben de okudum,gördüm ama ilk üç yılı atlatan biri bunlara hazırdır bence.Önemli olan ilk yıl.

İlk sene gidip göreceğiz artık buna hazırım.Umarım büyük problemler yaşamayayız

• quote:

Orijinalden alıntı: Mastermind33

El becerisi istiyor adamın çenesini delebilirsin mesela.

Çok yatkın olmalı elin bu işe. Yoksa sıradan bir dişçi olursun. Ya da tazminat cezası ödeye ödeye borç batağına saplanırsın.
    Risk açısından büyük riskler içerebiliyor ama bunları öğrenmeden mezun olmuyorsun ve de kontrol eden birileri var tabi
  • El hassasiyetinizi geliştirmek istiyorsanız sanatla uğraşın derim.ufak da olsa resim veya maketle uğraşmanız hem konsantre olup elinizin hassasiyetini arttırır,hem de güzel bir hobi olur diye düşünüyorum.

Belirtmemde fayda var,hiç bir dişçiden bu tavsiyeyi almadım.kendi deneyimlerimden yola çıkarak söyledim.resim ve maketi uzun bir süre bıraktığımda elimdeki titremenin ve seyirmenin arttığını görebiliyorum.

• Bu sene yeni mezun oldum. El becerisini fakültede fazlasıyla öğreniyorsun teknikleriyle beraber zaten. Korkacak hicbirşey yok :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.