Şimdi Ara

trakya diş mi yıldız pc mi seçerdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ikisi birbirinden çok farklı alanlar. ne istediğine karar verememişsin galiba. şu konuya da bi göz at o zaman yapacağın mesleği iyi seçhttps://forum.donanimhaber.com/hacettepe-universitesi-otomotiv-muhendisligi-makine-muhendisligi-bilgi-10k-25k-arasi-iceri--127501376-14#127825810
  • 1 haftadır böyle paylaşımlar görüyorum ve deli olucam artık. Şurada kalmış 5 gün tercihlerin bitmesine artık 30 40 yıl yapacağın mesleği seçiyorsun. Diş nerede bilgisayar nerede ikisi arasında uzaktan yakından bir bağlantı yok. Hiç düşünmedin mi şimdiye kadar ben ne yapmak istiyorum hayalim ne? şimdiye kadar naptın da bunun hala kararsızlığını yaşıyorsun yapmayın Allah aşkına ya sonra her yer işinden memnun olmayan insanlarla dolup taşıyor.
  • Hala arasındaysan diş yaz gitsin diş'in daha keskin yönleri var hemen pişman olabilirsin ve bidaha hazırlanırsın ama bilgisayarda öyle bişey yok bırakamazsın.
  • Bilgisayar alanını seviyorsan PC, sağlık alanını seviyorsan diş hekimliği.Ama mf4 daha iyi gelmiş senin muhtemelen biyolojin Matematik/Fizik kadar iyi değil.Biyolojiyi falan sevmiyorsan hiç yazma bence diş hekimliği.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trakya üni pc müh 2. Sınıfta bıraktım iü diş hek bitirdim yardımcı olabilirim kafana takılan sorular varsa dm yazabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıldız pc gelicek büyük ihtimal.Hakkımızda hayırlısı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.