Şimdi Ara

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ BANKACILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kafamda şekillenen ilk üniversite Trakya üniversitesi oldu.Uyg b yo ayşe kadın yerleşkesindeymiş şehrin merkezi diyolla.Benim ygs6 sıram 250.000 bölüm 283.000 baya arastırdım ''Edirnede öğrencilik hayatını'' %65 olumlu gerisi olumsuz.Burada bulunan arkadaşlarda bilgi verip aydınlatırsa sevinirim

• Dostum git sigortalı bir işe gir.
  • dostum edirne güzel yerdir ama kime göre neye göre benim burda 1. senem bitiyor şahsen memnunum. insanı sakindir sever kendini sevdirir esnafı biraz kötüdür. çok hoppa zıppayım diyorsan sana gelmez burda güzel mekanlar var partiler falanda var ama öyle istanbul tarzı hareketli bir şehir değildir. nüfusun yarısına yakını öğrenci olduğu için kiralar biraz yüksektir. ayşekadın yerleşkesi yer olarak en güzel yerleşkedir ancak içinin detayını bilmiyorum ben balkandayım hemen cafelerin pubların olduğu yerdedir. burayı eleştiren insanların çoğu istanbuldan gelen kendini birşey sanan kişilerdir. tercihlerde edirne çıktığında inanılmaz korkmuştum istanbul dışında nasıl yaşıyor insanlar diye düşünürdüm ama burası gayet güzel bir yer eğer puanın eskişehir izmir tarzı yerlere tutmuyorsa edirne ideal bir yerdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.