Şimdi Ara

TRAMERDEN EKSPER RAPORUNA ULASAMIYORUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. sahibinden almayı düşündüğüm boyasız bir araç var 2015 yılı içinde ilk sahibindeyken 4000 TL bir hasarı var.

Bu hasarın eksper raporu ve parça listesine 5664 ten ulaşamıyorum. Hem plaka hem şase ile denedim olmuyor çıldırıcam.

Aynı veri tabanını kullandıkları için büyük ihtimal şuanki sahibinin tc yada vergi nosu ile sbm org tr den de çıkmaz.

Sigorta şirketi 2015 yılında araç ilk sahibindeyken olan hasarın eksper raporunu şuanki 2. sahibine vermek zorundamıdır talep edilmesi durumunda?

Alacağım malı bilerek almak istiyorum jant ön cam tampon far gibi şeyler değişmişmi anlaşılmaz ekspertizde çünkü.

Çok acil yardımınıza ihtiyacım var.

Şimdiden çok teşekkürler.

SY

• Far yada ön cam değişmişse ne olur ki? Kırılgan birşey sonuçta? Taş gelmiş olabilir bir yere dokundurmuş olabilir durduk yere kırılmış bile olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UssuzAdam

Far yada ön cam değişmişse ne olur ki? Kırılgan birşey sonuçta? Taş gelmiş olabilir bir yere dokundurmuş olabilir durduk yere kırılmış bile olabilir?

4000 lira hasarda dikiz ayna öncam tampon değişimi iyimser kalıyor VW grubu araba.

Kaldırıma çarpmış jantı kırmış ön takımı da dağıtmış 4000 liraya toplanmış ta olabilir böyle bir hasarda da aracın boyasızlığı bozulmayabilir. Böyle birşeyse almam zaten ama ekspertizde anlaşılmıyor bunlar.

Alacağım malı bilmek istiyorum ilk sahibinin karıştığı 4000 liralık hasarın eksper raporuna 2. (güncel) sahibi ulaşabilirmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.