Şimdi Ara

Translate programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar internet uzerinden indirebilecegim bir translate programı var mı ? Uzun cumleleri cevirebilen birsey lazım .. ve bedava olması lazım ?banaindirebilecegim bi link veririseniz cok yardımcı olursunuz .. ilginizden ve yardımlarınızdan dolayı simdiden tesekkurler

• valla bildiğim kadarı ile metin çeviren programlar var ama internette varmı pek bilmiyorum
    arkadaşım cd sini almıştı onu burada yayınlayabilirmiyizki acaba
    yarın bir görüşeyim bu konuyu dostum
    çok acilmi???
  • Bir kac gun icinde cevirmem gereken bi yazı var.. kendime guvenip aldım ama hakikaten cok teknik kelimeler iceriyor..' 3 gunumkaldı ve ben cok cok agır ilerliyorum .. yarın buabilirseniz yada en azından ismini ogrenebilirseniz cok yardımcı olursunuz Sayın ado1973
  • dostum o kadar az zamanın varsa bende buradan araştırayım bakayım çünkü yarın o arkadaşı görüp görmeyeceğim bile belli değil
    ben biraz araştırayım yazarım yine buraya
    nasılsa sabahcıyız yine
  • evet pm attım sana
    umarım işini görür
    kolay gelsin
  • kardeş yatıcam seni bekliyorum
    pm attım cevap yok
    programı ben indirdim msn ver sana transfer edeyim
  • ado1973 bi zahmet bana da şu translate programını gönderteblirmisin pmlen acil lasım da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Google Translation Tool bu işin kralı. Ama Türkçe yok.

Yine de link vereyim.http://www.google.com/language_tools?hl=en
  • selam herkese ..
    biliyorum aradan epey bi zaman gecti ama supper bi translate programı buldum onu paylaysayım dedim ..
    programın adı TUNKA.. internetten ucretsiz olarak indirmeniz mumkun .. cok teknik yazıları bile cevirebiliyor ..
    saygılar ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.