Şimdi Ara

travma sonrası stres bozuklugu ve şizofreni ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selamlar arkadaşlar 5 gün önce 2 kişi önümü kestiler üstümde sadece telefon vardı onu almaya çalıştılar bende karşı çıkınca beni çok kötü bir şekilde dövdüler heryerimdee morluklar var birde bogazıma bıçak dayadılar tehtit ettiler ve bu 5 gündür çok sıkıntı içerisindeyim sanki tekrar olacak gibi hissediyorum önümü kesecekler gibi hissediyorum dısarı cıkamıyorum sürekli nabızım 150 civarı kaygım var bu durumdan kaynaklı

psikiyatriye gittim bana invega adlı antipsikotik ilaç yazdı şizofrenide kullanıyor zaten önceden kullandıgım vortioksetin içerikli bir ilaç desyrel risperdal öncesinde lustral 100mg kullanıyordum
    şimdi ben psikiyatriye gidiyorum adamın bana yazdıgı ilaç bu ben olmayan şeyleri görmüyorum yada duymuyorum sanrılarım yok sadece kaygı içindeyim bende sağlıkçıyım ilaçlarla aram cok iyidir ne yazması gerektiginide biliyorum ama yeşil reçete ve bu tür ilaçları isteyince doktordan senden şüphe ediyorlar madde kotuye kullanımı için ben bu durumda ne yapabilirim nasıl yazdırabilirim boyle bir ilacı ne demem gerekiyor dısardan bakınca anlasılıyor zaten dayak yedigim belli yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım

• kardeşim bak korkunun ecele faydası yok. başından kötü birşey geçmiş olabilir ama psikolojinin bozukluğunu ilaçlar tedavi edemez. herşey sende bitiyor. eğer bu kadar korkuyorsan kendini savunmayı öğren, yok yumrukla napacam diyorsan sende bıçak taşı ne bileyim önlemler al. ama bu ilaca abanıp problemliyim diyip eve kapanmakla çözülmez haberin olsun. bana ilkokulda bıçak çektiler tüm paranı ver diye, travma olması gerekiyordu mesela dedim s.et, hayata devam ediyoruz bir şekilde.
  • Bu ilacı almışken yeni bir tanesini yazarlar mı bilmiyorum. Psikolog ile de görüşmelisin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz sayisiz olay yasadim bende cok kaygili biriyim ilaclarin bir faydasi olacagina inanmiyorum kafadan atmak mesele

Cok fazla bu tarz semptoma sahiptim saolsun çevrem 10 yildan fazladir agzimin icine ettiği icin pek cok seyi kafadan attim ama bazıları hic gitmiyor ne yaparsam yapayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anti psikotik ilaçlar paranoya için de yazılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.