Şimdi Ara

TREKSTOR DATASTATION POCKET G U 320 GB DATA HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar TREKSTOR DATASTATION POCKET G U 320 GB DATA HDD almayı düşünüyorum ürün teknosada 90 tl sına satılıyor ürünü kullanan vy fikri olan varmı nasıl bir ürün kullanımı ve güvenli depolaması nasıldır sizce ve içerisinde kullanılan hdd nin markası nedir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

• Bunun cevabına benimde ihtiyacım var :) Bilen kullanan yada yorumlamak isterseniz çok güzel olur.
  • yorum yazacak yokmu hiç kullanan yokmu trekstor u bende almayı düşünüyorum ama forum da hiç bir bilgi bulamadım???
  • Merhaba

Trekstor'ın o modelini değil fakat uzun zamandır datastation maxi g.u. kullanıyorum (750GB)
    Herhangi bir sorunla karşılaşmadım, fiyatının ucuzluğu biraz düşündürücü olabiliyor fakat bu konuda güvenilir bir marka olduğunu düşünüyorum.
    Hatta yeni bir tane 1 TB'lık trekstor almayı düşünüyorum fiyatları gayet uygun, diğer markaların, adlarından ötürü pahalı olduğu kanısındayım, her ne kadar içindeki malzemeler de kaliteli olacak olsa da bu konuda trekstor seçilebilir bir ürün :)
  • ben pocket x.u 320gb modelini 2. el aldım gg'den çok memnunum veri transferi de çok hızlı ,ısınma yok, sessiz
    görünüşü de gayet şık...tavsiye ederim
  • şu an teknosa da fiyatı 30 tl olmuş. ama stoklarda kalmamış.
  • O linkte şöyle bir şey dikkatimi çekti:
    Veri Transfer Hızı (mbps) : 32
    Yani bu 4 mb/sn hız demek bence bulaşmayın
  • dediğiniz gibi olsa bile, dahili olarak kullanılır... 5400 rpm de olsa 30 lira...

amaa

aması var.... aradım sordum, hiç stokta yok.... ilgi çekmek için yapışmış olmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.