Şimdi Ara

TRENDYOL EXPRESS REZİLLİĞİ - GEÇ TESLİMAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aşırı öfkeliyim. 17 haziran cumartesi günü gimbal aldım dolap üzerinden. 23 haziran günü sabah 8 de biletim var şehir dışına çıkacağım. cuma gününe kadar geleceğini düşündüğüm ve 19 unda kargoya ERZİN / HATAY dan kargoya verilen paket nerede biliyor musunuz şuanda ? ADANA/Yüreğir aktarma merkezinde. E BE KARDEŞİM 4 GÜNDE GELE GELE ADANAYA MI GELEBİLDİN HA ? ULAN KARGO KENDİ YÜRÜYEREK GELSE DAHA FAZLA YOL KATEDERDİ. ayrıca madem geç gelecek. o zaman gidip niye sitene 600km den düşük mesafede olan gönderileri 1-3 iş gününde teslim ederim diyosun. Kargoya verileli 4 GÜN olmuş 4. ulan neler derdim de şimdi neyse. 1 hafta sivasta tarihi yerleri gezip vlog çekecektim neyle çekeceğim ben şimdi. Ne anlamı kaldı kardeşim. Anında girip trendyol hesabımı sildim. bundan sonra trendyolexpress arabası görürsem de taşlarım valla . En dandik kargo firmaları bile taaa en doğudan en batıya iki aktarma yaparak 3 günde teslim ediyor. sen 4 gün olmuş gide gide erzinden yüreğire mi gittin ebesi güzel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.