Şimdi Ara

Trendyol Rezaleti (Güvenli Değillermiş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Trendyol' dan Sertap Hanım aradı. Beni haklı bulduklarını, depodan kaynaklı olduğunu, bu durumun izahı olmadığını söyledi.

Beden yanlışı veya renk yanlışı olmadığını tamamen farklı bir ürün gönderildiğini kabul etti ve bu hatanın neden olduğunu araştıracağını iletti.

Böyle bir yanlış yaptıkları için hesabıma hediye çeki gönderdiler. Bu nazik davranışı için de ayrıca teşekkür ederim.

Buradaki atıp tutanlar da umarım zamanın değerli bir şey olduğunu anlarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemi -- 1 Şubat 2018; 15:44:55 >

• insanız sonuçta hata yapıyoruz, önemli olan ne sıklıkla yapıldığı ve hatanın arkasında durulup durulmadığıdır. ben ortada bir rezalet görmüyorum
  • bako39 B kullanıcısına yanıt
    Trendyol bunu hata olarak görmüyor işte hocam sorun orda. Çekim açısından kaynaklı olduğunu söylüyor.
  • egemi kullanıcısına yanıt
    tamam da iadeyi kabul etmemişler mi anlamadım neyi reddediyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bako39

tamam da iadeyi kabul etmemişler mi anlamadım neyi reddediyorlar?

İadeyi henüz kabul etmediler, ürün incelemeye girecekmiş. Zaten bu fotoğraflardan sonra her firma iadeyi kabul eder. Önemli olan benim çalınan zamanım.
  • Hadi hocam itiraf et sende öyle durmadı değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birader hadi iade kabul etmezler ya da zorluk cikarirlar anlarim da senin durumun laf olsun torba dolsun misali gibi birsey

Calinan zamanin cok mu degerli?

Alt tarafi bir kiyafet iade edersin bir daha da buradan alis veris yapmazsin olur biter

Ne yapmalarini bekliyorsun tazminat mi versinler sana?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burda atıp tutanlara, umarım daha kötüsü başına gelir. Adam isteği renkle, gönderilen renge bakın kör müsünüz. Bu mağazanın ayıbıdır, bir de kamera açısı, uzaktan çekilmiş cart curt gibi bahaneler rezillik.

Tabi siz belki giyime önem vermiyor olabilirsiniz ama önem veren biri olarak, eğer ilanda beğenmişsem, renginden tut üstündeki en ufak çizgisine kadar aynı olması gerekir benim için. Orda keyfimize almıyoruz, beğendimiz için alıyoruz.

Zamanı önemli lafına da konuşanlar, belki adamın işi gücü var, belki gidemeyecek o kadar uzakta yere. Hayal dünyasındaki ergenler, işte dünyadan bir haberler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: break the cycle

Burda atıp tutanlara, umarım daha kötüsü başına gelir. Adam isteği renkle, gönderilen renge bakın kör müsünüz. Bu mağazanın ayıbıdır, bir de kamera açısı, uzaktan çekilmiş cart curt gibi bahaneler rezillik.

Tabi siz belki giyime önem vermiyor olabilirsiniz ama önem veren biri olarak, eğer ilanda beğenmişsem, renginden tut üstündeki en ufak çizgisine kadar aynı olması gerekir benim için. Orda keyfimize almıyoruz, beğendimiz için alıyoruz.

Zamanı önemli lafına da konuşanlar, belki adamın işi gücü var, belki gidemeyecek o kadar uzakta yere. Hayal dünyasındaki ergenler, işte dünyadan bir haberler.

Fake hesabıyla destek geldi

• quote:

Burda atıp tutanlara, umarım daha kötüsü başına gelir. Adam isteği renkle, gönderilen renge bakın kör müsünüz. Bu mağazanın ayıbıdır, bir de kamera açısı, uzaktan çekilmiş cart curt gibi bahaneler rezillik.

Renkle ne alakası var, ürün komple farklı.

Bunun neyini savunuyorsunuz, adamlar kazıklamış resmen farklı ürün göstererek resimde, evet aldatmadır.

• sKjaer kullanıcısına yanıt
    Ürün de renk de farklı işte. Sonuç olarak farklı mı farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

quote:

Fake hesabıyla destek geldi

Arkadaşı tanımıyorum. Fake hesabım değil. Sizlerin zamanı olabilir fakat benim ne yazık ki zamanım olmuyor. Ürünü gidip kargoya verip iade etmeye zamanım olmuyor. Bu yüzden zaten internet üzerinden alışveriş yapıyorum. Gelen ürün tamamen farklı derdim bu.

• Trendyol' dan Sertap Hanım aradı. Beni haklı bulduklarını, depodan kaynaklı olduğunu, bu durumun izahı olmadığını söyledi.

Beden yanlışı veya renk yanlışı olmadığını tamamen farklı bir ürün gönderildiğini kabul etti ve bu hatanın neden olduğunu araştıracağını iletti.

Böyle bir yanlış yaptıkları için hesabıma hediye çeki gönderdiler. Bu nazik davranışı için de ayrıca teşekkür ederim.

Buradaki atıp tutanlar da umarım zamanın değerli bir şey olduğunu anlarlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.