Şimdi Ara

TRIDENT H-2304 HDMI/USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
2
Favori
22.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim aklıma şöyle bir şey takıldı.aldığım trident 2304 h modelin 1207 serisinde bazı çıkışlar eksik sanırım.bu çıkışlar analog ses çıkışları olan kırmızı ve beyaz çıkışlar.ben dvd playerı müzik setine bağlarken üsteki kırmızı beyaza bağladım.bu konu hakkındaki değerli görüşlerinizi bekliyorum.

http://img214.imageshack.us/img214/313/20032008099zq9.th.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: thdentist

TF den Podilusi arkadaşın yayınladığı, kendisinden izin alarak burada yayınladığım yazılım ile 0607 seri nolu H-2304 kodlu cihazda divxlerde altyazı problemi giderilmiş durumdadır. Kendilerine teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

http://r apidshare.de/files/38505767/2304_IkiSat_rAltyaz__Deneme_MTK.rar.html

merhaba. ben bu güncellemeyi yaparken cihaz önce dvd yuvasını acti ve sonra da takild kaldi. şimdi de cevap vermiyor. kapadim actim ancak ısrarla cevap vermiyor ve hiç bir tuş çalışmıyor. size ne yapmalıyım?

• Arkadaşlar ben de cihazı 2 ay kadar önce almıştım (HDMI promosyonlu olarak), şimdiye kadar deneme imkanım olmamıştı ama geçen gün 120GB'lik FAT32 formatlı WD 2.5 inç'lik harddiskimi bağladım (%98 dolu). Cihazı tanıdı tanımasına ama yaklaşık 2-3 dk kadar bekletiyor ilk algılamada. Bu da oldukça sıkıcı bir durum tabi ki. Bunun dışında film oynamakta iken bir sonraki klasördeki filme geçiş 'Next' tuşu ile malesef yapılamıyor ki bu durum da oldukça kötü. Sizdeki harddisklerde de algılama bu kadar zaman alıyor mu?

NOT: Ben örneğin dizileri genelde aşağıdaki şekiilde yerleştiriyorum. Bir sonraki klasöre film oynarken geçmek için illa ki klasör menüsüne dönmek gerekiyor. Gönül isterdi ki aşağıdaki örnekte Lost S01E01.avi oynamakta iken 'Next' tuşuna bastığımda Lost S01E02.avi oynamaya başlasın.

Root
    -- Lost (klasör)
    ---- Lost S01E01 (klasör)
    ------ Lost S01E01.avi
    ------ Lost S01E01.srt
    ---- Lost S01E02 (klasör)
    ------ Lost S01E02.avi
    ------ Lost S01E02.srt
    ---- Lost S01E03 (klasör)
    ------ Lost S01E03.avi
    ------ Lost S01E03.srt
    -- Prison Break (klasör)
    ---- Prison Break S01E01 (klasör)
    ------ Prison Break S01E01.avi
    ------ Prison Break S01E01.srt
    ---- Prison Break S02E02 (klasör)
    ------ Prison Break S02E02.avi
    ------ Prison Break S02E02.srt
    ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Witchdoktor

Arkadaşlar ben de cihazı 2 ay kadar önce almıştım (HDMI promosyonlu olarak), şimdiye kadar deneme imkanım olmamıştı ama geçen gün 120GB'lik FAT32 formatlı WD 2.5 inç'lik harddiskimi bağladım (%98 dolu). Cihazı tanıdı tanımasına ama yaklaşık 2-3 dk kadar bekletiyor ilk algılamada. Bu da oldukça sıkıcı bir durum tabi ki. Bunun dışında film oynamakta iken bir sonraki klasördeki filme geçiş 'Next' tuşu ile malesef yapılamıyor ki bu durum da oldukça kötü. Sizdeki harddisklerde de algılama bu kadar zaman alıyor mu?

NOT: Ben örneğin dizileri genelde aşağıdaki şekiilde yerleştiriyorum. Bir sonraki klasöre film oynarken geçmek için illa ki klasör menüsüne dönmek gerekiyor. Gönül isterdi ki aşağıdaki örnekte Lost S01E01.avi oynamakta iken 'Next' tuşuna bastığımda Lost S01E02.avi oynamaya başlasın.

Root
    -- Lost (klasör)
    ---- Lost S01E01 (klasör)
    ------ Lost S01E01.avi
    ------ Lost S01E01.srt
    ---- Lost S01E02 (klasör)
    ------ Lost S01E02.avi
    ------ Lost S01E02.srt
    ---- Lost S01E03 (klasör)
    ------ Lost S01E03.avi
    ------ Lost S01E03.srt
    -- Prison Break (klasör)
    ---- Prison Break S01E01 (klasör)
    ------ Prison Break S01E01.avi
    ------ Prison Break S01E01.srt
    ---- Prison Break S02E02 (klasör)
    ------ Prison Break S02E02.avi
    ------ Prison Break S02E02.srt
    ...

bende de aynı diskten var. ben 10GB fat32 ve kalanı da NTFS olacak şekilde kullanıyorum. Algılama süresi uzun tabi, normaldir de. Next tuşuyla diğer klasöre geçmemesi de normal olabilir. Yazılımı yapan o şekilde düşünmüş. Sonuçta örneğin A filmi ile B filmi de olabilir aynı disk içinde, gerek duymamış. Next aynı klasör içindeki dosyalarda çalışıyor. Hatta next'e basmadan kendi otomatik geçiyo. Next'in o şekilde geçişine ihtiyacım olmadı hiç açıkçası

• quote:

Orjinalden alıntı: Tilkea.

Playerı 5.1 le kullanan var mı , girişleri doğru bir şekilde taktım fakat ses alamadım , bir ayar yapmak falan mı gerekiyor yoksa birşeyi eksik mi yaptım , yardımcı olabilecek var mı?

trdient 2304h 1207 kodlu dvd playerıma microlab fc861 5.1 ses sistemi aldım.bağlantıları doğru bağlayarak 5.1 destekleyen bir dvd ile denedim.fakat ses 2.1 şeklinde ses geldi.audio menüsünde 5.1 seçimi yapabileceğim seçenek varmış.fakat ben bunu benim menüde göremedim.dvd player lcd ye hdmi kablosu ile bağlı.ayrıca menünün içinde speakerları test edebildiğimiz bir bölüm var.orda herbir speakerın çalıştığını test ettim.ses sinema sisteminde de 5.1 seçili genede 5.1 ses alamıyorum.yapmam gereken ayar ve bağlantıları açıklarsanız sevinirim.
  • Benim tavsiyemle bir arkadaşım da TGAR'dan Trident 2304 aldı ancak dual seslendirmeli (ingilizce + türkçe vb) divx/xvid/avi dosyalarında ikinci seslendirmeyi seçmeyi başaramamış (normalde bendeki 3 yıllık Kawai bile bunu beceriyordu). Bu konuda çözüm öneriniz var mı?
  • bir arkadaşımız player'dan çekilen 1-2 fotoğraf koymamı rica etti. Şu an evde olmadığım için Plazmamı ilk aldığımda deneme amaçlı çektiğim fotoların bulunduğu sayfanın adresini veriyorum.

Daha sonra player'dan başka fotolar eklerim. Da Vinci olan player'dan...

http://forum.donanimhaber.com/m_12957632/mpage_71/key_/tm.htm

Tv Panasonic 50PV70F

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msaltik -- 8 Nisan 2008; 12:33:59 >
  • Benim sormak istediğim konu şöyle; Divx altyazılarının okunma zorluğunu gidermek için bir yazılım çıkarılmış. Bu konudaki yazılarınızda mtk.bin dosyasının indirilmesi gerektiğini söylemişsiniz. Bu dosya nasıl kuruluyor? Daha önce deneyen arkadaş var mı acaba? Bi sorun çıkıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: umita

Benim sormak istediğim konu şöyle; Divx altyazılarının okunma zorluğunu gidermek için bir yazılım çıkarılmış. Bu konudaki yazılarınızda mtk.bin dosyasının indirilmesi gerektiğini söylemişsiniz. Bu dosya nasıl kuruluyor? Daha önce deneyen arkadaş var mı acaba? Bi sorun çıkıyor mu?

FAT32 formatlı bir flashdisk'e MTK.BIN dosyasını yazıp cihazı açın, sonra kumandadan USB düğmesine bastığınızda USB flash diski okumaya başladığında güncellemeyi yapacak. Bu esnada CD/DVD sürücüde de disk olmaması gerekiyor.

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=399531&page=10

Bu sayfadaki 'sidekick' adlı arkadaşın hazırladığı güncellemenin direkt link'i ise şu:
    http://rapid share.com/files/100923713/Sidekick.v3_H2304.rar.html

NOT: Bu güncelleme sadece Trident H2304-0607 sürümlü cihazlar içindir. Cihazın arkasındaki plakette sürüm numarası yer alıyor. 0907 ve 1207 sürümler için uygun değildir.

• Öncelikle hızlı cevap için çok teşekkür ederim. Bu akşam hemen deneyeceğim. Olumlu olumsuz bilgi vereceğim. Seri numarası olayını biliyorum. Satın almadan önce seri numarasını kontrol ettim ve belirttiğin gibi 0607 ile biten sürümlü cihazdan satın aldım. Bu arada seri numarası kutu üzerinde minicik de olsa belirtilmiş, bu çok güzel. Kutuyu açmak gerekmiyor.

Selamlar...
  • arkadaşım hayırlı olsun öncelikle...
    benim 50" olduğu için altyazıların küçüklük olayını çok dert etmedim. Gözler de sağlam maaşallah, o yüzden hiç bakmadım o konuya. Özelden de msj atmışsın ikisini bi arada çıkarıyım dedim. Ama yukarıdaki gibi yapıp sonuç alan arkadaşlar var.
  • Tekrar merhaba,

Alt yazı sorunu için firmware update'i yaptım. İlk önce alt yazıların çıkmadığını gördüm. Ama setup kısmında default gelen "FONT1" yerine "FONT6'ı denedim. Böylelikle alt yazı çıkmaya başladı. Çok da okunaklı ve düzgün hale geldi. Bende de Panasonic 50PV7F plazma var ama yine de update etmeden önce alt yazını büyüklüğü ve şekli beni rahatsız ediyordu. Bu firmware update'ini şiddetle tavsiye ederim. Daha önce canımı sıkan birçok problemi halletmişler. Menülerin yazısı şekli şemali çok değişmiş. Nelerin değiştirildiği beni cevaplayan arkadaşımın verdiği linklerde mevcut. Bu yazılımı yapan arkadaşın da eline sağlık.

Bir de WD'ın kısa olan usb kablosu ile 2,5" ext harddiski çalıştırdım. Çalıştıramayan arkadaşlara tavsiyem kalın ve kısa olan usb kablo ile denesinler. Diskin dömesi için ihtiyaç duyulan amper kısa ve kalın ile aktarılabiliyor.

Bu ürünün eksileri sanırım giderek azalıyor. Umarım MP4 uzanıtlı dosyaları okuyamama problemi de çözülebilir. Çünkü cep telefonumdaki görüntüleri mecburen avi formatına çevirmek zorunda kalıyorum. Birde kullandığım program görüntü kaybına sebep oluyor.

Yardımlarınızdan ve bu güzel paylaşımlarınız için tekrar teşekkür ederim...

• Arkadaşlar, bir de başka bir sorum olacak. Dual audio seçeneği olan BR Rip dosyalarında Türkçe için problem oluyor mu?
  • panasonicli kardeşim merhaba tekrar, seninkinin 70F'si de bende var. Panasonicliler konu başlığına da gel arada, kayıt ettir kendini,

konuya gelirsek çift sesli filmlerde 1. sesi oynatıyor, ikinciye geçiş yok. Yazı boyutu için aylarca uğraştı arkadaşlar, emeklerini kötülemeyelim ama bu daha önemli bir konuydu, keşke bunu yapsalardı.
  • quote:

Arkadaşlar, bir de başka bir sorum olacak. Dual audio seçeneği olan BR Rip dosyalarında Türkçe için problem oluyor mu?

Evet malesef dual audio filmlerde şimdilik sadece ilk seslendirme çalışıyor. Bu nedenle ben dual filmlerde arşivleme öncesinde VirtualDubMod ile Türkçe'yi ilk dil olacak şekilde düzenliyorum. Umarız bu durumu da hallederler.
  • Panasonicli olarak kaydolucam Selamlar...
  • quote:

Panasonicli olarak kaydolucam Selamlar...

bekleriz hocam, gelmediğin hata
  • H-2304 1207 Modeli yeni aldım acıkcası hic arastırma imkanım olmadı alırken aceleye geldi biraz ve simdide sorunlar bas göstermeye basladı.Daha 2.gün olmasına karsın ;
    -.mp4 ve .divx formatlarını görmüyor
    - alt yazılar haddinden kücük 1 metre mesafede bile zor okunuyor ve parlıyor
    -AVIAddXSub programıyla yapılan avi larda icine gömülü altyazıları ve idx/sub seklinde olanları okumuyor
    -Bellekte yüksek sayıda fotograf olunca makina kitleniyor..

Simdi bu modelle altyazılı film izleyemiyorum sizce ne yapayım?Mtk chipsetli diil sanırım 1207 serisi net bi acıklama bulamadım ama varmı bilgisi olan?Degistirmeyi düsünüyorum,tavsiye edebileceginiz yukardaki sorunlar olmayan bi marka varmı...

Cevaplarınız icin simdiden tskler...
  • Arkadaşlar şu anda bu player'ı en uygun fiyata nerede bulabilirim. Ankaradayım. Ama internetten de alabilirim.
  • ben zamanında HB'den almıştım. 2m HDMI kablo da hediyeleri vardı. o şekilde 112/8 olarak almıştım. Bi ara tükenmişti, şimdi geldi mi bilmiyorum. Bi bak istersen
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.