2 hafta öncesine kadar bende aldım. Şu anlık sadece dvd lerde kullandıgım icin bi problem çıkarmadı. Usb den hiç denemedim üründen memnunum. Sırf hdmi cıkısı var diye aldım yoksa aynı fiyata sony dvd player vardı.
Artık Trident alan yok heralde
Şu dual-audio içeren videolar için de çözüm bulunabilseydi piyasanın en iyi player'ı olabilirdi. Onun dışında pek bir problemi yok bence.
alt yazı düzelsin diye internetten indirdiğim dosyayı yuklerken elektrik gitti geldi cihaz uçtu
tık yok
servise götürmeden ne yapabilirim bir fikri olan var mı
şimdiden teşekkurler
trident H230 cihazını nerden alabilirim bilen varmı arkadaşlar?
Bugün evkur Bağcılar mağazasından siparişi verdim yarın eve gelecek kısmetse,ben dayıoğlundakinde denedim hdd hiç problem çıkartmadı tıkır tıkır çalıştı ve görüntü süperdi,şimdi yorumları da okudum tatmin oldum.Bilgi veren ve görüş bildiren tüm arkadaşlara teşekürler...
Fiyatı 128 ytl 12 taksit...
quote:
Orjinalden alıntı: necayip
Bugün evkur Bağcılar mağazasından siparişi verdim yarın eve gelecek kısmetse,ben dayıoğlundakinde denedim hdd hiç problem çıkartmadı tıkır tıkır çalıştı ve görüntü süperdi,şimdi yorumları da okudum tatmin oldum.Bilgi veren ve görüş bildiren tüm arkadaşlara teşekürler...
Fiyatı 128 ytl 12 taksit...
hala satılıyomu bu cihaz, bravo valla
merhaba
bu aletin kumandası lazım
ankarada keçiören ya da kızılay da servisi var mı acaba
quote:
Orjinalden alıntı: cemusta
merhaba
bu aletin kumandası lazım
ankarada keçiören ya da kızılay da servisi var mı acaba
ben kumanda satan yerlerde buna çok benzeyen kumandalar görmüştüm, o tarz yerlerden de bakabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme