Şimdi Ara

TRIDENT H-2304 HDMI/USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
2
Favori
22.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaslar artık bende trident h-2304 sahibi oldum bugün evkurdan peşin 83 ytlye aldım.ellerinde yoktu yarın öğleden sonra gidip alıcam aksama inceledikten sonra tekrar yazarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemusta

h2304 ile usb deneyimi son durum

4 GB 400 GB ve 500 GB de sorun yok çalışıyor

okuma suresi artabiliyor

bekleme sırasında bazan hdmi de yeşil ekrana dusuyorum çıkart tak ile halloluyor

ama

bunun kalıcı bir durum olmadıgını dusunuyorum

ona gerek yok. tv'nin başka bir moduna geç. mesela digiturke falan geç sonra hemen HDMI'a dön. çok çok ender olan bir durum
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaST3rLY

evet arkadaslar artık bende trident h-2304 sahibi oldum bugün evkurdan peşin 83 ytlye aldım.ellerinde yoktu yarın öğleden sonra gidip alıcam aksama inceledikten sonra tekrar yazarım.

hayırlı olsun dostum. kullanmaya başla çok dua edeceksin bize. bu hizmete 83YTL verdiğine inanamayacaksın
  • inş.sağolasın incelemeni okudum ztn baya güzel oldugunu düşünüyorum.sana bir şey sorcam ozaman bu upscale özelliği diğer pahalı ürünlerle kıyasladıgımızda çok farklı oluyormu sen memnunmusun görüntü kalitesinden.
  • quote:

inş.sağolasın incelemeni okudum ztn baya güzel oldugunu düşünüyorum.sana bir şey sorcam ozaman bu upscale özelliği diğer pahalı ürünlerle kıyasladıgımızda çok farklı oluyormu sen memnunmusun görüntü kalitesinden.

kardeş ben sadece LG 298H modelinin performansını izlemiştim. onu bacanağın 82 ekran LCD'sinde seyretmiştim. orjinal DVD ile. bnm tv'im ise 50Pv70F yani 127 ekran. 1.5 kat fark olmasına rağmen görüntüde hiçbir bozukluk yok. düşük çöz.lü örneğin 560*??? li filmlerde bile bence başarılı. DVD'ler ise biraz daha iyi tabi. o yönden bir şüphen olmasın. 720x??? çöz.lü divx filmler (ve tabiki DVD'ler) daha güzel sonuç verecektir sonuçta. birçok yönden başarılı bir player sahibi oldun. dediğim gibi eksi sayılabilecek özelliği altyazılar küçük gelebilir ki bnm için öyle bi sorun yok ve de altyazı dosyasını seçtirmiyor. ama o da sorun değilki zahmet edip film dosyasıyla aynı isme getirirsin olur biter. hatta bir keresinde deneme amaçlı aynı klasör içine farklı bir adla koydum (USB üzerinden) onu bile okudu. bunlar ıvır zıvır özellikler çok önemli değil bence

• çok saol hem incelemen hemde bilgilendirdiğn için.
  • şu DTS olayını bir arkadaş denese kesin bir sonuç çıksa bende alıcam. olmazsa philips DVP 5980/12 alıcam
  • DTS yi nasıl deneyeceğim ? DTSli ses sistemi felan gerekmiyorsa ben denerim.
  • güzel kardeşim 5980 modelinin USB'den sadece mp3 ve JPEG oynattığını biliyor musun?

fiyatı da 190 YTL...

düzeltme : "altyazı konusunda problemli olduğunu yazmıştım, yanlış hatırlıyor olabilirim diye sildim"

quote:

Orjinalden alıntı: tnakresss

şu DTS olayını bir arkadaş denese kesin bir sonuç çıksa bende alıcam. olmazsa philips DVP 5980/12 alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msaltik -- 14 Şubat 2008; 10:24:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: msaltik

güzel kardeşim 5980 modelinin USB'den sadece mp3 ve JPEG oynattığını biliyor musun?

fiyatı da 190 YTL...

düzeltme : "altyazı konusunda problemli olduğunu yazmıştım, yanlış hatırlıyor olabilirim diye sildim"

quote:

şu DTS olayını bir arkadaş denese kesin bir sonuç çıksa bende alıcam. olmazsa philips DVP 5980/12 alıcam

dostum doğru söylüyorsunda DTS benim için önemli. bir emin olsak hemen alıcam.

@thdentist dostum bildiğim kadarıyla dts destekli bir ses sistemine dijital olarak bağlaman gerekiyor.
  • ne yazık ki DTS li ses sistemim yok
  • evet arkadaşlar dvd player geldi ve hemen kurdum dvd filmlerle test ettim görüntü kalitesi baya hoşuma gitti çok memnun kaldım dvd leride çabucak okuması çok hoş bu fiyata çok iyi bir player tek beğenmediğim yanı kumandası okadar:) almak isteyen gönül rahatlığı ile alabilir.
  • hayırlı olsun, kumandanın play,pause, ses açma ve kapama tuşları daha merkezi ve büyük olsa çok daha iyi olurmuş.
  • evet bencede cok ince ve ufak yapmıslar acaba baska kumanda satın alarak yapalırmı bunlar varmıdır bole bir imkan.
  • universal kumandalar var fakat şık olanları divx playerdan daha pahalı
  • quote:

evet arkadaşlar dvd player geldi ve hemen kurdum dvd filmlerle test ettim görüntü kalitesi baya hoşuma gitti çok memnun kaldım dvd leride çabucak okuması çok hoş bu fiyata çok iyi bir player tek beğenmediğim yanı kumandası okadar:) almak isteyen gönül rahatlığı ile alabilir.

hayırlı olsun. inceleme yazımı okuduysan ztn medyaları okuma hızının çok iyi olduğunu yazmıştım. memnun kalmana sevindim
  • hayırlı olsun dostlar. sorularıma bir cevap alsam bende alıcam hala bekliyorum. minton ile idare ediyoruz.
  • kardeş bu durumda bizzat kendin denemen gerekecek, ben de müzik setime bağlayıp dinliyorum çünkü. ama kullandığın ses sisteminde optik giriş var. DTS falan ses çözücüleri de içinde var dyie biliyorum. playerda olmasına gerek var mı???

quote:

hayırlı olsun dostlar. sorularıma bir cevap alsam bende alıcam hala bekliyorum. minton ile idare ediyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: msaltik

kardeş bu durumda bizzat kendin denemen gerekecek, ben de müzik setime bağlayıp dinliyorum çünkü. ama kullandığın ses sisteminde optik giriş var. DTS falan ses çözücüleri de içinde var dyie biliyorum. playerda olmasına gerek var mı???

quote:

hayırlı olsun dostlar. sorularıma bir cevap alsam bende alıcam hala bekliyorum. minton ile idare ediyoruz.

playerda DTS out olması lazım dostum. mintonda var diyor ama yok. aletin üzerinde yazıyor ama içinde yok

• @msaltik dostum bu cihazın kullanma kılavuzunda DTS ile ilgili birşeyler yazıyormu? bakabilirsen sevinirim dostum. tridenti aradım ancak kendi ürünlerinden kendilerininde haberi yok . telefonda konuştuğum kişi bu cihazın özelliklerini benim kadar bile bilmiyordu
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.