Şimdi Ara

TRIDENT H-2304 HDMI/USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
2
Favori
22.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlıyorum resimlere baktım alt yazılar o kadar da kötü değil. 2 gb usb diskim var, bunun üzerinden film izlerken sorun çıkarırmı?
  • aldığımdan beri toplam 10 kere optik okuyucuyu kullandım geri kalanın hepsi USB den, bu yüzden hiç bir sıkıntı yaşamayacağını garanti ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: thdentist

aldığımdan beri toplam 10 kere optik okuyucuyu kullandım geri kalanın hepsi USB den, bu yüzden hiç bir sıkıntı yaşamayacağını garanti ederim

oo süper o zaman bende düşünüyodum kim uğraşacak cd ye yazmaya diye. bilmiyorum tabii piyasayı tüm divx oynatıcılarında var bu özellik neyse tvden anlarmısın ? anlarsan bi yardım edebilirmisinhttp://forum.donanimhaber.com/m_21064038/mpage_1/key_//tm.htm#21070463

• açıkcası tv ve divx playerdan çok iyi anlamam. Sahip olduğum malı kullanma tecrübelerimle yazıyorum,bir kullanıcı olarak deneyimlerimi paylaşıyorum, o yüzden ne dersem yanıltıcı olur
  • arkadaslar trident h2304 ü istanbulda alabilceğim yerleri yazarmısınız bende almak istiyorum yardım edermisiniz.
  • ben tridenti aradım web sitesinden telefonunu alıp, verdiği satış noktaları arasında evime en yakın olan evkur'du, oradan aldım. Aynı yolu deneyebilirsin
  • istanbul'da alınacak yer arayan arkadaş gittigidiyor'da bir kişi satıyor. 63 YTL Adamın dükkanı Esenler'de. Ben internet üzerinden aldım ürün yarın veya bugün elime geçer. Olumlu veya olumsuz durumdan sizi haberdar ederim. Birkaç gün daha bekleyin bence.
  • evkurdan alan arkadasım sen ne kadara aldın evkur burdada var olmadı ordan alabılırım
  • 97 liraydı yanlış hatırlamıyorsam
  • saol nasıl memnun musun ben de almayı düşünüyorum yoksa fiyat farkı verip başka bir player öneriyor musun?
  • memnunum, önceki sayfaları incelersen msaltik arkadaşın incelemesi artıları eksileri belirtildi, bir bak kafana yatarsa alırsın
  • eyvallah çok sağol
  • ya arkadaslar bilhassa dentist arkadasım upscale yaptınmı hiç görüntü performansı nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaST3rLY

ya arkadaslar bilhassa dentist arkadasım upscale yaptınmı hiç görüntü performansı nasıl?

aldığımdan beri hdmi ile kullanıyorum zaten. niye bu kadar dert ettin kendine onu anlamıyorum

Edit : Hdmi derken 720p ye upscaleden bahsediyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thdentist -- 12 Şubat 2008; 1:06:08 >
  • TF den Podilusi arkadaşın yayınladığı, kendisinden izin alarak burada yayınladığım yazılım ile 0607 seri nolu H-2304 kodlu cihazda divxlerde altyazı problemi giderilmiş durumdadır. Kendilerine teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

http://r apidshare.de/files/38505767/2304_IkiSat_rAltyaz__Deneme_MTK.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thdentist -- 12 Şubat 2008; 1:16:58 >
  • yok ya dert etmedim:) alcam artık kararımı verdim sağolun.
  • eğer seri numarası 0607 ile başlıyorsa H2304 de altyazı sorunu da giderildi. alırken kutuyu açma şansınız varsa 0607 ile başlayanı tercih edin
  • h2304 ile usb deneyimi son durum

4 GB 400 GB ve 500 GB de sorun yok çalışıyor

okuma suresi artabiliyor

bekleme sırasında bazan hdmi de yeşil ekrana dusuyorum çıkart tak ile halloluyor

ama

bunun kalıcı bir durum olmadıgını dusunuyorum
  • peki DTS varmı cihazda? varsa tam benlik olucak.
  • koaksiyel var ama DTS yi bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.