Şimdi Ara

TRIDENT H-2304 HDMI/USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
2
Favori
22.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten öyle mi diyorsun ? Yani allah korusun teknik servisle uğraşmak istemiyorum ..Alayım evde dursun , çatır çatır filmimi izliyeyim .DTS , USB , Sorunsuz altyazı istiyorum . Ve dediğin gibi başka da divx player bulamadım . Hani dedim siz bunu aldıysanız buna benzer modelleri de incelemişsinizdir ,diye size bir danışayım dedim ... İsmi geçen forumlarda ve divxle alakalı olan forumların hepsini araştırıyorum , hatta aynı mesajları o forumlara da attım , seçenek çok olsun diye fakat bu divxplayer'dan başkası da bana hitap etmiyor . Bir şey daha sormak istiyorum müsadenizle . Bu ürünü İzmir'den veya internet aracılığı ile alabileceğim , güvenilir bir site veya mağaza biliyor musunuz ? Cevabın için çok teşekkür ederim . Sanırım bu ürünü alacağım ama satan bir mağaza bulmam şart

• quote:

Orjinalden alıntı: jackosman

Gerçekten öyle mi diyorsun ? Yani allah korusun teknik servisle uğraşmak istemiyorum ..Alayım evde dursun , çatır çatır filmimi izliyeyim .DTS , USB , Sorunsuz altyazı istiyorum . Ve dediğin gibi başka da divx player bulamadım . Hani dedim siz bunu aldıysanız buna benzer modelleri de incelemişsinizdir ,diye size bir danışayım dedim ... İsmi geçen forumlarda ve divxle alakalı olan forumların hepsini araştırıyorum , hatta aynı mesajları o forumlara da attım , seçenek çok olsun diye fakat bu divxplayer'dan başkası da bana hitap etmiyor . Bir şey daha sormaktsı istiyorum müsadenizle . Bu ürünü İzmir'den veya internet aracılığı ile alabileceğim , güvenilir bir site veya mağaza biliyor musunuz ? Cevabın için çok teşekkür ederim . Sanırım bu ürünü alacağım ama satan bir mağaza bulmam şart

yalnız bir konuda uyarayım seni, altyazı boyutu biraz küçüktür. önceki syaflarda ermiş olduğum fotolara mutlaka bak. bana çok küçük gelmiyo ama bazı arkadaşlar rahatsız olmuştu. bulabileceğin yer olarak HEPSİB...... yı öneririm. yanında 2m HDMI kablo veriyordu 113/12YTL

başka soracağın bişe olursa cevaplarım. ben LG, Philipsi samsung, toshiba başlıklarını kelime kelime okudum. bu ürünü görene kadar divx player olayından vazgeçmiştim. çünkü bahsettiğim modellerin çok aptal eksikleri var. mesela philips'in USB'sinden sadece mp3 dinleyip foto izleyebiliyosun. e hani divx olayı yok...

• Ben de üç-dört gündür DVD oynatıcıları inceliyorum. Bir türlü karar veremedim. İşte aradığım budur diyebileceğim bir cihaz bulamadım. Cihazlarla ilgili yorumları okuduğumda kullanıcıların bazılarının olumlu, bazılarının olumsuz görüş bildirdiklerini görünce kararsız kaldım. (Olumlu görüşlerin yanında olumsuzların da olması gayet doğaldır; zaten bunu eleştirmek amacı ile söylemedim).

Sanırım sonunda Trident H2304' te karar kıldım. Yarın almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 4 Şubat 2008; 19:55:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Ben de üç-dört gündür DVD oynatıcıları inceliyorum. Bir türlü karar veremedim. İşte aradığım budur diyebileceğim bir cihaz bulamadım. Cihazlarla ilgili yorumları okuduğumda kullanıcıların bazılarının olumlu, bazılarının olumsuz görüş bildirdiklerini görünce kararsız kaldım. (Olumlu görüşlerin yanında olumsuzların da olması gayet doğaldır; zaten bunu eleştirmek amacı ile söylemedim).

sevgili akay635 önceki sayfalarda player'la yazdığım 1-2 şey var. bi inceleme yazısı. ona bi bakmanı tavsiye ederim. bir de almayı düşünüyosan HEPSİB.....'da 2m altın uçlu HDMI kabloyla birlikte 113/12 YTL'ye satılıyor. haberin olsun

• Şu anda ürün stokta olmadığı için alım yapılamıyor . Bir arayıp sormak lazım . Kusuruma bakma , player terimleri konusunda eksiklerim var . HDMI ile 55 ekran tüplü Sony televizyonumun arkasından Scart ile görüntü sağlıyabilir miyim ? Gerçi soru biraz ters oldu..HDMI ile değil , Scart ile görüntü elde edebilir miyim olacaktı.Daha sonra da ileride HDMI destekli bir tv aldığımda da geleceğe yatırım yapmış oluyorum sanırım ?
  • konu teknoloji olunca geleceğe yatırım yapmak sadece cüzdanınızı üzer. eğer yakın zamanda HDMI girişi olan bir tv almayacaksanız aynı ürünün 2303 modelini almanızı öneririm. bunun yanında bu player ile de tabii ki scart-scart şeklinde görüntü alabilirsiniz. işinize yarayacak tüm bağlantı türleri üzerinde mevcut. başka yardım edeceğim bi konu olursa seve seve, kusurluk bi durum olmaz. saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: jackosman

Şu anda ürün stokta olmadığı için alım yapılamıyor . Bir arayıp sormak lazım . Kusuruma bakma , player terimleri konusunda eksiklerim var . HDMI ile 55 ekran tüplü Sony televizyonumun arkasından Scart ile görüntü sağlıyabilir miyim ? Gerçi soru biraz ters oldu..HDMI ile değil , Scart ile görüntü elde edebilir miyim olacaktı.Daha sonra da ileride HDMI destekli bir tv aldığımda da geleceğe yatırım yapmış oluyorum sanırım ?

• quote:

Orjinalden alıntı: msaltik

quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Ben de üç-dört gündür DVD oynatıcıları inceliyorum. Bir türlü karar veremedim. İşte aradığım budur diyebileceğim bir cihaz bulamadım. Cihazlarla ilgili yorumları okuduğumda kullanıcıların bazılarının olumlu, bazılarının olumsuz görüş bildirdiklerini görünce kararsız kaldım. (Olumlu görüşlerin yanında olumsuzların da olması gayet doğaldır; zaten bunu eleştirmek amacı ile söylemedim).

sevgili akay635 önceki sayfalarda player'la yazdığım 1-2 şey var. bi inceleme yazısı. ona bi bakmanı tavsiye ederim. bir de almayı düşünüyosan HEPSİB.....'da 2m altın uçlu HDMI kabloyla birlikte 113/12 YTL'ye satılıyor. haberin olsun

Baştan sona okumuştum bu konuyu; bir daha okumakta fayda var.

Hepsiburada' da kalmamış bu ürün. Zaten görerek deneyerek almak istiyordum. Bugün mağazaları dolaşacağım; bulursam büyük ihtimalle alırım.
    Teşekkürler...

• HB dışındaki sitelerde 95YTL civarına da vardı sanırım. ama onlarda HDMI kablo yoktu. HDMI kabloyu ucuza bulabileceksen o da düşünülebilir. mağazalarda yine de gör tabi. aklınsa soru işareti kalmaz. 1-2 güvendiğin DVD fln götürürsün, USB falan. DVD'leri okuma hızına bayılacaksın ztn. ben DVD'yi koyup arkamı dönüp oturana kadar okumuş oluyo. 8.5GB'lik kendi yazdığım divx barındıran DVD'leri bile...
  • Bugün bir çok dükkana baktım; Trident H2304 yok. H serisinin hiç bir modeli yok. Bazı dükkanlarda K serisini gördüm (K2032-2303-2304-2305). Bunlarda da USB ve hafıza kartı girişi var. Emin değilim ama HDMI yoktu herhalde. K serisi hakkında bilgim olmadığı için almadım tabi.
  • bugün kadıköy evve mağazasında 2304 66 ytl'ye gördüm.k serisi h serisi pek bilemiyorum fakat hdmi yazısı vardı üstünde.ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
  • K serisi hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar. Bir çok dükkanda K2304 ve K2305 modelini gördüm bugün. H serisine hiç rastlamadım.
    K2305' i kısa süreliğine olsa da inceledim. Gayet şık ve kaliteli göürünüyordu. Üzerinde HDMI çıkışı göremedim. Belki HDMI vardır; ben görememişimdir.

K2305' in özellikleri aşağıda;

USB ve SD Kart Girişi
    Ultra ince yapılı .
    DVD, DIVX, VCD, SVCD, HDCD, CDDA, DVCD, MP3 ve CD Oynatıcı
    CD-R/CD-RW ve DVD, DVD-R/-RW, DVD +R/+RW Disk türlerini destekleme
    Kodak picture cd uyumlu. Resim dosylarını slayt şeklinde gösterebilme.
    Farklı Açılar
    DivX 4.12, DivX 5.11, DivX Pro, Xvid ,MPEG4 uyumlu
    Koaksiyel, Optik- S/PDIF, 5+1 Kanal ve Stereo ses bağlantısı
    Analog 5.1 Çıkış
    Dolby Pro-Logic
    Dolby Digital Çıkış
    Dolby Digital / DTS 5.1 Çıkış
    En inceAyrıntısına kadar menüden ses Ayarları
    Progressive Scan özelliği
    CD içindeki klasörleri görebilme ve klasör sistemini kullanarak parça seçme
    Repeat özelliği .Diskin Kaldığı yerden başlayabilme
    Go to Özelliği
    PAL/MULTI/NTSC sistemlerine uyumluluk
    Normal ekran ve geniş ekran seçimi 4:3 Pan & Letter Box anve 16:9 Geniş Ekran
    A/V Scart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 6 Şubat 2008; 20:30:38 >

• quote:

arkadaşlar 120Gb Western Digital harici diskimi de çalıştırmayı başardım. sorun kablodaymış. ince bir kablo yüzünden yeterli güç gitmiyordu heralde. yeni kabloyla sorun kalmadı. alacak arkadaşların dikkatine...

sayın msaltik,

ben de bugün K2304 model tridentimi teslim aldım. usb portunu wd 80gb 2,5'luk harici diskimle (tamamı tek bölüm ve fat32 ile biçimlendirilmiş, tamamına yakını dolu durumda) denedim. sizin ilk denemelerinizde olduğu gibi ben de çalıştıramadım. makine çalışırken harddiski taktığımda diskin ışığı şiddeti azalıp çoğalarak yanıyor durumunda idi ancak disk dönme titreşimi yoktu. daha sonra uzaktan kumanda ile makineyi kapatıp, yeniden açtığımda bu sefer ışık kesintisiz yanıyor ve disk dönüyordu. çalışacak galiba dedim ama kumanda üzerindeki usb tuşuna basıp içini görmek istediğimde harddiskten okumaya çalışan kafanın tık tık sesini duydum.sanki kafa atma sesi gibi düşünün. enerjinin yeterli gelmediğini düşündüm ve elimdeki wd digitalin hediyesi iki usb kabloyu da (wd arızalandığından değiştirmişlerdi ilkini bu nedenle ilk cihazın kablosu da elimde kalmıştı :)) denedim. birisi ince idi diğeri ise kalındı kabloların. bir de mp3 playerin ince bir usb kablosunu denedim. her üç kabloda da sonuç değişmedi. çalıştırmayı başaramadım. sizin yaptığınız gibi iyi bir usb kablo ile sorunu çözebileceğimi düşünüyorum. siz çalıştıran usb kabloyu nereden aldınız? uzunluğu ne kadardı? fiyatı neydi? markası neydi? gibi sorularla yanıt verirseniz ve atladığım bir nokta olup olmadığını bildirirseniz beni bahtiyar edeceksiniz.

sevgi ve saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercumende -- 7 Şubat 2008; 17:00:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ercumende

quote:

arkadaşlar 120Gb Western Digital harici diskimi de çalıştırmayı başardım. sorun kablodaymış. ince bir kablo yüzünden yeterli güç gitmiyordu heralde. yeni kabloyla sorun kalmadı. alacak arkadaşların dikkatine...

sayın msaltik,

ben de bugün K2304 model tridentimi teslim aldım. usb portunu wd 80gb 2,5'luk harici diskimle (tamamı tek bölüm ve fat32 ile biçimlendirilmiş, tamamına yakını dolu durumda) denedim. sizin ilk denemelerinizde olduğu gibi ben de çalıştıramadım. makine çalışırken harddiski taktığımda diskin ışığı şiddeti azalıp çoğalarak yanıyor durumunda idi ancak disk dönme titreşimi yoktu. daha sonra uzaktan kumanda ile makineyi kapatıp, yeniden açtığımda bu sefer ışık kesintisiz yanıyor ve disk dönüyordu. çalışacak galiba dedim ama kumanda üzerindeki usb tuşuna basıp içini görmek istediğimde harddiskten okumaya çalışan kafanın tık tık sesini duydum.sanki kafa atma sesi gibi düşünün. enerjinin yeterli gelmediğini düşündüm ve elimdeki wd digitalin hediyesi iki usb kabloyu da (wd arızalandığından değiştirmişlerdi ilkini bu nedenle ilk cihazın kablosu da elimde kalmıştı :)) denedim. birisi ince idi diğeri ise kalındı kabloların. bir de mp3 playerin ince bir usb kablosunu denedim. her üç kabloda da sonuç değişmedi. çalıştırmayı başaramadım. sizin yaptığınız gibi iyi bir usb kablo ile sorunu çözebileceğimi düşünüyorum. siz çalıştıran usb kabloyu nereden aldınız? uzunluğu ne kadardı? fiyatı neydi? markası neydi? gibi sorularla yanıt verirseniz ve atladığım bir nokta olup olmadığını bildirirseniz beni bahtiyar edeceksiniz.

sevgi ve saygılarımla

kardeş o tık tık sesini gayet iyi anladım bende de o ses geliyodu işte. yeterli güç gelmiyo. yalnız yanlış hatırlamıyorsam şu an kullandığım WD'nin kendi kablosu. dışardan özel bir kablo almadım. kalın bir kablo...

• K 2305 siparişi verdim ... Yarın elimde olur
  • önceki mesajımda belirttiğim gibi bende de wd'in iki kısa kablosu mevcut. hatta biri diğerine göre -söylediğin gibi- daha kalın. ve her ikisi de kısa. usb kabloları için kısa tercih edilmesi gerektiğini -gerek güç, gerekse veri transferi için-, biliyorum. bir başka kaliteli usb bulabilirim ümidiyle elektronik ve bilgisayar satışı üzerine bir mağazada elimdekilerden daha kaliteli birşey bulamadım. ve kısa bir usb kablosu dahi yoktu mağazada. acaba diyorum hdd'in çok dolu olması ve çeşitli dosyaları barındırması veya fat32 biçimlendirmesini partition magic ile yapmış olmam buna neden oluyor olabilir mi?
  • h2304u bugun aldım malesef 500 gb lik ve 400 gb lik fat32 harici hdd lerimi usbden okutamadım diger konularda bir şikayetim olcagını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemusta -- 7 Şubat 2008; 23:56:34 >
  • Ben WDnin kendi kablosunu kullanıyorum ilk aldığımda taktım çalıştı acaba sorun nerede :S USB / MMC tuşuna basıyorsunuz değil mi ufak bir ayrıntı ama atlanılmasın
  • sihirli ellerini benim aygıta da sürdüğün için teşekkürler thdentist! gördüğüm kadarıyla kimin çalışmayan aygıtına el atsan >>mucizevi!<< bir şekilde çalışmaya başlıyor... umarım benimkisini de çalıştırmayı başarırsın. :) eğer bunu da başarırsan artık kapına çaput bağlayanlar olabilir ona göre. bu işin şakası... soruna döneyim... hdd'yi dvd'ye bağladıktan sonra kumanda üzerindeki usb tuşuna basarak söylediğin gibi listenin sonunda usb'nin bulunduğu menüye giriyorum. usb seçeneğini seçtiğimde sağ üstte waiting yazısı beliriyor. bu sırada hdd'de kafa atma sesleri işitiliyor. bir süre sonra da empty yazısı beliriyor. ve sonucunda hdd'yi okutamamış oluyorum.

• menulerimiz biraz farklı anlaşılan h2304 de usb/mmc tuşuna menu çıkmıyor. Herneyse bende kafa atama seslerini arada duyuyorum mesajını okuyunca ne zaman duyduğumu düşündüm aklıma 1-2 şey geldi belki saçmadır ama yine anlatıyım.

Bu iğne sesini genelde bildisayardan dosya attıkdan sonra güvenli kaldır ile harddiski çıkarmadan yaptığımda duydum birde harrddisk playera bağlıyken çalıştırdığımda bir kaç kez duydum. Son olarak da benimki 2 bölüm fat32 ve ntsc, fat32 yi "active" yapmadan önce devamlı bu sesi duyduğumu hatırlıyorum.

Son dediğimi "bilgisayarım" a sağ tıklayıp "yönet" e basarak "disk management/disk yönetimi" yazan yerden kontrol edip fat32 lik bölüme sağ tıklayarak "active" hale getirebilirsin.

Bunun hallolduğunu varsayasak geriye sadece "güvenli kaldır" yaptıkdan sonra player'a takmanı ve dvd player ı açıp trident yazısı gelmesini beklemeni daha sonra harddiski takmanı, harddiski taktıkdan sonraa 2 sn kadar tam devrine ulaştıkdan sonra USB/MMC tuşuna basmanı tavsiye ederim. Sonuçları yazarsın umarım çalışır

• h2304 active partisyon yaptım tek parca oldugu için primary yapma sansım olmadı

usb/mmc tusuna basıldıktan sonra 5 dk kadar hdd yi okuyor sonrasında boş olarak gosteriyor

akşam tekrar kontrol edip bilgi verecegim

diskim 500 gb mybook acaba baslangıcında bulunan autorun mı etkin oluyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.