Şimdi Ara

TRIDENT H-2304 HDMI/USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
2
Favori
22.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu cihaz hakkında bilgisi olan varmı acaba hdmı cıkıs 5+1 gıbı ozellıkler mevcut acaba alırask pişman olurmuyuz teşekkürler şimdiden

DIVX /DVD /VCD / CD/ MP3 /JPEG CD/HD-CD ÇALIP OYNATABİLME ÖZELLİĞİ
    USB BAĞLANTI
    SD/MS/MMC KART GİRİŞİ (3 IN 1)
    FARKLI ALT YAZI SEÇENEKLERİ
    FARKLI DİLLERDE AUDIO SEÇENEKLERİ
    FARKLI AÇILARDAN GÖRÜNTÜ ALABİLME (DVD DİSKİN ÖZELLİĞİNE GÖRE)
    S-VİDEO VE COMPOSİTE VİDEO ÇIKIŞI
    OPTİCAL VE COAXICAL ÇIKIŞ
    HDMI VİDEO ÇIKIŞI
    FULL FONKSİYON UZAKTAN KUMANDA
    SÜPER İNCE KASA
    5.1 SES ÇIKIŞ ÖZELLİĞİ
    PAL/NTSC/AUTO
    YETİŞKİN KİLİT KONTROLÜ

• arkadaşlar bu arada fiyatı 105 ytl bunuda belirtmek istedim

toshıba lcd tv var bende acaba bu marka ve modelmı yoksa toshıbanın TOSHIBA SD-360 DVD PLAYER modelınımı almalıyım ltf yardımcı olursanızı memnun olurum
    toshıba 148 ytl +hdmı kablo dahil cevap bekliyorum tşk ederım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armanem -- 14 Kasım 2007; 9:49:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: armanem

arkadaşlar bu arada fiyatı 105 ytl bunuda belirtmek istedim

toshıba lcd tv var bende acaba bu marka ve modelmı yoksa toshıbanın TOSHIBA SD-360 DVD PLAYER modelınımı almalıyım ltf yardımcı olursanızı memnun olurum
    toshıba 148 ytl +hdmı kablo dahil cevap bekliyorum tşk ederım
    Ben 15 gündür kullanıyorum.panasonic 42pv70 plazmayla HDMI çıkışından çok güzel verim alıyorum.Cihazın upsale yeteneği gayet başarılı.Neredeyse bütün formatları oynatıyor.Son derece şık ve ince bir cihaz tavsiye ederim pişman olmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DisCoVeRY06

Ben 15 gündür kullanıyorum.panasonic 42pv70 plazmayla HDMI çıkışından çok güzel verim alıyorum.Cihazın upsale yeteneği gayet başarılı.Neredeyse bütün formatları oynatıyor.Son derece şık ve ince bir cihaz tavsiye ederim pişman olmazsın.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle uzak durun, HDMI çıkışı çalışmıyor.
    Ha ben HDMI çıkışı çalışmayan bir HDMI DVD Player istiyorum diyorsanız siz bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stentli

Ha ben HDMI çıkışı çalışmayan bir HDMI DVD Player istiyorum diyorsanız siz bilirsiniz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aaa

bir üstteki mesajda arkadaş güzel verim alıyorum demiş ..

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

bir üstteki mesajda arkadaş güzel verim alıyorum demiş ..

Alıntıları Göster
    %99 bir yanlış anlaşma var gibi geldi bana.
    Trident h2304
    5 ayrı mağazada denedik, hiçbirinde çalışmadı.
    (İki farklı HDMI kablo, mağazalar farklı olduğu için doğal olarak tv'ler ve playerlerda farklı)
    Üzerinde mp4 logo var mp4 görmüyor bile, hd fragmanlar denedim, çalıştırmadı.
    Alt yazılar dvd de güzel, diğer formatlarda çok zayıf, yazılım çalışması gerekli. Bu model için henüz bir çalışma yok ama, 2303 modeli için yazılım güncelleme konusunda firma (diğer forumlardan takip ettiğim kadarı ile) çok ilgisiz, her playerde farklı versiyon parçalar çıkabiliyor, dolayısı ile yazılım güncellemesi amatör arkadaşlarca yapılabilse bile her playerde kullanılamayabilir gibi görünüyor.
    Yazılım konusunda söylediklerimin tamamı 2303 modeli için geçerli, 2304 için henüz hiçbir yerde çalışmaya rastlamadım.
    HDMI çıkışı çalışanını bulsam bende alacaktım, fakat henüz rastlamadım. Arkadaşınki nasıl çalışıyor şaştım açıkçası. Çünkü bende üretim hatası gibi bir izlenim bıraktı.
    Bu durumda 30-40 YTL fazla verip bunu almaktansa şahsen 2303 tercih edeceğim. Çünkü önceki araştırmalarımda merkez servis HDMI haricinde hiçbir farkları olmadığını söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stentli -- 19 Aralık 2007; 19:29:32 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Hiç alakası yok.Ben hdmi de hiç sorun yaşamadım.Arkadaşın kullandığı cihaz sorunlu olabilir.Bende gayet güzel çalışıyor,upsale ilede görüntü nerdeyse yeniden yaratılıyor.1-2 gün içinde bir kaç resim koyacam burayada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisCoVeRY06 -- 28 Aralık 2007; 3:47:20 >

• quote:

quote:

Hiç alakası yok.Ben hdmi de hiç sorun yaşamadım.Arkadaşın kullandığı cihaz sorunlu olabilir.Bende gayet güzel çalışıyor,upsale ilede görüntü nerdeyse yeniden yaratılıyor.1-2 gün içinde bir kaç resim koyacam burayada

Alıntıları Göster
    Beyler Şimdi Alınası Bir Ürün Mü Biriniz Alın Biriniz Almayın Diyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emrebulgur

Ben kimseye alın demiyorum.Ben kullanıyorum 2 aydır ve bir sıkıntım yok diyorum.95 ytl lik bir ürün den blu-ray özelliği bekleyenler var.HDrip bile gösteriyor ama yukarda arkadaş hddvd koydum göstermiyor diyor.HDDVD yi bu bantta hangi dvd player gösteriyor merak ettim dogrusu.

• quote:

quote:

Ben kimseye alın demiyorum.Ben kullanıyorum 2 aydır ve bir sıkıntım yok diyorum.95 ytl lik bir ürün den blu-ray özelliği bekleyenler var.HDrip bile gösteriyor ama yukarda arkadaş hddvd koydum göstermiyor diyor.HDDVD yi bu bantta hangi dvd player gösteriyor merak ettim dogrusu.

Alıntıları Göster
    hd-rip gostermez arkadasim. hd-rip destekleyen cihaz henuz yok turkiye'de . yanlis bilgilendirmeyelim

quote:

Orjinalden alıntı: DiscoverY_magic

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

hd-rip gostermez arkadasim. hd-rip destekleyen cihaz henuz yok turkiye'de . yanlis bilgilendirmeyelim

quote:

Orjinalden alıntı: DiscoverY_magic

quote:

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar hddvd diye nerede yazmışım, allah aşkına yazılana bakıp da yorum yazmayın, yazılanı okuyun da yazın isterseniz.
    Ben orada hd fragman demişim dikkatli bakın.
    Bana hd fragman ama bununla ne kastediyorsun arkadaşım deseniz, bende cevabınızı veririm, ha ondan sonra yanlışım varsa yanlışımı kabul etmeyi de bilirim. Ürünün özellikleri arasında hdcd yazdığını hatırlatmam yeterli sanırım bu konuda.
    Şimdi,
    Aleti HDMI çıkışı ile kullandığını söylemiş arkadaşımız.
    Sadece HDMI kablosu takılı olarak çalıştığını net bir şekilde gösteren küçük bir video kaydı koysun şuraya, kendisine aynı model bir player hediye olarak göndereyim.
    Yanlış anlaşılmasın, arkadaşımız iddia kazandığı için göndermeyeceğim. Bana göre bu marka ve modelde öyle bir alete sahip olduğu için kendisi süper şanslı ve bu şansıyla da ikinci bir cihazı hakettiği için göndereceğim.
    Ha yalnız, göndereceğim playerin HDMI çıkışı çalışmaz peşinen söyleyeyim.
    Çünkü eğer arkadaşımız video görüntüsünü koyabilirse şundan emin olabilir ki Türkiye'de bu marka ve model HDMI çıkışı çalışan tek player kendisinde.
    Bu konuda başka da yorum yazmayacağım,
    Koy videoyu, al playerini kardeşim. Bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stentli -- 2 Ocak 2008; 3:21:40 >

• quote:

Ya arkadaşlar hddvd diye nerede yazmışım, allah aşkına yazılana bakıp da yorum yazmayın, yazılanı okuyun da yazın isterseniz.
    Bana hd fragman ama bununla ne kastediyorsun arkadaşım deseniz, bende cevabınızı veririm, ha ondan sonra yanlışım varsa yanlışımı kabul etmeyi de bilirim. Ürünün özellikleri arasında hdcd yazdığını hatırlatmam yeterli sanırım bu konuda.
    Şimdi,
    Sadece HDMI kablosu takılı olarak çalıştığını net bir şekilde gösteren küçük bir video kaydı koysun şuraya, kendisine aynı model bir player hediye olarak göndereyim.
    Yanlış anlaşılmasın, arkadaşımız iddia kazandığı için göndermeyeceğim. Bana göre bu marka ve modelde öyle bir alete sahip olduğu için kendisi süper şanslı ve bu şansıyla da ikinci bir cihazı hakettiği için göndereceğim.
    Çünkü eğer arkadaşımız video görüntüsünü koyabilirse şundan emin olabilir ki Türkiye'de bu marka ve model HDMI çıkışı çalışan tek player kendisinde.

Alıntıları Göster
    arkadaslar 2304 ü bilmiyorum pek ama 2303 ile aynı chipsete sahip oldugunu biliyorum.
    Benim buyuk bir problemim var. Cihaz 60 karakterden sonra karakterleri gostermiyor. Haliylen filmden birşey anlamıyorsunuz. Substitle workshup ve benzeri programlar ile de denedim. Satır sınırlaması felan getirdim ama nafile bir turlu olmuyor. Acıkcası hediye olarak gelmişti ama altyazı performansı eger bu soruna care bulamaz isem koca bir fos..
    Bende su an için tek care olarak altyazıyı divx filme gomme methodunu uyguluyorum. Pocketdivx programı bu isi 15 dk da hallediyor. Sistemim guclu oldugundan sorun değil ama ya pc si pek iyi olmayanlar ne yapacak? İnsallah bir firmware veya benzeri bir cozum bulunur. Alacak arkadaslara da simdiden uyarıyı yapayım. Aynı problem 2304 te de olabilir diye soyluyorum

• quote:

Şimdi,

Alıntıları Göster
    arkadaşım 3 gün önce aldım playerı HDMI dan çalışıyor. Istersen görüntüyü koyup hediye için adresimi verebilirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: thdentist

arkadaşım 3 gün önce aldım playerı HDMI dan çalışıyor. Istersen görüntüyü koyup hediye için adresimi verebilirim :)

Alıntıları Göster
    Görüntüyü isterük hediyeyi de isterük Görüntü gelirse hediyeyi herhangi bir okula bagışlamanı öneriyorum @thdentist kardeşim dikkate alırsan eger

Niye bu kadar karıştıysam

• quote:

Orijinalden alıntı: arnex7

Görüntüyü isterük hediyeyi de isterük Görüntü gelirse hediyeyi herhangi bir okula bagışlamanı öneriyorum @thdentist kardeşim dikkate alırsan eger

Niye bu kadar karıştıysam

Alıntıları Göster
    http://img259.imageshack.us/img259/3857/spa0101fn7.jpg
    http://img259.imageshack.us/img259/3239/spa0102az7.jpg
    http://img407.imageshack.us/img407/6007/spa0105hb0.jpg

buyrun resimler...

• quote:

http://img259.imageshack.us/img259/3857/spa0101fn7.jpg
    http://img259.imageshack.us/img259/3239/spa0102az7.jpg
    http://img407.imageshack.us/img407/6007/spa0105hb0.jpg

buyrun resimler...

Alıntıları Göster
    anaaaa prison break 720p diyor sen normal divxi upscale yaptın değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

anaaaa prison break 720p diyor sen normal divxi upscale yaptın değil mi ?

Alıntıları Göster
    Oynattığım dvd piyasada satılan prison break. 720p özelliği yok, dvd player upscale yaptı.

Edit: Divx değil orjinal dvd pack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thdentist -- 29 Aralık 2007; 23:11:03 >
  • quote:

Oynattığım dvd piyasada satılan prison break. 720p özelliği yok, dvd player upscale yaptı.

Edit: Divx değil orjinal dvd pack

Alıntıları Göster
    Hehe harbiden hdmi dan görüntüyü almış arkadaş, @aaa yı topige bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: arnex7

Hehe harbiden hdmi dan görüntüyü almış arkadaş, @aaa yı topige bekleriz

Alıntıları Göster
    hatta buda videosu

http://rapid-share.com/files/80021178/SANY0031.MOV.html

- yi kaldırınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thdentist -- 30 Aralık 2007; 14:24:51 >

• quote:

hatta buda videosu

http://rapid-share.com/files/80021178/SANY0031.MOV.html

- yi kaldırınız

Alıntıları Göster
    eyvahlar olsun @aaa artık sana hangi kargoyla gondercegini soyler

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.