Şimdi Ara

TRIDENT H-2304 HDMI/USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
2
Favori
22.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bak senin için üşenmedim cihazı yerinden çıkardım
    deneme amaçlı front left ve front right kısımlarına bağladım bendeki kabloyu ve "analog ses çıkışı" bölümünden 5.1 KN seçtiğimde ses geldi. yani çok da bir ayarı yok. hatta 5.1 seçmesemde ses gelecekti büyük ihtimalle. neyse bence sen bağlantılarını bi kontrol et. merkezi merkeze, sub woofer'i subwoofer'a bağladığından emin ol. bir de seyrettiğin şey 5.1 destekliyomu. yani DVD falan mı?
  • Öncelikle teşekürler ,

Evet 5.1 orjinal dvd ler veyahut divx ler seyrediyorumda subwoofer ı subwoofer a bağladığımdan emin değilim center left rigt falan hepsini takıyorum sadece üst tarafta boş bir giriş kalıyor subwoofer burayamı bağlanacak bir de ben zaten yakın sağ ve solu bağladığım an ses gidiyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tilkea. -- 6 Ocak 2008; 22:17:16 >
  • bak cihazın arkasından baktığın zaman en üstte soldaki ön-sol, ortadaki subwoofer, en üstte sağdaki, ön-sağ.
    geçelim 1 alt sıraya alt soldaki arka-sol, ortadaki merkez, alt sağdaki de arka-sağ.

skart'ın hemen solundaki toplam 6 girişe dediğim gibi bağla. ve ses menüsü altından "analog ses çıkışı" bölümünden 5.1'i seç

dostum bi daha bi kontrol et dediğim şekilde bakalım olacak mı?
  • Diğerlerini yaptım fakat subwooferın kablosu hangisi çözebilmiş değilim oraya uygun başka kablo yok ...
  • dostum ben 5.1 kullanmadım ama mutlaka olması lazım. diğerlerinden ses alabildin mi bari. birazcık da olsa çözdük mü işi

eğer kablon yoksa bi elektrikçiye götür elindekilerden, deki bana habundan ver

omaj değeri farklı olacağını sanmam.
  • Valla pek çözüldü denilemez neyse ya çok çok mühim bir konu değil ilgilendiğin için sağol ben biraz daha uğraşayım olmadı stereo üzerinden alırız 5.1 i, ses pek önemli bir konu değil benim için düzgün olsun yeter de işte bu kafama takıldı
  • ben de olmadığı için ancak bu kadar yardım edebildim. keşke yapabilseydik. iyi akşamlar
  • dostum bende bi el atayım dedim anlaşılan sende baya bi zorlanmışsın..öncelikle 6 tane iki tarafıda american jack tipli kablon olması gerkiyor.(normal vcd player lar üzeriinde genellikle geliyor,kırmızı beyaz sarı renkte)...bu kablolardan 2 çift kullanabilirsin.
    tavsiyem dvd player bi reset atman.fabrika ayarlarına geri dönsün cihazın..
    normal 5.1 olduguna emin oldugun bir film koy.
    bunun klite pack üzerinde gelen ac filter programıyla görebilirsin..filmi izlerken ac filterdan hoparlör sistemini 5.1 e al 5 tane ses seviyesinin değiştiğini göreceksin.
    ayrıca 5.1 ses yükselteçlerinde amfinde yani, 2.1 ve 5.1 cıkış alma özelligi vardır.bazı cihazlarda arkada bir tane switch i vardır.bunun 5.1 oldugundan emin ol.
    daha sonra trident dvd player analog ses modundan 5.1 ses sistemine al....
  • Bilgi veren herkese teşekkürler.

Cihaz HDMI çıkışı, USB desteği ve fiyatıyla standart DivX oynatıcıların önüne geçen bir cihaz anladığım kadarıyla.
    Harici disk gücünü USB den almıyorsa rahatlıkla kullanılabiliyor sanırım.
    500GB-1TB lık bir harici diske arşivimizi oluşturupt tüm filmleri görerek kullanabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgay -- 7 Ocak 2008; 14:04:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperturgay
    Bilgi veren herkese teşekkürler.

Cihaz HDMI çıkışı, USB desteği ve fiyatıyla standart DivX oynatıcıların önüne geçen bir cihaz anladığım kadarıyla.
    500GB-1TB lık bir harici diske arşivimizi oluşturupt tüm filmleri görerek kullanabiliriz.

harici hdd çalıştırmıyor bilgine
  • gücü dışardan alan HDD'leri görür mutlaka. dayımda var. fırsat olursa dener söylerim. bnm 120GB HDD çalışmadı. yeterli güç gelmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deuh256

quote:

Orjinalden alıntı: alperturgay
    Bilgi veren herkese teşekkürler.

harici hdd çalıştırmıyor bilgine

bunundamı videosunu koymam gerekecek
    2,5inç lik 160GB WD harddiskim var adaptörsüz sadece USB elektriğiyle çalıştırabiliyorum. Mp3 ve Divxleri altyazı ile izleyebiliyorum

kesin bilgiler kullanmak yerine "ben harici HDD denedim çalışmadı" demen daha doğru olur

• dentist bende de WD 120Gb var. şimdi kıllandım bak. neden çalışmasın benimki.
  • 10gblık fat32 ve geri kalanı NTFS olarak 2 bölüme ayırdım harddiski ve fat32lik bölümü active olarak seçtim. HDD yi taktıkdan sonra kumandadan USB/CARD tuşunada basmayı unutma :)

Belki bu resim yardımcı olabilir partition özellikleri için;
    http://img128.imageshack.us/img128/5328/hddxm0.jpg
  • valla kusura bakmada benimki çalışmadı onun için dedim.

codegen 120 gb.gerilimini direk usb den alan türde..
  • demekki USB/Card tuşuna basmayı unutmuşum.
  • benimkide direk gerilimi usbden alan türden. yanlış şöyle birşey var aklıma gelmişken söyliyeyim dvd playerı aldığım sırada tek parça ve ntfs di harddisk tanıyor ama boş gösteriyordu. 2 partitiona ayırıp birini FAT32 yapınca hiç görmedi taki FAT32 olan partitionu "Active" yapana dek. Bir kontrol edermisin her USB den gerilim alan çalışacak diye bir kaide yok ama bu ufak ayrıntı yüzünden görmemezlik yapmış olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: deuh256

demekki USB/Card tuşuna basmayı unutmuşum.

ciddimsin ?

Edit : Mesajı yazmayı unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thdentist -- 8 Ocak 2008; 19:14:14 >
  • deniycem
  • quote:

Orjinalden alıntı: thdentist

10gblık fat32 ve geri kalanı NTFS olarak 2 bölüme ayırdım harddiski ve fat32lik bölümü active olarak seçtim. HDD yi taktıkdan sonra kumandadan USB/CARD tuşunada basmayı unutma :)

Belki bu resim yardımcı olabilir partition özellikleri için;
    http://img128.imageshack.us/img128/5328/hddxm0.jpg

yok abicim bende direk HDD dönmüyor. harekete geçmiyor yani. öyle kalıyor. o tuşa bastım ztn. yani ben fat32 kısmına gelemeden kaldım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.