Şimdi Ara

trident ya da diğer iphone taklitleri ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi türlü özelliklerini karşı karşıya koyup kıyaslama yapmaya zaman bulamadım üşenmekten
    ama 1800 lira ipod a verceğime kolpalarını aliyim diyorum
    en aklıma yatanı da trident. tv fln da var ne güzel
    ama bunlar nerdeyse 1/3 fiyatına
    nereye kadar dayanıklıdır. dokunmatik ekran ne kadar dayanır ya da trident dışında alcağım (sahibindende var) türlü türlü iphone taklitlerinden hangisi iyidir karar veremiyorum.
    yine az para değl 300 lira sokağa atmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: <sodom>

bi türlü özelliklerini karşı karşıya koyup kıyaslama yapmaya zaman bulamadım üşenmekten
    ama 1800 lira ipod a verceğime kolpalarını aliyim diyorum
    en aklıma yatanı da trident. tv fln da var ne güzel
    ama bunlar nerdeyse 1/3 fiyatına
    nereye kadar dayanıklıdır. dokunmatik ekran ne kadar dayanır ya da trident dışında alcağım (sahibindende var) türlü türlü iphone taklitlerinden hangisi iyidir karar veremiyorum.
    yine az para değl 300 lira sokağa atmiyim

o çakmalara para vereceğine dilenciye sadaka versen daha makbule olur
  • illaki çakma iphone diyorsanhttp://www.compeq.com.tr/ modellerine bir bak derim. Ancak ben olsam çakma cihaza 400 lira vereceğime 330 liraya nokia e63 alırım.
  • peki bu compeq ile trident arasında ne fark var
    onlar da baya reklam yaptılar servis ağıyla özellikleriyle ilgili bi ton şey söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: <sodom>

peki bu compeq ile trident arasında ne fark var
    onlar da baya reklam yaptılar servis ağıyla özellikleriyle ilgili bi ton şey söylediler.

BUNLARIN HEPSİNİN İÇİ TAMAMEN AYNI.MENÜLERİ,İKONLAR ,SİSTEMLERİ AYNI...BUNLAR ÇİNDEN AYNI FABRİKADAN GELİYORLAR.....VE BURADA ÇEŞİTLİ İSİMLER BASILIYOR...HEPSİ AYNI....YANLIZ TRİDENT E PARCA OLARAK GELİYOR BUNLAR BURADA MONTAJ YAPIYORLAR....TEK FARKLARI İSİMLERİNEDEN İSİMLER SÜREKLİ DEĞİŞİYOR...TELEMİNİKASYON KURUMU TELEFONLARI ALIP İNCELİYOR...VE UYGUN OLMADIĞINA KARAR VERİYOR...HEMEN İSİM DEĞİŞİYOR..ESKİ İSİMDE TELEFON KALMIYOR..BÖYLECE AYNI MALLARIN SATIŞINA DEVAM EDİYORLAR....BUNLARINYERİNE GİT NOKİA-SAMSUNG-LG G.MOB.GİBİ TELEFONLARDAN HEMDA 3G LİLERİNDEN AL EN FAZLA50-150 FARKI OLUR...BUNLARIN SAR DEĞERLERİ KENDİLERİ DIŞINDA ONAYSIZ ,KENDİLERİNDEN BAŞKA KİMSEDE SAR DEĞİERİNİ BİLMİYORİİ
    A L M A derim ben haa bu benim fikrim....karar senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 14 Temmuz 2010; 15:48:48 >

• evet trident servis ağı olarak daha gelişmiş; istanbul, ankara, izmir ve antalyada servisleri var bu açıdan compeqe göre daha güvenilir olduğunu söyleyebiliriz. cihazlar hakkında net bilgi sahibi değilim ama trident wt2 modelini kullanan bir arkadaşım vardı memnundu cihazdan.
    compeq modellerinde benim dikkatimi çeken iphone ile birebir aynı kasa ve sharp marka capasitive ekran oldu. tabi almadan önce iyice araştırmakta fayda var..
  • zaten bu fiyata ancak çinden gelir
    çin mallarının kalitesi de ortada
    ama ben bu kalitesizliği tridentin servisi ve garantisiyle bertaraf edebilceğini sanıyorum
    bozuldukça yaptırırım
    zaten 3 defa aynı sorundan servise giderse paranı geri alıyosun hak olarak.
    bi araştıralım bakalm neler çıkıcak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.